Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
tebernuskirecci yazıyor

Ekonomi haberciliğinde devrim!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi olan Emlakkulisi.com'un yaklaşık 15 yıllık emlak haberciliğine, ekonomi haberciliğini de ekleyerek yeni devrimin başladığını okurlarına duyurdu...

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi olan Emlakkulisi.com'un yaklaşık 15 yıllık emlak haberciliğine, ekonomi haberciliğini de ekleyerek yeni devrimin nasıl başladığını şu sözlerle ifade etti:

''9 Temmuz 2007'de kurulan Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi yaklaşık 15 yıllık süreçte emlak haberciliğinde devrim yapmıştı.

Neydi devrimler?

Geçen 15 yıllık süreçte Türkiye'de yüz binlerce ailenin ev sahibi olduğu yeni projelere ve projelerdeki gelişmelere yer vermişti. Bununla da yetinmemiş www.havadanemalk.com ve www.havadanemlakvideo.com sitesi aracılığı ile projelerin inşaat aşamalarını görüntüleyerek yayınlamıştı.

Bununla da yetinmemiş milyonlarca insanı "kira çarpanı" kavramını öğretmişti. Yatırımcıların bilinçlenmesiyle birlikte Türkiye'de bir emlak balonunun oluşmasının önüne geçmişti.

Yeni devrim!

Sırada ekonomi gazeteciliğinde devrim var. Bu devrim ne?

Son yıllarda döviz kurlarında aşırı dalgalanma, emtia, enerji ve maden fiyatlarındaki aşırı yükseliş ve navlun sorunları bahane ederek üretici, imalatçı, aracı ve dağıtıcı sürekli zam yapıyor. Zam yapanlar topu başkalarına atıyor.

www.emlakkulisi.com haber merkezi editörleri neredeyse günün 24 saati otomobil, beyaz eşya, elektronik, cep telefonu, akaryakıt ve gıda sektöründe tüm ürünlerin fiyat listelerini yayınlıyor. Ayrıca bu sektörlerdeki tüm kampanyalardan vatandaşı haber ediyor. Bununla da yetinmiyor. Haberini yayına hazırlayan editör, haberin yayınlandığı andaki dolar ve euro kuru ile altın fiyatlarına haberin altında "editörün notu" olarak yer veriyor. Bu vesile ile dövizin yükselişini bahane ederek fiyatlara zam yapan fırsatçılar engellenecek. Biz habercilik noktasında elimizden geleni yapacağız. İlgili bakanlıklar, kurumlar ve kurullar da üzerine düşeni yaparsa Türkiye'de fırsatçılığın önüne geçilir.

Emlak yayıncılığı aynen devam edecek

Emlak yayıncılığı alanında kurulduğu ilk andan itibaren rakipsiz olan www.emlakkulisi.com emlak haberleri yayınlamaya devam edecek. Bu konuda asla taviz vermeyecek. Sektördeki tüm gelişmelerden, yeni projelerden,  TOKİ ve KİPTAŞ projelerinden anında haberdar olacaksınız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gelişmeleri Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi www.emlakkulisi.com'dan duyacaksınız.'

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X