merhaba.silivri yönünde 125000-5000 lik plan var mı(nasıl ula
merhaba.silivri yönünde 125000-5000 lik plan var mı(nasıl ulaşabilirim)? arsa yatırı mı için bu bölgede önerebileceğiniz mevki nereler olabilir.teşekkürler Tebernüş bey iyi çalışmalar
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhaba.silivri yönünde 125000-5000 lik plan var mı(nasıl ulaşabilirim)? arsa yatırı mı için bu bölgede önerebileceğiniz mevki nereler olabilir.teşekkürler Tebernüş bey iyi çalışmalar
hocam öncelikle ücretsiz 1. sınıf danışmanlık hizmetinizden dolayı sizlere teşekkürü borç bilirim bütün arkadaşlarım adına. 40.000 tl nakit verecek gücüm var ve 1.750 tl maaşım var bunun 750 tl sini aylık taksit olarak rahat öderim. yatırım için 2+1 daire düşünüyorum. istanbulun herhangi bir noktasında yer hiç önemli değil. tek kriter yatırdığım paradan maximum getiri sağlaması orta veya uzun vadede. burdan yola çıkarak ne önerirsiniz. soruma soruyla cevap vermeyeceğinizi umuyor saygılarımı sevgilerimi arz ediyorum)
Tebernüş Bey merhaba,iş yerim mecidiyeköy'de, çocuğum 2 yaşında. 100 bin TL nakitim var ve çocuğum için özellikle siteli 3+1 daire arıyorum. 280-300 bin civarında ev alabilirim. hem oturmak hemde yatırım amaçlı önerebileceğiniz bir proje veya bitmiş konut var mıdır? çok tşk.
Mete Al beyefendiyi cok iyi anliyorum. Bu bakimdan daha öncede defalarca yazdim, marka olan insaat sirketleri kalicidir. Bu tip hizmetler o sirketin vizite kartidir, vizite karti bozuk olanlar ve hizmet veremeyen sirketler gün gelecek 360 ay vade diye reklamlar verecekler, hep birlikte görecegiz... yazik gercekten cok üzülüyorum, halkima üzülüyorum, disinden tirnagindan biraz para arttir sonra kendi evinde kiraci konumuna düs, olacak sey degil... Allah yardimciniz olsun ... kolay gelsin Tebernüs arkadasim..
Merhaba Tebernüş bey.Havadan emlak sitesinde fi-life projesinin görüntülerini hala bekliyoruz.Yayınlayacakmısınız?
Nuvo Dragos için bilgilendirdiğiniz için varolun sağolun ,firmanın akevler(zeytinburnu) binalarını biliyorum.Bence Kayda değer değil.Emaar Libadiye projesini beklemekte yarar varmıdır ne önerirsiniz
kolay gelsin öncelikle.mustafa celebi beyin yanıtını sabırsızlıkla bekliyorum açıkcası.bu tip kaygılarımaza verilecek cevap olacaktır diye düşünüyorum.(sizin eve yatırım aracı olarak bakmamak lazım dediğinizi aklımdan çıkartmıyorum bu arada)
İyi akşamlar.Bu gün aldığım bir duyuma göre urla barbarosta iyte ile ortak yatırım yapacak cicom firmasının kuruluşu hükümetimiz tarafından karadeniz bölgesine kaydırılmış olmasıdır. Acaba bu hususta bir bilginiz var ise paylaşırsanız şimdiden teşekkür ederim.TUFAN ÖZGÜR
Cevabınız için teşekkür ederim.Dumankaya Modern prejesi inşaatına 2010Mayıs ayında başlayacaktı. İnşaat yeni başladıysa o zaman geç başladılar. İyi akşamlar,
sitenizi tek geçerim. daha iyisi yok.dumankaya modernde inşaat mayısda başlayacaktı, satış yaparken belirtilen tarih buydu. fakat nedense harfiyat uzun sürdü.belki zemin çok serttir.bilmiyorum. biz avrupa konutları ve ağaoğlu sayesinde inşaatın çok hızlı ilerleyebileceğine şahit olunca normal olan sürelerde uzun gelmeye başladı.Avrupa konutları atakent üçün bittiği yerde lalaşehire doğru etrafı çevrili başka bir alan var burda negibi bir proje var bilginiz varmı.