Halkalı manolya

Soru

Toki Halkalı Manolya Sitesinde 2+1 75m daire 140.000TL kira getirisi 600-650 tl arası. Yatırım için düşünceniz nedir? Yatırım amaçlı sizin tavsiyeniz ne olur? iyi günler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Kasım 2012 | 20:10 Hakan Ulutaş 309 Kişi okudu

Trakab

Soru

Tebernus Bey merhaba, Trakyanin gelisimini Trakab (Trakya Kalkinma Birligi) mi planlayacak/organize edecek? Bu konuda herhangi bir bilginiz var mi? Sevgi ve saygilar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Kasım 2012 | 19:49 Ahmet Cakmaz 416 Kişi okudu

Annemın evını satın ala bılırmıyım?

Soru

Merhaba..ben ailemle bırlıkte yasıyorum.annemın 65.bın degerınde bır tapulu evı var satmakyı dusunuyor ve ben bu evı banka kredısıyle ala bılırmıyım?yasal bır sorun cıkarmı acaba?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Kasım 2012 | 19:29 Elıf kırmızı 166 Kişi okudu

ev yardımı

Soru

iyi günler. bu hizmetiniz için size çok teşekkür ederim. esenyurt- beylikdüzü'nde live in vera da 1+0 evler satılıyor. 10bin peşinat, 40 ay 825 tl taksit ve ara ödemeler var. toplam 74 bin tl ye geliyor. teslimat 16 ay sonra. ve teslimattan sonra ortalama 800 tl kira garantisi veriyorlarmış. böyle bir yatırım sizce mantıklı olur mu? 1+0 ev yatırım amaçlı olarak mantıklı mı? ileride evi teslim aldıktan sonra satarken zorluk çeker miyim müşteri bulmak için? ya da fayatı kaç lira edecek bir yardımda bulunabilir misiniz? teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Kasım 2012 | 18:39 ahmet yılmaz 288 Kişi okudu

İdealistkent soru devam

Soru

Cevabınız için çok teşekkürler. Doğru soruları sorduğunuz için de teşekkür ederim. Ev natamam durumda, yani içine 150-200.000 tl masraf olacak. Toplam maliyet yaklasık 1000 tl olacak yani. Bahçesi sanırım 50-60 m2 kadar, çok büyük değil ancak güney bahçe. 1.000.000 gibi bir fiyatta da uygun bir alım mıdır?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Kasım 2012 | 18:10 Bora Gencan 249 Kişi okudu

Proje Tercihiniz

Soru

Merhabalar Ben sizin incelediğiniz projeler içinde yaşam olarak baktığınızda en beğendiğiniz projeyi merak ediyorum. Bizlerle paylaşabilir misiniz Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Kasım 2012 | 17:23 Ferit Çetin 962 Kişi okudu

Acunkent

Soru

İyi akşamlar AcunkentTin dükkanımı alayım daire hangisi karlı olur tebernus bey istanbulu bilmeyen birisiyim teşekkür ederim şimdiden

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Kasım 2012 | 17:14 Bahattindervis 191 Kişi okudu

Genel iskanı olmayan ev almak hakkında

Soru

İyi akşamlar Tebernüş bey, Antalya'da havalimanına yakın bir bölgeden( henüz gelişmemiş )genel iskanı olmayan ama kat ittifakı olan tamamen bitmiş güzel bir siteden ev almak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda müteahitin sigorta borcu olduğundan dolayı genel iskan alınmadığını öğrendim.Tanıdığım bir müteahit abimizde evin kalitesinin ve yapıda kullanılan malzemelerin kaliteli olduğunu iskan riskini kabul ettiğim takdirde uygun bir daire olduğunu belirtti. Sizin yazınıda yazdığınız gibi ödemeler maaşımın %40 geçmiyor.Toplamda 3 yıllık maaşım civarında kalıyor. Sorum Şu;Sizce bu riski almalımıyım.Yapının etrafı tamamen boş ve bağlı olduğu belediye bu bölge için imarı onaylamış büyükşehir belediyesinden bir kaç ay içinde onay bekleniyor.. Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Kasım 2012 | 17:14 Erdinç YILDIRIMCAN 1441 Kişi okudu

Kiracimi nasal cikartirim

Soru

Slm benim sorum kiracimla kontrat yaptik ama vergi vermemmk iicn. Kirayi eksik gosterdi bankaya Ole yatirdi simdide tam kirayi vermiyo ve annem vefat etti simdi o dukkan bana kaldi ne yapabilirim .

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Kasım 2012 | 16:54 Gulten gozutok 122 Kişi okudu

ınnovia gecikme ödemesi

Soru

iyi günler ınnovia 3 1+1 aldık teslim tarihi 30.06.2012. gözükyor 6 ay opsiyonu kulandıktan sonra 01/2013 itibarıyla ilgili ödeme yapması gerekir. gecikme ödemesin ala bilmem için izlemem gereken prosedür nedir. tsk sait

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Kasım 2012 | 16:50 SAİT YILMAZ 346 Kişi okudu