Sayın Tebernüş Bey,İlk önce sorduğum soruya göster...
Sayın Tebernüş Bey,İlk önce sorduğum soruya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim.Siz asıl prim yapacak yer batı dediniz.Buralar nereleri ve nasıl prim yapacak.teşekkürler
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Sayın Tebernüş Bey,İlk önce sorduğum soruya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim.Siz asıl prim yapacak yer batı dediniz.Buralar nereleri ve nasıl prim yapacak.teşekkürler
iyi akşamlar.İstanbulda kentsel dönüşüm sonucunda emlak adetleri artacağından emlak fiyatları ne olur. yatırım açısından kentsel dönüşümünasıl değerlendirebiliriz. teşekkürler.
merhaba hilal hanım bu ay kira artışı yapacağım kira artış oranı ne kadar teşekkür ederim
1980 li yıllarda zor kullanarak arazimizin birkısmı köy arazisi diyerek elimizden alındı arazinin icinde bir adet dağ evimiz ceşitli meyvelerimizvar idi şu anda arazinin tapusu kasaba belediyesineait araziye belediye 5 yıl önce zeytin dikti arazide bize şait olarak su icmek amacı ile kazdığımız 7m derinliğinde bir kuyu bulunmaktadır babam rahmetli oldu elimizden alan kşiler halen sağ biz buradan nasıl hak talep edebiliriz belediye satış yaparsa bize öncülük tanırmı bilgilendirirseniz bizleri cok mutlu edersiniz
sizi takip ettigim ettigim günden beri,emlak yatırımı aceleye gelmez,emlak ve istanbul piyasasında kaçan ve göçen yok dediniz.şuan sizi ayakta alkışlıyorum.bundan sonraki yatırımlarımı çok daha titiz ve sabırlı bir şekilde karar verecegim.selamlar.
Tebernüş bey merhabalar;Eviva Projesi ile ilgili temel bey imzalı yazı bize de geldi. Bu bölgedeki projelerde mevcut sorun çözüldü mü bu tip bir bilgi size ulaştı mı?
slm, Tebernüş Bey, Evivagümüş City'nin toprak sahibi Uçar İnşatın Gümüşcity-2 ve Gümüşcity-3 projelerinden topraktan hisseye girdik. Toprak tapularımızı aldık yine de insan tedirgin oluyor. bu projeyle alakalı bilginiz varmı. paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba Tebernüş Bey; öncelikle yardımcı olacağınız için teşekkür ederim. Ben iki yıl sonra işim gereği İstanbul'a taşınacağım. Kiptaş Esenyurt 4. etap veya 5. etapların herhangi birinden arakat, 75 m2, 2+1 olmak koşuluyla daire almayı düşünüyorum. Dairede ailemle birlikte ikamet edeceğim. Şahsi aracımız olmadığından toplu ulaşımın yakınlığı bizim için çok önemli. Bu açıdan Esenyurt 5, stadyumun yanında bulunduğundan ulaşım imkanının rahat olacağı kanısındayım; ancak dediğim gibi İstanbul'a yeni taşınacağım ve özellikle Esenyurt bölgesi ile ilgili hiçbir bilgim yok. Sizce toplu ulaşım imkanını göz önünde bulundurarak hangi etabı tercih etmeliyim ? Nakit 87.000 TL bütçem mevcut. İki ay öncesine kadar evler aşağı yukarı bu fiyatlardayken şimdi 90-100 bin TL arası değişiyor. Daireyi alıp iki yıllığına kiraya vereceğim; oradan gelecek olan kira ile de şu anda oturduğum evin kirasını ödeyeceğim. Araştırmalarıma göre etap farketmeksizin kriterlerime uyan dairelerin 450 TL kira getiri oluyorumuş. İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim; iyi çalışmalar.
tebernüş bey soru sordum ama cevap gelmedi
iyi günler bir ev almak istiyorum 90 97 ytl arası şimdimi almalıyım yoksa kış a doğru beklemelimiyim bulunduğum yer kurtköy ayrıca tavsiye edeceginiz herhangi bir şey varmı ev alış satış degerledirme konusunda biraz acemiyim