kayabaşı konutlarından vaz geçenler varmı ,varsa hangi ve k
kayabaşı konutlarından vaz geçenler varmı ,varsa hangi ve kaç m2 lik direlerden vaz geçmişler. vaz geçince devir hakkı ne dueumda oluyor.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
kayabaşı konutlarından vaz geçenler varmı ,varsa hangi ve kaç m2 lik direlerden vaz geçmişler. vaz geçince devir hakkı ne dueumda oluyor.
Merhaba üstad...2010-2015 yılları arasında İstanbul'da şiddetli bir deprem olması durumunda neler olur sizce? Gayrimenkul piyasası nasıl etkilenir? Hangi tür gayrimenkuller öne çıkar, hangileri değer kaybeder. Bir deprem öngörünüz varmı? Benim tahminim Karadeniz'e doğru Kuzeye doğru müstakil evlere talep olacağı yönünde. Marmara Denizine yakın sahil kesimi etkilenir diye düşünüyorum. Teşekkürler
mehmet akif ersoy mahallesi bu sene yıkılacakmı?kesin bir cevap verirseniz memnun olurum.
Mmrhaba,Tebernüş Bey bu haftaki milliyet emlak ekinde konut sektörünün 3 büyük şirketi 3 projesini satışa çıkaracak demişsiniz. Bunlar nedir acaba? Sağolun
Merhaba, ozellikle Tulip turkuaz projesini cok begenmis biri olarak ve tam almaya karar vermisken projenin fesih haberinin cikmasiyla tekrardan bu tarzda belli bir kisiligi olan, ve gercekten yasanmak istenebilecek bir konsept ve konumda proje bakiyorum. Sizin yorumlarinizi takip ettigim kadariyla piyasada guvenilir isim yapmis firmalarin projelerine lansman yapildigi tarihlerde girmek hem fiyat hem de istenilen konum secimi icin oldukca avantajli oluyor. Yakin zamanda lansmani yapilacak ve sizin de ozellikle takip edilmesinde fayda gordugunuz projeler (Tulip Turkuaz projesi gibi iz birakabilecek) hangileridir, ve lansmanlari ne zaman yapilir bilgi alabilirsem cok sevinirim. Tesekkurler
Ispartakule olippostan 2 sene 3 ay önce ev aldım.Yaklaşık bir sene önce ailemle oturmaya başladım.grup arkadaşlar olarak gerçekten çok mennunuz.Yeşil alanımız ,sosyal tesilerimiz ,komşularımız ,güvenliğimiz yönetimimiz.Bir yere gittiğimizde çocuklarımız deşarı çıktığında gözümüz arkada kalmıyor.Belkide biraz polyanacıyım ama ben mennunum .Ben taşındığımda İhlas 1 etap yapılordu.Ihlas 2 .etabım esamesi yoktu.Tulip turkuaz vardı.İhlas 1. etap teslim edildi.' etap çok hızlı yok aldı.kabası bitti sene sonu teslim diyorlar.İhlas 3 .etaba başladı.Ihlas 4 .etabın yerini belirledi.Zemin etüdleri yapıldı.Ağaoğlu bir geldi pir geldi.kabayı mantolomayı bitirdisayılır.avrupa konutları gece gündüz çalışıyor.1 a ve 1 b blok neredeyse 10.kata yaklaştı.28 katlı olan 3 kata çıktı.Ama tulip turkuaz dostlar alışverişte görsün hesabı tin tin tin çalıştı.Son zamanlarda biraz hızlandılar ama fayda etmedi.Diyeceğim Eren Talunun Seyrantepesi gibi ..,Tulip Turkuazında suçu yok değil.
spradonun oniks 3 1 %5 pesin 120 ay faizsiz 420.000 ytl olan projesi ile ilgilenmekteyiz.Bu koşullarda bu projeden ev almayı önerir misiniz.yoksa girmek için geç bir dönem mi? yatırımdan çok kullanım amaçlı olmasını istiyoruz. teşekkürler.
üstad, yatirim acisindan dumankaya atmosfer mi iyi yoksa Atlantis AVM mi iyi ? her ikiside birbirlerini tamamlayan cinsten, yanyanalar ... deger artisi ikisinde de gözlemlenecek gibi ... Fakat ne hikmetse Atmosfer m2 icin 2200 TL isterken, Atlantis de ki Ofisler 1 1 daha ucuz gibiler ... kolay gelsin
Fi yapı esenşehir konutları için (3 1 135m2 99.000 tl)özel bir kampanya başlattığını duyuruyor. Görüşlerinizi alabilir miyim?
selamlar, Ataşehir'de kira getirisi olması ve prim potansiyeli olarak Andromeda, Deluxia, Kentplus ve Uphill projelerinden hangisi 200 bin civarı bütçe için 1 1 daha tercih edilebilir, fikrinizi alabilirmiyim,sağolun,