Fiyapı

Soru

Sayın Tebernüş bey, Fikret beyin yurt dışına kaçtığı idda ediliyor diye bir haber var.Bu doğrumudur artık bunalıma giricez, sizin bir bilginiz varmıdır,lütfen bildiğiniz bir gerçek varsa paylaşın.Hber 18 ağustos tarihinde yayınlanmış,Bu haber doğrumudur?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Ağustos 2012 | 13:57 Cüneyt Gül 173 Kişi okudu

Yat limani !

Soru

Yillardan beri bekledigimiz Yat limani nezaman baslayacak.Yazlik evimi yapmak istiyorum gelisme olmadigi icin beklemedekteyim. detayli bilgi verirseniz memnun olurum

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ağustos 2012 | 21:45 Ziya KÜCÜK 173 Kişi okudu

SABIKA SİLDİRME

Soru

Merhaba Hilal hanım benim sorum şöyle olcak.. 2008 de üniv. Öğrencisiyken kaçak elektrikten sabıkalı aldım 3.yargı paketi dahilinde dilekçe yazdım ve ek karar geldi mahkemeden tüm sonuçlarıyla ortadan kaldırılması die. Ve adli sicile müzeyyeke yazılması dendi. Kpssye girdim memur olmama engelmi bu durum? Eski sabıkam? Teşekkürler.

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
26 Ağustos 2012 | 14:01 Hamit SAYMAZ 173 Kişi okudu

yatırım için gayrimenkul satın alımı

Soru

İyi günler, biz Ankara dan İzmir 'e daha 3 ay önce tayin sebebiyle geldik. Gördükki İzmir de daha yeni yapılaşmaya başlıyor (Ankara'nın 15-20 sene önceki hali gibi) Gecekondudan kentleşmeye geçiyor. Biz de yatırım amaçlı ev almak istiyoruz. İzmir'de yatırım amaçlı hangi mahallesinden ev alabiliriz yada şu inşaat firmasının yaptığı şu konutlardan alın diye tavsiye bulunabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Ağustos 2012 | 12:50 ÖZLEM KAYA 173 Kişi okudu

Esenyurt İmar Sorunu İMZALA

Soru

Tebernüş Bey, http://imza.la/ibb-esenyurt-imar-sorununu-cozsun platform kurulmuş, kayıt yapanların da listesine ulaşılabiliyor. Mağdur arkadaşlar buradan sanal imzasını atabilir. Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Eylül 2012 | 12:59 özge bozkurt 173 Kişi okudu

devremülk satışları

Soru

iyi günler.Tebernüş bey devremülk almak için görüştüğüm bir kaç firma henüz yapımı başlamamış veya proje aşamasında olan devremülkleri satmakta butür devremülk satışı ne kadar güvenli öğrenmek istiyorum.cevaplarsanız sevinirim.iyi çalışmalar diliyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Eylül 2012 | 01:09 Mustafa İPEK 173 Kişi okudu

Fiside

Soru

Oncelikle iyi gunler hilal hanim,biz fiside projesinden sahibinden 1+1 daire aldik fakat simdi bu belediye problemlerinden dolayi insaat durmus.bu sorun uzun surecek bir sorunmu yoksa cozulebilirmi?izlememiz gereken bir yol varmi tapumuzda elimizde fakat sıkıldık artık napcagimizi sasirdik.bilgilendirirseniz cok sevinirim

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
15 Eylül 2012 | 13:34 Duygu hasirci 173 Kişi okudu

myhomezede

Soru

Merhaba, Bende My Home Maslak dan konut satin alip kendini kandirilmis hisseden diger okurlarinizla benzer goruslere sahibim. Biz my home dan ev satin alirken satis ofisinden, yeni yapilacak projenin my home dan cok daha yuksek metrekare fiyatiyla satisa cikarilacagi soylenmisti. 3 defa satis ofisine gittik, degisik satis temsilcileriyle gorustuk ve hepsi ayni seyi soyledi. Zaten benzer lokasyonda olan iki proje arasinda hemde bir yil sonra bu denli bizim aleyhimize fark olmasi cok sacma. Agaoglu nun kendi mali kendi parasi istedigi fiyata satabilir diyebilirsiniz, ancak insanlara yalan soyleyerek satis yaparsaniz bunun adi baska olur ticarette. Sonucta tum satis temsilcilerinin ayni seyi soylemeside bu yalanin o esnada degil profesyonel olarak soylendigi ve insanlarin kandirildigi anlamina gelir. Satin gitsin diyorsunuz ama su anda daha buyuk ve daha ucuz bir proje varken evimizin dibinde, zarara ugramadan nasil satilacagi konusunda bir fikriniz var mi? Saniyorum zarara ugradigimiz konusunda suphe yok. Tesekkurler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
17 Eylül 2012 | 19:35 Ayse Dinc 173 Kişi okudu

Emlak Komisyonculuğuna nereden bşlamalıyım

Soru

Merhaba ben yaklaşık 4 yıldır emlakçılara yazılım hazırlıyorum yazılımda umduğumu bulamadım emlakçılık yapmak istiyorum ama nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyorum. çocuklar ve evin masraflarını düşününce bir emlakçının yanında çalışayım müşteri edinirim diyemiyorum ne yapmalıyım bir fikir verin lütfen

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Eylül 2012 | 00:21 Mahmut Taş 173 Kişi okudu

iskan hk

Soru

merhaba 2008 tarihinde başlayan ve tamamlanan binanın iskanını alabilmemiz için mütahitten birşeş talep edebilirmiyiz.mütahit bütün dairelerini satmış durumda.belediyeye vergi ve sigorta borcu bulunmamaktadır.iş bitirme belgesi vardır.yalnız çatı projeye uydun değildir.bizim bu konu hakında ne yapmamızı istersiniz.iskanı bu şartlar altında almak mütahite mi aittir yoksa bizim iskanı ne zamana kadar almamız gerekir teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Eylül 2012 | 16:38 İBRAHİM DEVECİ 173 Kişi okudu