boşanma aşamasında daire alımı

Soru

iyi günler hilal hanım.ben şuanda boşanmak üzereyim.bir daire almak istiyorum.kendi adıma alırsam ortak girer,16 yaşındaki kızımın adına alırsam yine ortak girermi?taksitli almam birşey değiştirirmi?veya kısaca eşimin ortak olmaması için ne yapmalıyım.bankadan borçlanamıyorum çünkü imzası lazım.bunu yaparsam daire aldığımı öğrenip ortak girer.bir yol varsa lütfen yardımcı olun.bu çocuklarımın geleceği için çok önemli.

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
05 Ocak 2013 | 22:48 sahure akpınar 163 Kişi okudu

satilik isyeri

Soru

Agaoglun insaattan bi isyeri satin almak iistiyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Ocak 2013 | 11:22 Nebahat Pekin 164 Kişi okudu

nerden evalmalıyım

Soru

istanbul anadolu yakasında oturacağım bir ev almak istiyorum.ancak bu evin prim yapmasını da istiyorumve bu iş için ancak 150000ila 170000liralık bütçem var ve budurumda nereden ev almalıyım .teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Ocak 2013 | 22:10 kudret toros 164 Kişi okudu

esenyurt bölgesi

Soru

sayın tebernüş bey bu hizmetinizden dolayı size tşk. ederim.ben esenyurt bölgesinde bir inşaat firmasında daire aldım.imar sorunu olan şirketlerden biri şuan ve maalesef inşaat yapılamıyor.öğrenmek istediğim yılbaşında Kadir TOPBAŞIN bir açıklaması oldu takip etmişsinizdir. bu sorunlar şözülecek mi. şimdiden tşk. ederim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ocak 2013 | 20:17 remzi turhan 163 Kişi okudu

asansör bakım ve elektrik otomotik giderleri.

Soru

6 daireli bir apartmanda yaşıyorum. yarı bodrumda oturan dairenin bitişiğine asansör inmiyor. asansör giriş kattan başlıyor. her ay asansör bakımı ve asansör otomotiğini 4,5,6 nolu daireler ödüyoruz.1.nci kat kullanmıyorum diyor ve katılmıyor. Giriş kattaki de masrafa katılmıyor. Yasal olarak ödemeleri gerekmez mi?

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
22 Ocak 2013 | 10:33 figen keserci 163 Kişi okudu

http://www.gscraper.com/

Soru

I have to express thanks to this writer just for bailing me out of this condition. Right after scouting throughout the internet and finding suggestions that were not powerful, I figured my entire life was over. Living without the strategies to the difficulties you have resolved by means of your guide is a crucial case, and the ones that could have badly affected my career if I had not come across your web page. Your own personal talents and kindness in taking care of the whole thing was very useful. I'm not sure what I would have done if I had not encountered such a stuff like this. I can now relish my future. Thanks a lot very much for this specialized and result oriented guide. I won't hesitate to propose the sites to anyone who needs to have direction about this subject.

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
24 Ocak 2013 | 07:38 website seo 164 Kişi okudu

Yeni Havalimani

Soru

Sn Kirecci bu havalimani mevzusunu anlamakta gucluk cekiyorum. Normalde en mantikli olan Silivriye yapilmasi, duz alan zemini musait. Baskan zaten Silivriye metrobus, metro vesaire yatirimlari yapmayi dusunuyordu. Peki havalimani kuzeyde olunca ne olacak, bir de oraya butun ayni alt yapi yatirimlarini yapmak zorunda kalacaklar. Hem yukariya dogru hem batiya dogru alt yapi yatirimi gerekecek dunya masraf olusacak. Halbuki Silivriye yapilsa bir seferde yapilir, zaten yapilacak madem kurtulunur oyle degilmi. Kinali giseleri ustunde olsa havalimanindan itibaren iki sonra uc tane karayolu, yapilacak metro yada metrobus yatirimlari ile sehre ulasim cok kolay olur. Kuzeye yapilinca sehir genisledikce ilerde Silivriyede metro vesaire yatirimlari gerekli olacak ekstra masraf cikacak. Kuzeyde o guzelim doganin mahf olmasi da isin cabasi. Insallah kararlarindan vazgecerler ve sacmasapan islere kalkismazlar. Kuzeye ayri bir sehir yapilir ama Istanbul kalbinden bagimsiz olur, havalimani ile birlikte bana pek mantikli gelmiyor.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Ocak 2013 | 17:29 Serdar Aksoy 164 Kişi okudu

3/2

Soru

Bizim binada toplam %55 hisse sahibi olan 2 kişi %45 hisse sahibi olan biz 3 kişiye karşı 6306 sayılı kanunda geçen 2/3 çoguluk hakkına sahib olabilirmi bu iki kişi çogunluk bizde depreme uygun degildir belgesi alıp anlaşmadıgız takdirde hisselerinizi alırız der mümkünmü Şimdiden teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
01 Şubat 2013 | 18:46 berat tütüncüoğlu 163 Kişi okudu

kredi bilgisi

Soru

ii günler tebernüş bey biz kredi çekip ev almak istiyoruz fakat halen devam eden bi kredimiz daha var bu ev kredisiyle hem ev alıp hemde diğerkredimizi kapatıp tek bi bankaya ödemek istiyoruz acaba mümkünmü bu şekilde kredi veren bankalar varmı rica etsem yardımcı olurmusunuz

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Şubat 2013 | 15:02 sema tosun 164 Kişi okudu

yeni dargelirliye uygun projeler

Soru

istanbul ili içerisinde başlıyacak toki projelerini ve ödeme seçeneklerini öğrenmek istiyorum

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Şubat 2013 | 19:48 güven kır 164 Kişi okudu