Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
tebernuskirecci yazıyor

Kamu bankalarında laçkalık diz boyu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Kamu bankalarında laçkalık diz boyu!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 6 maddelik analizi...


1) Ekspertiz çalışmaları 10 günde bitmiyor. Ziraat Bankası'nda pazartesi onaylanmış kredi Tapu ve kadastronun sistemine düşmüyor. Gerekçe: Online işlem sırası bekleyen 670 kişi var.
2020 yılında böyle bir gerekçe olur mu?

2) Kamu bankaları kredi mi veriyor? Zulüm mü ediyor? Buna bir karar versin. 0.64 ve 0.79 faiz oranıyla kredi veriyor diye bu kadar zulüm yapılmaz.

3) Görevini düzgün yapan memur ödüllendirilir. Düzgün yapmayan memur cezalandırılır. Gerekirse kovulur. Kamu bankalarında partizanlık almış başını gidiyor. 1 günde bitirilecek iş 1 haftada 15 günde bitmiyor.

4) Sadece konut kredilerinde değil tüm kredilerde böyle. Kamu bankalarının çalışanları bulundukları görevlerin öneminin farkında değil. "Salla başı al maaşı" mantığı ile ancak bu kadar olur.

5) 21. yüzyılda konuştuğumuz konulara bakın. Dünya ne ile uğraşıyor? Neler konuşuyor? Biz ise kamu bankalarının laçkalığını konuşuyoruz. Toru topu 3 bankanın memur kadrosuna yapacakları işi yaptırmak bu kadar zor mu? Kimse bu memurlardan uzaya adam göndermesini beklemiyor.

6) Kamu bankalarında çalışan memurlardan beklenen, yapmaları gereken işi yapmak. Ama maalesef hiç bir irade bunu yaptıramıyor. Kamu bankaları, çalışanlar açısından çiftlik.

Tebernüş Kireçci'yi Twitter'den takip etmek için Buraya tıklayınız

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X