MerhabaYatırım için pazaryeri almayı düşünüyorum.Dezavan
MerhabaYatırım için pazaryeri almayı düşünüyorum.Dezavantajları nelerdir? Önerebileceğiniz yer varmı? Tşk
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
MerhabaYatırım için pazaryeri almayı düşünüyorum.Dezavantajları nelerdir? Önerebileceğiniz yer varmı? Tşk
Merhaba, Beylikdüzü'nde Emlak Bankası'nın yaptığı Bizimkent konutlarında kiracı olarak oturuyorum. 4 bin konutluk bir site ve 11 yıllık olmasına karşın 3 1 ev fiyatları halen 170-200 bin TL arasında. Etrafta onlarca proje yapılmasına rağmen fiyatlarda bir düşüş yaşanmıyor. bu böyle devam eder mi yoksa önümüzdeki dönemde fiyatlar biraz çözülür mü?
selamlar, sayın kireçci, milliyette yazdığınıza göre doğanın milpark projesi hakkında bilginiz vardır. Tabi aslında birçok proje ile ilgili bilginiz varda bunu daha iyi biliyor olmalısınız ) lokasyon, fiyat ve kalite açısından değerlendirebilirmisiniz? Fiyatını bilmiyorum ancak tahmini olması gereken m2 fiyatı ne edebilir. çevresi gelişmeye müsait görünüyor, çok boş arsa var ve e5 e oldukça yakın. etrafında bitmiş projelerde bulunuyor. haziran2010 bitiş tarihi ne kadar gerçek bilmiyorum ancak bittiğinde prim potansiyeli varmıdır.teşekkürler.
Tebernüş bey, emlak yatırımına ilgili olan bir memur olarak sitenizi sürekli takip ediyorum. Ayrıca internette yaptığım araştırmalarda gayrimenkul ile ilgili bir forum sitesinin olmadığını farkettim. Emlakkulisi sitesine bağlı bir forum bölümü açmayı düşünürseniz, bizim gibi amatör yatırımcılarında kendi aralarında fikir alışverişi olabileceğinden hem sizin yükünüz biraz azalmış olur, hemde daha çok tecrübe ve fikir ile ufkumuzu genişletmiş oluruz diye düşünüyorum. Türkiyenin en büyük gayrimenkul sitesi olmak için (zaten öyle ama zirvede kalmak için) böylke bir adım atarsanız siteniz için hayırlısı olacağını düşünüyorum, iyi günler.
fitower inşaatı hızlanmazsa tekrar haberleşiriz demiştiniz. hala hızlanmadı. ne olacak şimdi. haberleştik...
faızsis olması iyi bir avantaj emin evimden yakınlardan birisi aldı ama cesaret edemiyoruz aceba bir pürüz çıkarmı
iyi günler, Antalyada konyaaltı bölgesinde 120 000 değerinde inşaat halinde bir daire alıyorum.bu daireyi alırken müteahit ve mülk sahibini görmedik. inşaatın yapımıyla ilgilenen başka bir şahısla sözleşme yaptık. 5 ocak 2010 da bu paranın 75 000 tl sini vereceğiz. dairenin teslimi ise şubat sonudur verdiğimiz bu para karşılığında kat irtifakı alabiliyor muyum. daha doğrusu vermiş olduğum 75 bin tl yi nasıl güvence altına alabilirim. saygılarımla cevabınızı bekliyorum.
sayın tebernüş beyefendi,140 metrekare 3 1 bir evi, fiziksel olarak iç tadilatla, 60 m2 1 1 ve 80 m2 2 1 yaparsak. tapuda bu değişikliği nasıl meşru kılarız ? ne gerekır ?saygılarımı sunar, ilgilerinizi rica ederim
Biat inş. Maltepe 2. etapı Agustosta teslim edeceğini söylüyor. Sizce inanmalımıyız?
merhaba Tebernüş bey uzun uzun sormak istiyorum 10beş bin lira peşinatla tefe tüfe endekksli 120 ay 950 taksitle selimpaşaemlak konuttan 2 1 almak istiyorum bu şekilde beşyüz kira getirse fena olmazmı ilerisi için koydugumuz para bosa gidermiacab selimpaşa civarındabuşekilde lüks site pek yok yanılmıyorsam kendi taksitini ödermi onuda bilmiyorum daha cok 5 on yıl sonrası için degerlenirmi acaba nedersiniz doğru bir yatırım sekli olurmu teşekkürler