Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
tebernuskirecci yazıyor

Dolar daha fazla yükselir mi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Dolar daha fazla yükselir mi?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4 maddelik analizi...

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı Buraya tıklayınız "Dolar daha fazla yükselir mi?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4 maddelik analizi...

1) Merkez Bankası'nın eylül ayı beklenti anketine göre, yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 11.46'ya yükseldi. Yıl sonu dolar  beklentisi 7.34'den 7.59'a, 12 ay sonrası dolar beklentisi de 7.67'den 7.93'e çıktı.

2) Yorumu: Herkesin dolara bu şekilde saldırması devam ederse beklentilerin üzerinde rakamlar gerçekleşirse kimse şaşırmasın. İçerden ve dışardan bu kadar büyük saldırıya rağmen dolar yine de fazla yükselmiyor.

3) Ekonomi profesörleri, ekonomistler ve eski ekonomi yöneticileri el ele verip -dolar açısından- Türkiye'yi 1990'lara sürüklüyorlar. Sürükleyenlerin de sürüklenenlerinde yolu açık olsun.

4) Altın ve gümüş dururken dolar ve euroya -kısa ve orta vadeli- yatırım yapmak akıl tutulmasıdır. Altın ve gümüşe rağmen dolar ve euroya yatırım yapanlar da yaptıranlar da finansal bilgilerini gözden geçirsin.

Tebernüş Kireçci'yi Twitter'den takip etmek için Buraya tıklayınız

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X