akasya konakları ile ilgileniyorum. güvenirliği konusunda gör
akasya konakları ile ilgileniyorum. güvenirliği konusunda görüşlerinizi rica ediyorum. teşekkürler..
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
akasya konakları ile ilgileniyorum. güvenirliği konusunda görüşlerinizi rica ediyorum. teşekkürler..
Kredi ile ev almanın dinen caiz olduğunu söylüyorsunuz. iki tarafda karlı iş yaptığı yararlandığı zarar eden olmadığı için caizdir diyorsunuzkaynak gösterebilirmisiniz neye göre böyle söylüyorsunuz.merak ettiğim için sorma ihtiyacı duydum.sorumu ardniyetle değil ,iyi niyetle soruyorum cevap veririseniz memnun olurum teşekkür ederim.hoşcakalın saygılarımla
Merhaba Tebernüş bey, Dumankaya İkon projesinin yanından geçen Örnek deresi geçen dönemlerde birkaç kez taşmış. benzer şeylerin ilerde de olması mümkün gibi. Dere ıslahı gibi bir çalışma var mı yoksa projeden ev alanlar, bu riski de göze almış olucak mı? otoparkların zemin altında olacağını düşünürsek ciddi bir risk gibi...
E-5 kenarında yer alan arsa, metro-metrobus güzergahındadır. Proje alanı konumu itibariyle değerli bir bölgede yer almaktadır. Proje tamamlandığında konut ve ticari üniteler yer alacaktır. kiler halka arz olurken yukarıdaki yazının reklamını da eklemiş 2012 başlangıc yazıyor adres mühit olarak neresi hangi proje yanında bilginiz varmı saygılar
merhabalar tebernüş bey , arsa yatırımı için silivri tekirdağ bölgesimi yoksa arnavutköy ümü tercih etmeliyim...
Tebernüş bey merhaba , bizimevler 4 için bugün mesaj geldi telefonuma cumartesi günü satışa çıkıyor diye ön talepde minimum yüzde 10 kazançlı çıkın diyor. satış ofisini aradım fiyat aralığı 3+1 166 m2 için lansman öncesi yüzde 15 indirimli net olmamakla beraber minimum 300.000 fiyatlar konuşuluyor buna bide yüzde 10 zam eklenirse 330.000 sizce çok değilmi bu fiyat daha topraktan reklam öncesi fiyat ??? bi diğer konu hafta sonu bölgedeki bir iki emlakçıyla görüştüm bizimevler 1 için 3+1 183 m2 ev için 325.000 istiyorlar 12 kat güney cephe emlakçının dediğine göre sahibi 2008 yılında 330.000 almış kredi faizi ve tapu dahil 390.000 tl ye mal etmiş ama şuan 325.000 satamıyor bile ... bizimevler 4 ün sonuda sizce bu fiyatlardan çıkarsa aynısı olmazmı ???
Samandra ,sinpas lagun iris teras dublex,700.000ytl , yatirim icin uygun mudur
Yurt Disinda yasiyorum ve Istanbul'da daire almayahazirlaniyorum. Fakat neden turkiye deki konut projeleri hep ingilizce isimlere sahip? hic takis soforune" Aqua Manors lutfen" demeyi dusundunuzmu? Emlak konusunu arastirinca isminize cok rastliyorum. Sizce bu ingilizce isim saplantisina nasil bir mudahele edilerbilir? sektorun bilinen bir ismi olarak neler yapabilirmisiniz? yoksa bu konu sadece beni mi rahatsiz ediyor? saygilar.
merhabalar avrupa konakları florya ile ilgili projenin sizin sitenizde telefon numaralarını göremedim nasıl ulaşılabileceği ile ilgili bilgi alabilir miyim?şimdiden çok teşekkürler
Umarım en kısa zamanda bu imar sorunu çözülür belediye neden böyle davranıyor yada sorunun cözümü ne aşamada bilginiz varmı tebernüş bey? Teşekkürler.