Havadan Emlak\'a Aydos taraflarındaki projelerin görüntülerin
Havadan Emlak'a Aydos taraflarındaki projelerin görüntülerini de ekleyebilir misiniz (Kurtköy taraflarında gene uçarsanız)?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Havadan Emlak'a Aydos taraflarındaki projelerin görüntülerini de ekleyebilir misiniz (Kurtköy taraflarında gene uçarsanız)?
İyi geceler Tebernüş bey.yatırım amaçlı başakşehir oyakkent mi kiptaş5etap2.kısım mı yada metrokent midaha avantajlı.cevap için çok teşekkürler.
Sayın beyfendi Maltepe Fındıklı mah.4+1 daire aldım.Bu bölgede emlak yatırımı için düşünceleriniz nelerdir.Ayrıca konut kredisi faiz oranlarında ekim ve kasım ayında düşüş olabilir mi? Şimdiden Teşekkür ederim.
Merhaba, Kağıthane (Merkez) yeni konut projeleri hayata geçiriliyor, bu yönden Kağıthane bölgesi hakkındaki görüşlerinizi ve de Seyrantepe'deki etro'nun Kağıthane'ye kadar uzatılması gibi çalışmalar mevcut mudur? Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
Ağaoğlu ayazma projesini oraya yapıyorsa heralde trafik problemini göz ardı etmeyecek kadar bu işleri düşünüyordur.. Örnek vermek gerekirse batı ataşehiri teme bağalayan yollar yapıldı.. yıllar önce koskaca bölgeye tek giriş var deniyordu.. bir diğer örnek ağaoğlu firması ıspartakulede ihaleye girmeden önce temde ıspartakule gişeleri yoktu.. ayazma için eminim ki süper bi planı vardır
Ayazma projesinin ulaşım problemi ile ilgili olarak buraya yorum yazan Sn. Ece Temel'e bir bilgi vermek isterim. Yapılacak Üçüncü çevre yolu ile TEM otoyolu birbirine bağlayan bağlantı yolu hemen bu projenin yanında geçecek. Bu bilgiler www.ibb.gov.tr adresinde imar planı ilanları bölümünde detaylı olarak veriliyor. İyi çalışmalar.
şua inşaatın atakentteki Elite City projesinin yerini geçerken gördüm gerçekten çok iyi bir lokasyon ne zaman satışa çıkacak? siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? teşekkür ederim..
Merhabalar tebernüş bey,Size birşey danışmak istiyorum. Şimdi bazı firmalar proje başlangıçlarında kredi kullandırıyorlar. Bu firmalar bankaların güvenli buldukları firmalar sanırım. Benim merak ettiğim, olmayacak birşey ama diyelim ki, firma çok zor duruma geldi ve daha hiç evlerin temelini bile atamadan iflas etti. Bu durumda banka kimden ne alacak? Ayrıca evi alan kişi, bankaya kredi ödemeye devam edecek mi? Ya da, o noktadan sonra kredi ödemeyi kesecek, önceki ödedikleri için mahkeme mahkeme dolaşacak mı? Ben bununla ilgili araştırmalar yaptım ama hiç buna rastlayamadım. Her yerde bankanın projenin tamamlanmasından sorumlu olduğu söylenmiş ama nereye kadar sorumlu? Bunu kredi sözleşmesinde belirtiyorlar mı? Yarın böyle bir durumda, siz bize borçlusunuz, bunu ödemeye devam edeceksiniz diyebilirler mi? Biraz uzun oldu ama buna sizden başka cevap alabileceğim birisi aklıma gelmedi.
tebernüş bey, Atlantis AVM kurtköy buyuk bir lansman ile acıldı ve bir süre sonra hayalet avm'ye donustu şimdi sitenizde ekimde acılacak cazibe merkezi olacak diyor.Bazı satılık dukkanlar var almak birkac yıla iyi bir yatırım olur mu sizce?teşekkürler
Orköy lerden emlak vergisi alınırmıbiz orköyüz fakat belediyeler bizden emlak vergisi alıyor doğrumu