iyi günler. metrokent ağustosun kaçında bitecek malum çocuk
iyi günler. metrokent ağustosun kaçında bitecek malum çocukların okulu var .hayırlı işler...
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
iyi günler. metrokent ağustosun kaçında bitecek malum çocukların okulu var .hayırlı işler...
merhaba,sultangazi ye yapılacak olan tem otoyolu kenarındaki emlak gyo'nun yeni yapısı ile ilgili hiçbir bilgiye ulaşamıyorum. konu ile ilgili bilgi almak ve satış süreçleri hakkında detaylı bilgilere ulaşmak istiyorum. ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Avrupa Konutları Maslakta sadece 2+1 e kadar mı ev olacak? 3+1 ev olmayacak mı?
avrupa konutları ıspartakule 3 ne aşamada acaba vede konut ve avm olacağı söyleniyor bilginiz varmı?
merhabalar,türkiye'de inşaası devam eden baraj ve HES porjeleri ile, bitiş tarihlerinin bir listesini bana göndermeniz mümkün müdür?('Sınır barajları' yazınızdaki gibi)Teşekkürler,BAHADIR
Tebernüş Bey, iyi akşamlar. 'Şaka gibi ama İstanbul'daki en büyük dengesizlik Kartal'da... Bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum.' demişşiniz. Kastettiğiniz arz-talep dengesi mi? Cümleyi biraz açabilir misinz?
slmlar Orta ve uzun Mesafeli Koruma Alanlarında ev yapılabılır mı yani imara açılma durumu olabılırmi.tşkler
Merhaba,Öncelikle sizin verdiğiniz bilgilere çok güvendiğimi söylemek istiyorum.Çok teşekkür ederim...Biliyorsunuz ki, Dumankaya Maltepe ve Finans Park Ataşehir projeleri başlıyor. Yatırımlık olarak bu iki proje arasında tercih yapamadım (lokasyon olarak, projelerin değeri olarak ve fiyat olarak v.b.)yardımlarınızı rica ediyorum
Selam yeniden ) Ataşehirde kelepir bulmak zor ama bulunursa da kaçarı yok direkt çakış demek.. Yine yanlış düşünüyorsun deyin de göreyim ) İçimde uhte olan birşey var, Beyoğlu bölgesini çok iyi biliyorum, işimizde bu bölgede ağırlıklı.. Ama bu bölgede fiyatlar o kadar çok şişti ki, alınır diyeceğim yere denk gelemiyorum. Ya evlerin geometrisi bozuk, yada fiyatları çok uçuk.. Zaten yıllardır evini satamayanları biliyorum burada bu yüzden.. Ama şöyle ara kat geometrisi düzgün, içi kötüde olsa sorun değil 2+1 daireyi Cihangirin Taksime yakın bölgelerinde 170-180 den düşürsem hemen alacam.
Tebernüş abi bugün biristanbul projesinde bir yeri atladım sanırım projenin ortasından bir yol geçiyor orası tali yol mu yoksa site içi araçalrın geçiş noktası mı acaba bilginiz var mı?Acaba 2 etap derken siteyi o yol birbirinden ayırıyor olabilir mi?