Kapıcının ibra imzalamamasi
Kapıcıya emekli olurken eski yönetici ibraname imzalatmamis ben yeni yöneticilik şimdi imzalatmak istiyorum geçerli olurmu noterde mı imzalatmaliyim ve imzalamak istemezse ne yapilabilir
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Kapıcıya emekli olurken eski yönetici ibraname imzalatmamis ben yeni yöneticilik şimdi imzalatmak istiyorum geçerli olurmu noterde mı imzalatmaliyim ve imzalamak istemezse ne yapilabilir
merhabalar, nidakule kayaşehir projesinin ticari bloğu hala satışa çıkmadı. emlak konutun yeni kampanyasında satışa çıkar diye düşündüm fakat satışa çıkmadı. çıkmama sebebiyle ile ilgili bilginiz var mı? ayrıca aynı şekilde park mavera 3 projesi ninde satışa çıkmama sebepleri nedir acaba. tşk.
Merhaba, 18daire, 18araç otoparkı olan bir binada kiracıyım, dairede 3 kişi ikamet ediyoruz, 3 adet aracımız var. Apartman otoparkında toplam 10 araç , bu araçlardan 3 adedi bize ait. bu sene kurulda "daire başına 1 araç" kararı alınmış ve boş otopark olmasına rağmen 2 aracımızı çıkarmamızı istiyorlar. biz ise, otopark alanının yetmediği durumda zaten araçları çıkartacağımızı belirtiyoruz. kimsenin hakkını gasp etmek gibi bir arzumuz yok. nasıl bir yol izlememiz gerekir? sulh mahkemesine karar iptal davası açmadan daha kısa ve kolay bir yöntem var mı?
03/02/2017 tarihinde yayınlanan damga vergisi ve kdv oranları iş yeri satışlarını kapsamaktamıdır yoksa yalnızca konut satışlarındamı uygulanacaktır,cevap için şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, İstanbul Kurtköy'de site içinde 2+1 100 metrekare-brüt daireye 335bin vermek doğru bir karar mıdır? Kredi çekeceğimizi de düşünürsek.. Ülkenin şu an bulunduğu ekonomik koşullarda ev almak sizce mantıklı mı? Yoksa 1500 TL'ye kiraya çıkmak mı mantıklı? Ev fiyatları düşer mi? Önümüzdeki 10 sene boyunca ev fiyatlarında illa ki bir artış olacaktır ama bu artış şimdi bu fiyata ev almamıza değecek midir? (Kiraya çıkmak yerine) Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
Van ilinde havalimanına çok yakın ve tarihi ipek yolu caddesi üzerinde ki dükkanlarımı markalara kiralamak istiyorum.Kimlerden yardım alabilirim ?
Merhaba 40 senelik bir binada dairem var maalesef kat malikleri bina kentsel dönüşüme girer 3-5 sene içinde diyerek dış cephe ve mantolama yaptıramıyoruz. Pek yanaşmıyorlar maalesef.Dairemin içi bakımlı ama dıştan bina dökülüyor. Birde enerji verimiliği sertifika ve kanun var sanırım. ama tam bir bilgiye ulaşamadım. Bu olayın zorunluluğu veya cezası var mıdır? yada tapuya gittiğimizde satışta sorun yaşar mıyız? teşekkürler
sayın tebernüş bey kentsel dönüşüm alanında kalan daireyi satabilirmiyim.Daire 40 yıllık . Banka kredi vermiyor ne yapabilirim.
Merhaba Tebernüş bey Kırklareli üsküp mahallesinde tarla fiyatları ucuz diğer yerlere göre sizce uzun vadeli buradan yatırımlık tarla alnırmı ayrıca diğer sorum sizce alınacak bu yerlerde konum itibarıyle ne türlü gelişim olabilir yatırım açısından... şimdiden teşekkür ederim
Acil iyi gunler ben yurtdisindan kesin donus yaptim mutayit tarafindan kandirildim arsa karsili daireye verdim kot cikmior dedi iki kot cikarti bana dediki belki bi oda cikar dedi kot cikmayinca ona gore anlastim eger kot basta var deseydi ben baska turlu anlasmaya giderdim bende tamam dedim noterde imzayi attik zaman sonra tabelada 8 daire olcana 10 daire projesini gorunce sasirdim ben cok para verdim kotu oyle cikarttim dedi beni kandirdi itiraz ediyorum 80 milyar ver al diyor ne yapa bilirim ben turkiyeyi iyi tanimiyorum beni allak bullak etti beynimi karistirdi sozlesmeyi imzalamis oldum insat bitti anlasmak istedim hakkimi ver diye hayir dedi ne yapmam gerek acill yardim tskler saygilarimla