Ben yurtdisindayken Turkiye deki emlak geliri beyannamesini nasil
Ben yurtdisindayken Turkiye deki emlak geliri beyannamesini nasil gonderebilirim? internet yoluyla beyannameyi gondermem mumkunmu?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Ben yurtdisindayken Turkiye deki emlak geliri beyannamesini nasil gonderebilirim? internet yoluyla beyannameyi gondermem mumkunmu?
iyi akşamlar Tebernüş bey.Havadan emlak sitenizde geçen gün yayınlanan bizimevler görüntüleri ertesi gün yok oldu.Buradan bir daire aldık.O yüzden hevesle gelişmeleri takip ediyorum.Çok hayırlı br iş yapıyorsunuz sağolun.Tekrar yayınlarsanız sevinirz. Hoşçakalın.
Size soru gönderenlerin bir çoğu gelecekteki beklentilerini aktarmışlar ve mevcut durumun bağımsız bir uzman tarafından incelenmesi sonucundaki analizlerine ilişkin bilgi talep ediyorlar.Bilinmelidir ki Artık, SPK tarafından lisans verilmiş bagımsız GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLARI bu taleplerin tamamını uluslararası standartta cevaplayan raporlama yapmaktadır.Meslektaşlarım sadece banka müşterilerine değil;herhangi bir vatandaşın veya yatırımcının sorusunu cevaplayan ve sorumluluk alarak bilgi üreten hizmeti vermektedirler.Saygılarımla
Realistanbul projesiyle ilgilenen birisi olarak geçen gün inşaattan bir işçinin düşerek hayatını kaybetiğini ve sigortasının bile olmadığı öğrendim. Konuyla ilgili bilginiz varmı? firma yetkilisi sanırım aytekin beydi bu konuda açıklama yaparmı acaba?
merhabalar tebernus bey 230 bin liralik bir yatirim yapmak istiyorum fakat karar veremiyorum agaoglu office 212 den düsündüm fakat ögrendimki isyeri degilde mesken tapuluymus nedense, güneslide degeri ilerde nasil olur cünki atasehirdeki office projesinde 1 günde tükenmis bu projede neden hala satislar devam ediyor bir bilinmeyenmi varyani güneslide pek tutmazmi kira getirisi. belki dükkana mi yatirim yapsam kafam karisti her taraf ofice daire doldu kira geliri acisindan hangisi daha karli bir uzman olarak görüslerinizi bekliyorum yurt disinda yasiyorum ve gelismeleri net ten ve sizden takip ediyorumtesekkürler
Muhteşem bir hafızaya sahipsiniz. Evet, aldığım tarihlerde size yazmıştım. Karar aşamasında çok yardımcı oluyorsunuz. İyiki varsınız teşekkürler.
Merhabalar.Yorumlarınızı daima okuyorum ama bu proje için kapsamlı görüşlerinizi malesef bulamadım biz sizi takip edenler için detaylı bir yorumda bulunurmusunuz.Projenin artıları eksileri nelerdir?Fiyat lokasyon değeri vs..Başarılarınızın devamını dilerim.
merhaba; diyanetsen evlerınde 1 dairem var normalde teslımı 2012 nisan ve 3 ay opsıyonu vardı,sımdı fırmadakı elemanın soylemesıne gore 2013 subat ayında teslım olacakmıs,boyle bır bılgı varmı elınzde ,ılgılnırsenz sevınırım tesekkurler
mrb tebernüş bey alibeyköy disneyland(tema park)tahmini bitiş tarihi.2.sorum eyüp park avm ye ve tema parka gelecek markaları nereden öğrenebilirim..??
Merhabalar Tebernüş Bey. Kayaşehir'e geleceğin Ataköy'ü diyebilirmiyiz? Uydu kent olması açısından...