ahenk istanbul evleri

Soru

biz faizsiz ev almak istiyoruz. yatırım amaçlı olarak düşündüğümüzde Eminevim'in yaptığı Ahenk İstanbul evleri hakkkında ne düşünüyorsunuz. Prim yapar mı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Mart 2013 | 11:37 emine evyapan 1249 Kişi okudu

Satın aldığım dairemde ses yalıtımı yok dava açabilirmiyim.

Soru

Merhaba, 1 Yıl önce bir inşaat firmasından daire satın aldım. Dairemde aşağı ve yukarı daireden gelen sesler yüzünden psikolojim bozuldu. Evimde rahat edemiyorum. Üst katın tüm konuşmaları evimin içerisinde. TV bile izleseler ben tam anlaşılmasa da duyulmakta. Banyo ve lavabolarda musluğu açsalar sifonu çekseler yatak odama olduğu gibi sesler gelmekte. Bu konuda nereye başvurabilirim. İnşaat firmasını mı yoksa yapı denetimini vermiş olan kurumumu şikayet etmeliyim. Teşekkürler..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Mart 2013 | 09:08 Ahmet Döndü 1589 Kişi okudu

bahçeşir dumankaya modern collection

Soru

merhabalar, bahçeşir dumankaya modern collection2dan ev almak istiyoruz ancak o bölgede devam eden kat sorunu devam ediyormu güvenebilir miyiz

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Mart 2013 | 05:31 ertugrul pala 217 Kişi okudu

toki

Soru

toki kayaşehir 19. bolge konutları için nereye başvurulur

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Mart 2013 | 23:50 nurullah tekin 195 Kişi okudu

Arsa mı? Dukkanmı?

Soru

Selamlar 500000 tl miz var ve izmirde arsa alip 5sene bekleyip satmakmi yoksa dukkan alip kirasiyla risksiz bir yatirimmi yapmaliyiz karar veremedik,tecrubelerinizden yararlanmak isteriz fikriniz nedir?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Mart 2013 | 23:11 Mithat yasar 1303 Kişi okudu

1+1

Soru

toki evilerinde 1+1in aylık ücreti nekadarpeşin ödenecek tutar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Mart 2013 | 22:31 ramazan tanrıverdi 439 Kişi okudu

Fiyaka Esenşehir ve Toki Kayabaşı 19.Bölge

Soru

Merhaba Tebernüş Bey. Yaşım 25. Bugünlerde emlaka yatırım yapmak niyetindeyim. Bu konuda size iki sorum olacak. Birincisi Fiyaka Esenşehir Konutlarından 110.000-120.000 civarında evler baktım. daireler oturuma hazır ve tapulu. beğendim de ayrıca. yatırımlık ve kiraya vermek amaçlı ev almak üzereyim. yalnız burasının iskan sorunu varmış. bu yüzden daireler krediye uygun değil ama bu beni direk olarak etkilemiyor ztn nakit almayı düşünüyorum. benim ana sorum arsa tapulu bu dairelerle ilgili ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım ve alırken nelere dikkat etmeliyim. fiyapının bu site ile alakalı elektirik ve su idaresine olan borçları daire aldığımda ileride beni bağlarmı? birde arsa hisseli olduğu için tapular üzerinde başkasının adına hacizli olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. İkinci sorumda Kayaşehir 19.bölge'den de ileride oturmak ev sahibi olmak için Toki'ye başvurmak niyetindeyim. proje çok hoş. ama fiyatlar bölgeye göre genel olarak makul mu? sizinde fikrinizi almak istedim. bu iki sorumu cevaplar ve beni aydınlatırsanız sevinirim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Mart 2013 | 22:29 ÜMİT YALDIZ 1271 Kişi okudu

toplam borcum ne kadar

Soru

tokiye olan borcumu oyrenmek istiyorum

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Mart 2013 | 19:55 yusuf ziyattin kara 175 Kişi okudu

Ağaoğlu

Soru

İyi haftasonları diliyorum, son edindiğim satış ofisi bilgisine göre ağaoğlu ayazmada teslimlerin Nisan sonunda yapılacağı belirtilmiştir. Her halde bu tarih Eylül'e kadar değişir durur. Değişen tarihler sırasıyla ilk satışta 18 ay, sonra 2012 Eylül, sonra 2013 Ocak sonra 2013 Mart Nisan şimdi Nisan sonu Mayıs başı, proje, teslim tarihi belirsizliğinde rekora koşuyor :) okul konusunda daha net bir şey yokmuş! Ordan tema park Projesine uğradım, Mayıs ortası gibi satışa çıkabilirmiş, fiyatlarda çalışılıyormuş, projenin etrafında planlanan yollarla bir cazibe merkezi oluşturulacak gibi, olur mu bekleyip görmek lazım sonuçta Süleyman bey'in her projesini bir şekilde cazibe merkezi yaptığı bir gerçek. Okuluyla, yoluyla projelerinde teslimlerle birlikte yaşam hızlı bir şekilde başlıyor, size sorum ise, oturmuş ve gelişmesini hızla tamamlayan atakente yine avrupa konutlarına taşınmak mı mantıklı olur yoksa akıbeti belirsiz my world europe mı. çocukların okulu bizim için önemli bir etken. Ayazmadan halkalıya geçiş şuan için tam bir kaos, evi teslim almadığımız için net bir yorum yapamasamda bu güne kadar gelinen süreç memnun edici değildi. Diğer bir yol da kiraya çıkıp avrupa konutlarının yeni projesini mi beklemek daha doğru olur.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Mart 2013 | 19:08 Hilal Bayram 389 Kişi okudu

ıspartakule

Soru

Tebernüş bey merhabalar;Kanal istanbulun küçükçekmeceden başlaması düşünülürse halkalı ve ıspartakuledeki dairelere ne gibi faydası olur acaba?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Mart 2013 | 17:11 Cenk Sosyal 265 Kişi okudu