Merhaba Tebernüş Bey,Sitenizdeki yazılara baktığımda, nered

Soru

Merhaba Tebernüş Bey,Sitenizdeki yazılara baktığımda, neredeyse sadece Fi-Yapı konuşuluyor. Olumlu eleştiri yok gibi, neredeyse tüm eleştiriler olumsuz. Sizin verdiğiniz cevap ise hep aynı İletişim sorunları var. Ben sizin söylediğiniz bu yoruma hiç katılmıyorum. Bu kadar büyük projelere başlayan bir firma, kolaylıkla iletişim problemini çözebilir ve sorulara tatminkar cevapları vererek tüm bunlara bir son verebilirdi. Ama yapılmıyor neden? Bence tatminkar cevapları yok da ondan. İletişim sorununu çözüp de havuz manzaralı diye sattıkları, ama karşısına bina diktikleri daire sahibine ne diyecekler? 1500 lira tapu masrafı olur diye bilgi verdikleri (bana da öyle demişlerdi) ama şimdi toplam 6000 lira istedikleri (Furkan Turhan beyin yazısı) kişilerden aradaki farkı almaktan vaz mı geçecekler? yoksa 6000 lira alıp sadece özür mü dileyecekler?Sonuç olarak, Fi-Yapı' nın problemi konusunda benim düşüncem, iletişim problemi değil gerçekte başka büyük problemleri olmasıdır. Sizin söylediğinizden anladığım ise işler yolunda ama iletişim problemi nedeniyle size anlatamıyorlar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 17:47 Orhan Uçar 248 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş beyAvrupa konutları atakent 3 projesinde 2+1

Soru

Merhaba Tebernüş beyAvrupa konutları atakent 3 projesinde 2+1 125 m2 340.000 tl peyzaja bakmıyor yeni kurulcak üniversiteye bakan tarafta size nasıl m2 fiyatı 2,72 ye geliyor.Yatırım için uygunmu 100.000 tl peşin verip gerisini kreni kullanırsak sizce getirisi olurmu teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 16:53 ayşe kaya 229 Kişi okudu

Merhabalar size bir atlatma haber daha Atakent 3 e %5 zam geliyor

Soru

Merhabalar size bir atlatma haber daha Atakent 3 e %5 zam geliyor.Listeler Emlak konutta onayda bekliyor.Neredeyse Tüm konutları yakınları ve 3.derece akrabaları icin kapatmıslar.Kolay Gelsin.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 16:38 Hakan Yokus 127 Kişi okudu

Burdan avrupa konutları Atakent 3 için yazılanlara istinaden b

Soru

Burdan avrupa konutları Atakent 3 için yazılanlara istinaden bişeyler söylemek istiyorum; Nedir bu dert yaa..Av.konutları ISPARTAKULE EVLERİNE Bİ GİDİP BAKTINIZMŞ Burdan daha ferah ve bi okadar da uygun.Emin olun ki;6 ay sonra bu fiytlarıda bulamıcaksınız.Halkalı trafiğinde boğuşmakmı-Refah içinde oturmakmı? ev almaktaki amaçlar farklımı yoksa anlayamadım ben.kusura bakmayın ama çok abartıldı tek kelimeyle.O tarfiği çeken bilir.İyi günler herkese..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 16:35 hulya bal 247 Kişi okudu

Dün Avrupa Konutları Ataken 3 satış ofisine gittim, projeyi i

Soru

Dün Avrupa Konutları Ataken 3 satış ofisine gittim, projeyi inceledim, araziyi ve etrafı inceledim... Tek söyleceğim şey - Atakent 3 fazlasıyla abartılmış bir proje.Yer olarak berbat - çingene mahallesi, gecekonundu bölgesi ve Toplu Konut Bölgesi hepsi iç-içe.Akıllı olan hiç kimse gidip oraya milyarlar yatırmaz.Proje tamamen çukurlu bir arazi içerisinde, fiyatlar almış başını gitmiş. Cumartesi günü m2'si - 2325 TL satılan bugün m2'si 2500 TL.den satılıyor.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 16:27 Niyazi Gediz 167 Kişi okudu

yorum istanbul projesini çok beğendim. Hem yakınındaki alış

Soru

yorum istanbul projesini çok beğendim. Hem yakınındaki alışveriş merkezleri ( forum istanbul, ikea, praktiker, akvaryum vs...) hem de gelişme aksında olması, şehir merkezliğine yakınlığı vs. ciddi artılar. Projede 1+1 ler 180.000 tl den astışa sunulmuş şu anda 245.000 tl civarında. 1+1 ler 66 m2 brüt . Yatırım için almayı düşünüyorum , ne dersiniz? Kira getirisini çok yakınındaki avrupa konutlarını baz alarak 1.200 tl civarında düşünebiliriz. ( üstelik avrupa konutları çevresinde bu kadar sosyal alan yok hatta hiç yok ) . Görüşlerinizi rica ediyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 16:18 doruk tanyolaç 139 Kişi okudu

Merhaba 56.500 tl 1+1 ve 77 bin tl 2+1 satılık evler hala sür

Soru

Merhaba 56.500 tl 1+1 ve 77 bin tl 2+1 satılık evler hala sürüyor mu satışları tuzla da? ben ilgileniyorum bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 15:24 sedef iltaş 192 Kişi okudu

Sayin Tebernus Bey,Bu siralar Istanbul\'un neresinden 200 - 250 m

Soru

Sayin Tebernus Bey,Bu siralar Istanbul'un neresinden 200 - 250 milyonluk bir ev almak gerekir? Hangi bolgeler prim yaptirir ve ayni zamanda kiraci bulunabilir?Tesekkurler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 14:29 Berna Okumus 149 Kişi okudu