fruzköy tarla
3. dereceden sit alanı içinde tarlam var imara açılacakmı beklimi yada izin alarak prefabrik ev yaptırabilirmiyim
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
3. dereceden sit alanı içinde tarlam var imara açılacakmı beklimi yada izin alarak prefabrik ev yaptırabilirmiyim
Mutlu seneler, her şey gönlünüzce olsun.
İstanbul'da Toki sosyal konut faaliyeti olarak konut yapımına başlayacak mı ? Başlarsa ne zaman başlar,konu hakkında nasıl bilgi alabiliriz.Teşekkür ederiz,bilgi verirseniz sevinirim
kayabasi ve hadimkoy ve civarinda bir kac proje var oldugunu yazmissiniz biz okuyanlar olarak takip etmekdeyiz sizi biz kiraciyiz ve artik kayit yada boyle birseyin faaliyete gecip ciddi olarak saadece kiraci olupda gercekten alabilecek insanlarin yararlanmasindan yana gonlum biz tarihini ve gercekten 2013 de var baslanmasi an meselesi oldugunu bilmek istiyoruz ne zaman kayitlari yada nereye gidicez kayit yaptirmak icin tesekkur ediyorum simdiden iyi calismalara :(
Fi side 1+1 daire aldım borcum yok tapumu aldım bu konuyla ilgili dava kabul ediyormusunuz .Bu konuda ilginizi bekliyorum.Çok teşekkür eder iyi çalışmalar diliyorum.
Sayin Tebernus Bey ! Son yapilan düzenleme ile daire satin aliminda KDV % 18 dek (?) yükseltildi.Acaba daire karsiliginda edinilen dairelerin aliminda daha dogrusu tapusunun alinmasinda durum ne olacak ?
Merhabalar Sitenizi ilgi ile takip ediyorum. Esenyurtta yeni aldığımız dairemizin bulunduğu sitede aidatlar ve yakıt ödemelerinde site sakinlerinin birçoğunun vurdumduymazlığı var. Yöneticimiz ilgileniyor fakat bu sorumsuzluk ilerde başımıza dert açacak gibi. Acaba ne yapabiliriz? Teşekkürler
iyi günler benim sorum 1 ekim 2011 de evimizi kiraya verdik ve 1 ekim 2012 de süresi dolduğunda kendimiz oturacağız dedik sadece 1 yıllık kiraya vermek istediğimizi kiracımıza söyledik o da kabul etti fakat süre sonunda ben çıkmıyorum dedi.aynı zamanda bize 9 ay boyunca eksik kira ödedi zamanında ödemedi şuan da 3 aydır hiç ödemiyor.biz sözleşme bitiminde ilkönce ihtarname gönderdik fakat dikkate almadı daha sonra tahliye talepli sulh hukuk mahkemesinde dava açtık aynı zamanda sözleşmede mesken olarak tuttuğu evi şuan işyeri olarak kullanmakta bunun ispatı da var elimizde ticaret sicil gazetesiden çıktısını alıp dosyaya koydurttum fakat bütün delliller toplanmasına rağmen hala dava tarihi alamadık.ben şunu merak ediyorum dava ne kadar sürer bukadar delilden sonra tahliye gerçekleşirmi çok zor durumdayım çünkü benim bulunduğum evden çıkmam gerekiyor akrabamıza ait sokakta kalma durumumuz var acil cevaplarınızı bekliyorum.
Hilal hanım selamlar; projeden satın aldığım bir daireyi geçen temmuz ayında teslim aldım. Binada 388 daire bulunmakta ve taşınmalar ve yaşam tam olarak tamamlanmadı. Teknik şartnamede yazılı olan ısı, ses ve su yalıtımlarında sıkıntılar var. Taşınmış olan tüm daire sakinleri diğer alt, üst ve yan komşularının su ve konuşma seslerini çok rahat duyabilmekte, üst katta açılan bi musluktan akan su sesi alt komşunun evine akıyormuşcasına ses gelmekte,tuvalet sifonu ve konuşma sesleride dahil olmak üzere durum rahatsızlık vermekte.Bu durumla ilğili nasıl bir yol izlemeli ve hakkımız nasıl aramalıyız. .. Teşekkürler.
Sayın Tebernüş bey ; sorum söyle sene 2009 Temmuz ayında izmir de 50 bin lira kredi çekerek 100bin liraya ev aldım. Evin raiş bedeli olarak 50 bin gösterdim.Aradan 3,5 yıl geçti tayin dolayından evi satmaya karar verdim.Evin müşterisi çıktı 145 bin liraya anlaşmak üzereyim.alan kişi bu fiyatın 120 binini kredi çekerek almayı düşünüyor.(raiş bedelini 120 gösterecek ) bu satışta bana ne kadar gelir kazanç vergisi çıkar ? Yapmam gereken nedir ?