merhabalar, kolay gelsin.galatasaray tsisleri ve galatasaray lise

Soru

merhabalar, kolay gelsin.galatasaray tsisleri ve galatasaray lisesi bu sene bahçeşehir'e taşınacakmış bu bilgi doğru mudur acaba?Gerçekleşmesi durumunda bölgeye pozitif katkısı olur mu?teşekkürler..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Mayıs 2011 | 17:55 şeyma sözbir 182 Kişi okudu

idealtepe mah.maltepe\'de 40 metrekare dükkanım var.dükkanın

Soru

idealtepe mah.maltepe'de 40 metrekare dükkanım var.dükkanın 2 eklentisi var.ve ikisi de kirada.dükkandan 600 tl,eklenti 1 'den 500tl ve eklenti 2'den 450 tl kira gelirim var.toplam1550 tl.bina 35 yıllık.kat mülkiyetli.bu duruma göre hangi fiyat aralılarından satmalıyım? teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Mayıs 2011 | 14:18 asıf zenom 182 Kişi okudu

Tebernüş Bey merhaba. 5-6 hafta önce, Metrogarden projesinin (

Soru

Tebernüş Bey merhaba. 5-6 hafta önce, Metrogarden projesinin (o gün adı paylaşılmamıştı) yerini inceleyip size bir değerlendirme e-postası göndermiştim. Proje beklediğim gibi çıktı. Açıkçası şu anki perspektiften bakınca, tam oturmak isteyeceğim bir yerde ve konseptte. Geçtiğimiz yıl Adapark 2. etaptan bir daire almıştım. Şu anki ödeme planına göre gücüm Metrogarden'a yetişmiyor ancak Adapark bittikten sonra ve bir miktar Adapark'ın keyfini sürdükten sonra, ileride 2. elden de olsa geçmek isteyeceğim bir proje niteliğinde görünüyor. Ancak bildiğim kadarıyla şimdilik bahsi geçen metro ihalesinin her iki etabı da ertelendi. Daha doğrusu iki ayrı etap yerine, tek bir seferde yapılması planlanıyor olsa gerek, birinci etap ihalesi ile geçen hafta yapılması planlanan 2. etap ihaleleri iptal oldu. Adapark'ta ise metro durağı yakında değil, yürüme mesafesi olarak 2 km'ye yakın bir mesafede. Eğer metroyu madenlerden şile yoluna doğru devam ettirirlerse metro Adapark'a yürüme mesafesinde olmayacak. Bu bilgiyi paylaşmak istedim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Mayıs 2011 | 16:20 ömer kurtulmuş 181 Kişi okudu

verdiğiniz yanıtlar insanlarımız için altın değerinde.sizi

Soru

verdiğiniz yanıtlar insanlarımız için altın değerinde.sizitebrik ediyor,başarılar diliyorum.malumunuz.fikret inan kardeşimizden asla kuşkum yok.fi-lifepojesinde ilk müşteri bendim.yaşanan aksilikten dün yatağa düştüm..çıkarılacak müşteriler nasıl tesbit ediliyor.yanıtınızı minnetle beliyorum...allaha emanet ol.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Mayıs 2011 | 08:54 Mehmet Sürmeli 182 Kişi okudu

Merhaba, bugun aksam gazetesinde finanskentin ruhsatinin iptal ed

Soru

Merhaba, bugun aksam gazetesinde finanskentin ruhsatinin iptal edildigi haberi cikti! Konuyla ilgili bilginiz var mi? Agustosta tasinmayi planlayan finanskentli olarak su an sasirmis durumdayim. Satis ofisi boyle birsey owlmadigini, haberi yapanlarla ilgili hukuksal surec baslatacaklarini soyluyor. Zira finanskent 2nin konusuldugu ve teslimatin yaklastigi bu donemde bu haber inanilir gibi degil.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Mayıs 2011 | 16:14 Onder erdem 181 Kişi okudu