selam benim sorum ist esenler atışalanı birlik mah.sinde yarı

Soru

selam benim sorum ist esenler atışalanı birlik mah.sinde yarım bodrum ve üzerinde 2 daire var kentsel dönüşüm projesi sanırım orayada geliyor.eğer kentsel dönüşüm olursa ben mağdur olurmuyum?ve hakkıma ne daire düşer?yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden tsk ediyorum.ben ankarada yaşıyorum saygılar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Aralık 2011 | 20:46 mehmet semercioğlu 281 Kişi okudu

Tebernüş bey selamlar.sitenize ve emeğinize sağlık, görüş

Soru

Tebernüş bey selamlar.sitenize ve emeğinize sağlık, görüşleriniz bizim için önemli.Sorum nish adala projesi ile ilgili.500 bin tl.bütçe ile 3+1 ev arıyoruz.Üsküdar çevresi iş yerimiz.Sizce nish adalar iyi bir oturum ve yatırım yerimidir.Yoksa eski ataşehir civarınımı tavsiye edersiniz.Birde nish adalar la ilgili ulaşım sorunu sizce hallolurmu ve arkadan tem bağlantı yolunun durumu ile ilgili görüşünüz nedir, sizce açılırmı.siz olsanız bu şartlarda ne yapardınız, yada başka sunum tercihleriniz olurmu.(nakitte beklemek gibi.)Şimdiden teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Aralık 2011 | 22:55 ÖZLEM ÖZ 281 Kişi okudu

merhaba, kiptaş konutlarının binalarına ve dairelerine satın

Soru

merhaba, kiptaş konutlarının binalarına ve dairelerine satın alma öncesinde deprem etüdü uygulatmaya gerek var mıdır? uygulatılabilir mi? bunun için istanbul belediyesine mi başvurulmalıdır?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Aralık 2011 | 20:16 eric segal 281 Kişi okudu

Merhaba,Yatırım amaçlı (5 yıl) Avrupa Konutları Atakent 3,

Soru

Merhaba,Yatırım amaçlı (5 yıl) Avrupa Konutları Atakent 3, Kuzey Cephe, Giriş 116 m2 brüt, 86 m2 net 2+1 286 bin (m2 2465 TL), için ne dersiniz? Sonrasında satışta zorluk olur mu, kuzey cephe, giriş olması nedeniyle. Fiyatı açısından ne düşünüyorsunuz? Bunun yerine diğer katlardan yine kuzey cephe 1+1 84 m2 261 bine almak mı daha mantıklı olur. Hangisi dah çok prim vadediyor? (%50 peşin , %50 kredi ile)Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Aralık 2011 | 11:05 Deniz Ak 282 Kişi okudu

Tebernüş Bey, saab iflas başvurusunda bulundu kendinize yeni b

Soru

Tebernüş Bey, saab iflas başvurusunda bulundu kendinize yeni bir araba bakın derim ) Saab'ın sahibi olan ve daha önce Spyker olan ve ismini Swedish Automobile olarak değiştiren şirketten yapılan açıklamada, Saab ile Powertrain ve Tools adlı iştiraklerinin gönüllü olarak iflas koruma başvurusunda bulunduğu belirtilerek, Saab'ın ülke dışındaki iştiraklerinin söz konusu başvurunun dışında tutulduğu ifade edildi.Saab ve Swedish Automobile'in CEO'su Victor Muller yaptığı yazılı açıklamada, gönüllü olarak iflas korumaya başvurmalarının, kendilerine, çalışanların ücretlerini ödemek ve orta vadede finansman sağlamak konusunda gereken zamanı kazandıracağını, böylece gerekli ödemelerin yapılabileceğini vurguladı. Şirketten Ağustos ayında yapılan açıklamaya göre, Swedish Automobile, yılın ilk çeyreğinde 201,5 milyon dolar zarar etti.Tedarikçileri, ödeme yapılmadığı için yedek parça teslimatlarını durdurunca Saab, nisan ayında İsveç Trollhattan'daki fabrikasında üretimi askıya almak zorunda kalmıştı. Swedish Automobile, Haziran ayında Saab'daki 3 bin 700 çalışanının maaşlarını ödeyemediğini de belirtmişti. Saab, geçen yıl General Motors tarafından Swedish Automobile'e 74 milyon dolar nakit, 326 milyon değerinde imtiyazlı GM hissesi karşılığında satılmıştı.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Aralık 2011 | 15:26 Murat Kastan 282 Kişi okudu

Tebernüş bey iyi pazarlar. sizden cevap beklediğim iki soru va

Soru

Tebernüş bey iyi pazarlar. sizden cevap beklediğim iki soru var. zaman ayırırsanız şimdiden teşekkür ederim.1-Halkalı atakent bölgesinde bir mağaza yatırımı yapmak istiyorum. kira için değil işletmek için. kendim ticarete girmek istiyorum. kira derdim olsun istemiyorum. şu anda o bölgede satışta olan dükkan-mağaza projeleri var mı? sizce metrekare ölçeğinde kaç para o bölge için karlı bir alışveriş olur. (not bütçem 500 bin lira ) 2-yine atakent bölgesinde yatırım ve kiraya vermek için 1+1 daire almak istiyorum. metrekare ve fiyatı açısından en avantajlı projeler hangisi. metrekare fiyatı kaç para olursa avantajlı bir alışveriş olur? kaç paranın üstü pahalıdır?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Aralık 2011 | 10:22 nafiz aydın 282 Kişi okudu

merhaba, kiptaş esenyurt 5. etap kuraları çekildi ve bana 8. k

Soru

merhaba, kiptaş esenyurt 5. etap kuraları çekildi ve bana 8. kat kuzey batı cephe çıktı, sormak istediğim kuzey cephe ev hiç güneş almazmı, yardımcı olursanız bizi mutlu edersiniz.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Aralık 2011 | 13:22 musa yıldırım 282 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş Bey, bugün emlakkulisi.com'da da haber olarak

Soru

Merhaba Tebernüş Bey, bugün emlakkulisi.com'da da haber olarak geçti; İstanbul'a gelen turist sayısı arttıkça ozellikle merkezi yerlerde olan rezidanslar otel olarak hizmet vermeye başlamışlar. "Ezanda kulağı olan kişi" olarak merak ettiği şey acaba bu otel konsepti ile günlük haftalık aylık veya yıllık kiraya verilebilecek bu rezidansların kira vergileri konut olarak mı yoksa işyeri olarak mı değerlendirilmekte.Bunun şu anda pratik bir uygulaması var mıdır.Malum birinde yıllık vergisinde 3000 TL lik diğerinde 25 bin TL lik muafiyet sözkonusu...İyi geceler dfiliyorum,saygılar sunuyorum

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
06 Ocak 2012 | 23:17 Umit Gelen 282 Kişi okudu