merhaba tebernus bey benim sorum ipotekli bir evi baskasinin ustu
merhaba tebernus bey benim sorum ipotekli bir evi baskasinin ustune yapilabilirmi? bunu ogrenmek istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim tesekkur ederim.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhaba tebernus bey benim sorum ipotekli bir evi baskasinin ustune yapilabilirmi? bunu ogrenmek istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim tesekkur ederim.
Adana da en nisan ayında açık satışa başvuru yapılacak toki konutları kaç tane, neresi, net olarak ne zaman başvuru yapabiliriz. Siteniz için tşkr ederim Emeğinize SAYGILAR...
Hayırlı olsun Fıyapı3 1+1'lerin oldugu blok havalar iyi giderse mayısta teslim edilecekmis. Imarla ilgili bir sorunda varmıs.Sitedeki 31 mart teslim tarihine aldandık planımızı ona göre yaptık. Simdi bir dunya masrafa gireceğiz. Kafamız yokmuşki noterden satış sözlesmesi yapmadık. Simdi elimiz kolumuz bağlı.
Merhaba Tebernus,Belki beni tanirsiniz Konya Selcuk Iletisimden. Ayni donemde ogrenciydik. Ben suanda Amerika da yim. Internetten istanbulla ilgili emlaklara bakarken ismine rastladim.Kisacasi istanbuldan bir daireye bakiyorum. Sizce hangi semtler gelismekte ve iyi?Cok sagol simdilik.
Merhaba Tebernüş bey, Kartal merkezde Minübüs caddesine cepheli 2.kat 30 m2 bir ofisi 65 bin TL ye almayı düşünüyorum, emlakçı yaklaşık 400 TL kira getirisi olacağını söyledi. halen içinde bir emlakçı kiracısı bulunmakta. sizce nasıl bir yatırım olur?
merhabalar sizin pendik kurtkoyde satlik villalariniz varmi uygun fiatlara varsa satlarinizi nedir .saygilar
Merhabalar, ailem 2 gün önce bir ev bakmış ve alacaklarına dair sözleşme imzalamışlar(noterde değil kendi aralarında). Tabi bir miktar da kapora vermişler. fajar ben bugün eve baktığımda hoşuma gitmedi ve ailemi vazgeçirdim. emlakçı telefonda %3 alırım dedi, yahut kaporanızı yakarım dedi. Sizce ne yapmalıyız, kaporamızı alabilir miyiz, emlakçı bizden %3 komisyon alabilir mi?
48 tl ve 66 tl arası 1+ 1 70 mt olmak üzere eve ihtiyacım var en uygun koşullarda nasıl ala bilirim Beylikdüzü mevki uygun 12 HAZİRAN 2012 DE TESLİM OLACAK ŞEKİLDE isteklerime uygun bir secenek varsa bilgilendirmenizi rica ederim .
merhaba...çalışmalarınızda başarılar dileyerek başlamak istiyorum...sitenizden toki nin indirim kampanyasının 21 nisan 18 mayıs tarihleri arasında başlayacağını okudum...bu tarihler 2011 yılı için mi yoksa geçmiş dönemler için mi geçerli,2 artan memur maaşlarından sonra kampanyaya katılmayı mantıklı buluyorum bana katılıyor musunuz? bilgilendirirseniz sevinirim...iyi günler kolay gelsin
merhabalar,bir bankadan kredi alarak toki borçumu indirimli olarak kapatmak istiyorum.faiz sabitlemiş olacağız bu konuda fikriniz almak istedim.ne dersizi önerirmisinizsaygılarımla