yirikler insaat gecikme parasi
Soru
iyi gunler tebennus bey yirikler adli insaat sirketinden 1+1 ev aldim odemesi bitti ve 15 ay gecikme ile evi teslim ediyorlar ama gecikme icin odemelri gereken 500 lira aylik odemenin sadece 6 aylik kismini kabul ediyorlar 9 aylik kismi belediye inssaatimizi durdurdugu icin odemeiyoruz diyorlar size sorum su sizce boyle birsey yapmaya kanuni haklari varmi varsa da ben onlardan nasil bir belge alip bunun dogruluguna inanabilirim
Yanıt : İyi günler. Öncelikle sözleşmenizi inceleyin. Belediyeden imar durdurma ile ilgili bilgileri alabilirsiniz. sözleşmeye aykırı durum varsa şirket yöneticileri ile uzlaşarak sorunu çözmeye çalışın. Çözemezseniz mahkemeye gidin.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : İyi günler. Öncelikle sözleşmenizi inceleyin. Belediyeden imar durdurma ile ilgili bilgileri alabilirsiniz. sözleşmeye aykırı durum varsa şirket yöneticileri ile uzlaşarak sorunu çözmeye çalışın. Çözemezseniz mahkemeye gidin.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın