tulip projesinde ev alanlardanım,sizde proje devam eder mi,yoksa
tulip projesinde ev alanlardanım,sizde proje devam eder mi,yoksa projeden çıkmak mı en iyisi? sözleşmemi fesh etmek için bir avukat önerir misiniz?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
tulip projesinde ev alanlardanım,sizde proje devam eder mi,yoksa projeden çıkmak mı en iyisi? sözleşmemi fesh etmek için bir avukat önerir misiniz?
Tebernus bey merhaba, Uzun zamandir yayimlamadiginiz ve merakla bekledigimiz agaoglu my world europe fotograflari icin tesekkurler. yalniz bir sorun var; onceki islerinize bakinca beklentimiz mi yukseldi yoksa simariklik mi yapiyorum bilmiyorum ama bu kez yayimladiginiz hicbir fotograftan bir sey anlamadim. O kadar zoomlamissiniz ki projenin neresine ait bir kare belli olmuyor. Mesela biz golf ten bir daire almistik. Bunu goremedim. Bunun icin 1ay daha bekletmeyeceginizi umarak daha mumkunse ve elinizde varsa daha uzaktan cekilmis kareleri eklemenizi rica ediyorum. Tesekkurler, iyi calismalar
emeklimhayalimbirevsahibiolmakyardımcıolunyalvarıyorumbanadönün
merhaba, avrupa konutları 3 bir ayda 1100 konut satmış, fena değil, ancak ilk aydan 2000 üstü konut satan ayazma my worlde göre yarıda kalmış, sanırım insanlarımız fiyat konusunda bilinçlenmeye başlamış. NOT havadan emlak muhteşem bir olay, aklınıza elinize sağlık
sn efendim yıllarca çalıştım hatta 2 iş 3 iş birden yaptım şimdi emekliyim maaşım var başka bişeyim yok halbuki daha dünkü yeni yetmeler beledıyelerde villa sahibi mal mulk yaptılar 7 sene içinde bu nasıl bır düzen acaba hırsızlık yapmak artık sevap mı oldu beledıyelerdeki bu yeni rantçılara dur dıycek yokmu yoksa herkes avantasınımı alıyo allah aşkına bır yanıt verin ya bir bakıyosun 650000 tlye havuzlu ev almış 2 yıl olmuş belediyede çalışıyo ben 33 yıl çalıştım hala bır küçük daıremın borcunu bıtıremedim kafam karıştı acaba ınandığım değerler yanlışmı bu güne kadar bosunamı ınandım???
Sayin Kirecci bu ay icinde 3 Köprünün ihalesinin yapilacagi aciklanmis ilk kazmayi sizce ne zaman vururlar ve 3. Köprü Silivriyi positiv yönden etkilermi?
Datça, tarih, doğa ve denizin buluştuğu eşsiz bir yöremiz.Huzurlu mütevaziliğin ölçülü bir sentezi adeta. Fakat arsa ve konut fiyatları halen çok ucuz. Yatırımcıarın ilgi göstermesi halinde fiyatlarda normain dışında artış beklenebilir mi?
Hayırlı akşamlar Tebenüş bey,Ukra city ve fiside projelerini ele alırsak (konsept,nitelik ve lokasyon)farklı nitelikte projeler olabilir ama genel hatlarıyla düşünürsek hangi proje diğerine göre daha üstün ve getirisi iyidir?
Ustad gözümüz kulagimiz sizden gelecek bir haberde ))
Sayın Tebernuş Bey,TOKİ Kayabaşı projesinde teslimlere başladı. Teslimat için değişik fiyatlardan bahsediliyor.(3000-3500 gb.)Birde Ulaşım nasıl sağlanacak bu konuda da bir bilgi yok.Ayrıca dairelerde eksik olan işler var. Bunlar nasıl çözülebilir.Saygılar