Merhaba Tebernüş Bey benim sormak istediğim soru Mokrom city

Soru

Merhaba Tebernüş Bey benim sormak istediğim soru Mokrom city nin güvenirliği ile ilgili olucak.Peşin olarak daire almak istiyorum fakat firma ile ilgili bir bilgiye sahip değilim ve endişelerim var. Sizin tecrübelerinize ve firma ile ilgili görüşlerinize ihtiyacım var.Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Şubat 2011 | 17:38 gökhan akın 349 Kişi okudu

bizim için çok önemli bir karar uzun zamandır sizin görüşl

Soru

bizim için çok önemli bir karar uzun zamandır sizin görüşlerinizi takip ediyorum lütfen bizide yönlendirin.Elimizde bi miktar var ve değerlendirmemiz gerekiyor (çok önemli) ayazağa ağaoğlu inşaatında 2+1 gibi ev fiyatları ortalama (sizin tahmininiz) ne olabilir eğer gücümüzü aşıyorsa boşuna beklememek adına birde 2. alternatif yatırım amaçlı neresini önerirsiniz çok teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Şubat 2011 | 13:39 arda ışık 350 Kişi okudu

teşekkür ederim 2-1 giriş kat güney cephe düşünüyorum 150

Soru

teşekkür ederim 2-1 giriş kat güney cephe düşünüyorum 150 ila 160 bin tl arası sizce su anda nasıl kiptaş sefaköy evleri ulasım ve merkezi sita bazında es deger önerebiliceginiz baska projeler varmı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
01 Mart 2011 | 13:59 tarık erkan 350 Kişi okudu

sn sadullah tekin yazdıklarınız pek inandırıcı gelmedi daha

Soru

sn sadullah tekin yazdıklarınız pek inandırıcı gelmedi daha bitmemiş bir proje nasıl olurda %300 prim yapar?birde hakkında o kadar dedikodu varken.bende topraktan 39000 e aldıgım dumankaya tuzla adres 1 projesindeki evi 250000 e rahat satmam gerek o zaman )

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Mart 2011 | 20:35 yaser bekci 350 Kişi okudu

Cevabınız için teşekkürler Tebernüş Bey:) bölgede yatır

Soru

Cevabınız için teşekkürler Tebernüş Bey) bölgede yatırım yapan şirket sahipleri ve C seviyedeki yöneticler ile yakınlığınız Toki ve Emlak GYO ile sık görüşmelerinize dayaranak sabırlı olun cevabınızdan saydığım yatırımları etap etap görebilecek miyizi mi anlamam gerek,yoksa kastınız "burası Türkiye yarın ne olur bilinmez midir") Saygılarımla,

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
06 Mart 2011 | 20:22 Emre Özkan 350 Kişi okudu

Merhabalar. mayıs 2010 tarihinde 40000 tl kredi çekip belediye

Soru

Merhabalar. mayıs 2010 tarihinde 40000 tl kredi çekip belediye rayici üzerinden 50 000 tl satış bedeli göstererek bir ev aldım. eylül 2010 da 110 000 tl kredi kullanan birisine evi sattım beyannameyi 60 000 tl değer artış olarak gelirmi göstermem gerekir ayrıca torba yasada matrah artırımı veya pişmanlıkla bildirim den yararlanmam mümkünmü , vergimi 18 taksitte ödüyebilirmiyim , 01.01.2011 tarihinden sonra tahakkuk ettiği halde ödenmemiş vergiler af kapsamına girer mi?(Düzenleme, 31.12.2010 tarihine kadar tahakkuk etmiş ve ödenmemiş vergileri kapsamaktadır. Ancak, 2010 ve önceki yıllara ilişkin olup kanunun yayımlandığı tarihe kadar beyan edilmemiş ve iki ay içerisinde pişmanlıkla beyan edilen vergilerin tahakkuku 2011 yılında olsa bile bu kanun kapsamında değerlendirilir) deniyor gerçeklik payı yada benim durumumda olanların ne gibi avantajı olur. Teşekkürler iyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Mart 2011 | 10:20 Ahmet Arslan 350 Kişi okudu

merhabalar genç yatırımcı olarak 200 bin tl sermayeli al sat

Soru

merhabalar genç yatırımcı olarak 200 bin tl sermayeli al sat yapmak istiyorum anadolu yakasında ani sert prim yapıcak yerler hakkında bilginiz varmı saygılar teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
09 Mart 2011 | 12:44 murat bölen 349 Kişi okudu

Tebernus Bey selamlar, Gunesli`deki Agaoglu 212 projesi ile ilgil

Soru

Tebernus Bey selamlar, Gunesli`deki Agaoglu 212 projesi ile ilgileniyorum. Bir ara nedeni belirsiz satislari durdurmuslardi ama bu hafta tekrar baslamislar. Lokasyon ve marka olarak sizce akilli bir yatirim mi? Ne diyorsunuz?? Brut 125 m2, Net 86m2 Fiyat 411.000.00 TL ...Net m2`si 3300 TL`ye geliyor yaklasik.. Simdiden tesekkurler... ...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Mart 2011 | 18:04 Murat Net 349 Kişi okudu

Tebernüş Bey iyi akşamlar, eğer mümkünse sizden Elysium Res

Soru

Tebernüş Bey iyi akşamlar, eğer mümkünse sizden Elysium Residence Taksim'in ve Çağlayan meydanının son halini havadanemlak.com adresinde paylaşmanızı rica edecektim. Bu vesileyle hem Muzaffer Kaptan'a hem de Kadir Kır'a verdikleri emekten dolayı teşekkür ederim. Çağlayan meydanı projesine, 22 ekim 2010 tarihinde başlamıştı ve 6 ay içinde biteceği açıklanmıştı. Sizce meydanı gecikme olmadan kullanıma açabilecekler mi?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Mart 2011 | 01:42 Ahmet Yaşar 350 Kişi okudu

dün still istanbuldan 3+1 ev almak için sözleşme yaptık 228

Soru

dün still istanbuldan 3+1 ev almak için sözleşme yaptık 228 ooo tlye daha ev bakarken kendimizi anlaşmış bulduk şimdi tedirginim doğru bir yatırımmı sizce bize değerinin 3-4 senede300000 civarlarına çıkabileceğini söylediler değeri zamanla artarmı sizce

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Mart 2011 | 12:57 hülyaavcı 350 Kişi okudu