tebernüş bey toki bulunduğumuz yerde kensel dönüşüm prjes

Soru

tebernüş bey toki bulunduğumuz yerde kensel dönüşüm prjesi yapmakisityor amabiz istemiyoruz ve başka istemeyenlerde var ben yerimi toki vermnek istmeiyorum benim yasal haklarım nelerdirbelediye yerimiz alıp güya şehri güzellştirecekmiş amam ucucza gidiyor bende yerimi vermekistemiyorum kamu yararı yerimi vermemek için ne yapabilirm

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Mayıs 2010 | 12:22 salih çakır 156 Kişi okudu

Tebernüş Bey sitenizin müdavimi olarak bugune kadar hep size n

Soru

Tebernüş Bey sitenizin müdavimi olarak bugune kadar hep size ne zaman satısa cıkacak diye sordum.Bu sefer ilk haberi ben vereyim istedim.Avrupa Konutları Ispartakule bugun satışa çıktı.Satış ofisi tıka basa dolu idi.1 1 78m2 ile 79 m2 arası daireler 136,250-154,540 aralıgında satılıyor.60 aya %0,83 kredi kullandırıyorlar.Bilginize

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Haziran 2010 | 11:36 Hakan Yokus 156 Kişi okudu

Tebernüş bey,sizin ev hanımlarına emlak vergisi yazınızı o

Soru

Tebernüş bey,sizin ev hanımlarına emlak vergisi yazınızı okuyunca dilekçe yazıp bulunduğum ilçedeki belediyeye gidip vergi vermem gerekmiyormuş dedim.görevli şef asabileşti nerden çıkarıyorsunuz bunu diyerek tehditvari konuştu.gazete kupürünü uzatınca,tamam araştırırız amabir gelirin olduğunu anlarsak kat kat ceza alırsındedi.1hafta sonra gittim tapuyu getir dediler.bugün tapuyla gittim,senin kocanın evi var diyor,ama benim değil üstelik ev boş dedim.hatta kocan memur maaşı var diye diretti.hareketleri ve konuşmaları hakaret doluydu sanki hırsızlık yapmışım yanındakilere söyler gibi yaparak banakızıyordu.öfkeyle tuşlara basıp tamam bu seneki vergin silindi oldumu işte böyle şeyleride ilk yaşıyorum dedi.geçmiş vergileri nasıl alacam deyince nee bide onlarımı istiyosun?sen hiçgeçmişi karıştırma bu güne kadar daha hiç geçmiş para vermedim uğraştığına değmez dedi.ben ve kocamın üzerine olan evlerin adreslerini yazdı.elleri titreyerek yanıma zabıta alıp bu evleri araştırcam bakalım kocanın üzerine olan ev boşmu diye söylendi.bir taraftanda hiç uğraşma bırak geçmişi diyordu. Tebernüş bey benim bu haktan yararlanmam için,bu görevlinin eşimin evini inceleme hakkı varmı?(şu anda boş ama kiralık yazısı asılı)ayrıca geçmiş vergileri almam için bir dilekçe örneği önerebilirmisiniz. yazılarınızla bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Haziran 2010 | 15:39 sermil aydın 156 Kişi okudu

Sayin Tebernüş Bey,Sitenizi her gün takıp ediyorum,işten ge

Soru

Sayin Tebernüş Bey,Sitenizi her gün takıp ediyorum,işten geç gelsem bile okumadan uyumam....teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere..Ataşehirde 300 bin 3 artı 1 daire 14 senelık gardenıyalarda gelecekte bu evlerin yanı atasehır merkezının prim yapma imkani varmı yoksa primin uçuna çıkmış halı mı?tşk

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Haziran 2010 | 16:37 Gul karabay 156 Kişi okudu

Öncelikle iyi çalışmalar diliyorum,bu konu hakkında bana bil

Soru

Öncelikle iyi çalışmalar diliyorum,bu konu hakkında bana bilgi veririseniz çok sevinirim.Samsun towers adında bir proje var ,çok uygun fiyatlar 3 1 daireyi 55 ytl veriyorlar henüz temeli atılmamış bu arada mimarı fiyapınında mimarı nasıl oluyor . ev almak istiyoruz fiyatıda uygun ne yapalım? şimdiden verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Haziran 2010 | 11:08 merih yağcı 156 Kişi okudu

Sn. Kireçci Merhaba; batı ataşehir bölgesinde yatırım amaç

Soru

Sn. Kireçci Merhaba; batı ataşehir bölgesinde yatırım amaçlı daire almak için brüt alan üzerinden max. m2 fiyatı ne kadar olabilir? m2 fiyatı hangi mertebeye kadar alınabilir?Teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
17 Haziran 2010 | 16:04 funda sergen 156 Kişi okudu

kule istanblu ile ilgili fikirleriniz nelerdir? pendik bölgesind

Soru

kule istanblu ile ilgili fikirleriniz nelerdir? pendik bölgesinde yatırım için önerebileceğiniz 100.000-150.000 civarı 1 1 projeler varmıdır? pendik ile kurtköy ve ataşehiri yatırım açısından karşılaştırabilirmisiniz?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
01 Temmuz 2010 | 14:56 jale gunesoglu 156 Kişi okudu