Verdiğim verginin nereye,ne kadar harcandığını bilmek,garsonun getirdiği hesabı inceleyip sonra ödeme yapmak ne kadar hakkımsa,verdiğim site aidatının nereye harcandığını bilmek de,en tabi hakkım değil midir Sayın Kireçci?.

Soru
İkamet ettiğim sitede her ay 100 tl aidat kesilmekte,ancak hiç bir şekilde bu aidatların nasıl nereye ne kadar harcandığı hakkında bilgi verilmemektedir?..Ben de bu durumu sözlü ve yazılı olarak dile getirdim ve 13 aydır site aidatımı ödemedim..Sayın Kireçci,asla ve asla ödememek gibi bir niyetim yok ancak,şahsıma saygı duyulması hakkımı kullanmak,Bu nedenle,yönetim hakkında dava açmak istiyorum..Bu konuda ya da yapmam gerekenin uygun olacağı konularda aydınlatılmam hususunu arz ederim..Saygıyla..



Yanıt : Merhaba. Konu ile ilgili bilgiye Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com 'daki Buraya tıklayınız adresindeki haberden ulaşabilirsiniz. Yönetim hakkında Sulh Hukuk Mahkemesinde dava açabilirsiniz. Bu süreçte bir avukattan yardım almanız faydalı olacaktır.
Satfiye Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Temmuz 2016 | 11:40 Salih Metin ERGİNLİ 693 Kişi okudu

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın