vadiistanbul
buprojede 1+1 dusunuyorum acaba karli bir yatirim mi
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
buprojede 1+1 dusunuyorum acaba karli bir yatirim mi
sayın tebernüş bey ; kadıköy, özellikle bağdat cad. ve civarı için; ocak ayında taks-kaks oranlarının çıkacak yeni bir yasa ile yükselebileceği söz konusumu? teşekkürler...
merdivenköy ekabir caddede bir kat üzerine 5 dükkanın var. yanımdaki bina beş katlı yıkıp beş kat yapabilirmiyim bina 35 senelik saygı ve selamlar
Merhabalar Tebernus Bey, Yatırım amaçlı Finanskent'ten 1+1 daire almayı düşünüyorum. Teklif aldığım fiyat 285.000 TL. Kiraya verip, getirisi için düşünüyorum. Sizin görüşünüz nedir? Sizce Finanskent hala yatırımcılar için uygun mudur? İlginiz için teşekkürler.
merhaba tebernüş bey daha önce medyaya yansıdığı kadarıyla 2 b için peşin satış 16 milyar beklenti vardı dün maliye bakanının açıklamasıyla maksimum 4.8 milyar bekleniyor.sizce rayiç fiyatlar yüksekmi çıkar az mı
Merhaba,Bahcetepe projesinden 2+1 ev aldım. Eşim için öncelikli olarak ev ile birlikte verilen bahçelerdi.Şözleşmelerde bahçelerden bahsedilmemiş.Makro ve ak yapı gibi iki g?venilir usta şirketin Bize bahçe vermiyorum diyebilir mi?. Bizi aydınlatığınız için şimdiden teşekk?r ederim.
Daire almak için emlakçı ile görüştüm.Yer gösterme belgesini imzaladım.Şimdi o daireyi sahibinden alıyorum.Çünkü emlakçının ev sahibiyle sözleşmesi, benim belgeyi imzalamamdan çok önce bitmiş.Buna rağmen ben emlakçıya komisyon ödermiyim. İyigünler
Tekrar merhaba, 1)evin fiyatı 272.000-TL,3 ile 8 inci kat arasında olacak,aynı konumdaki 2.el satılık daireler 250.000 tl civarı.avrupa 1'deki aynı konumdaki daireler 220.000-tl civarı 2)Evin kira getirisi 1.000 tl-1.100tl arası Bu şartlarda tavsiye edermisiniz?
Ahmet Bey merhaba; 2005 yılında aldığım evimi 2012 aralık ayında sattım. Tapuda işlemler bitti. 5 yılı geçen sürede gelir vergisi ödenmediğini biliyorum. 2 sorum olacak. 1. Maliyeye herhangi bildirimde bulunmalımıyım ? 2. Evi sattıktan sonra yapmam gereken bir işlem var mı ? bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.