Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
tebernuskirecci yazıyor

Kolpacılara dikkat edin!!!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Kolpacılara dikkat edin" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik analizi...


1) Goldman Sachs da dahil kimsenin açıklamalarına güvenmeyin. Bunlar kolpacı. Tüm dünyada merkez bankaları para basacak. Bunun doğal sonucu varlıklarda fiyat artışı yaşanacak. Elinizdekileri kaptırmayın. Bu büyük bir savaş.

2) Bu savaşta ön safta devletler var. Bu açıdan 1929, 1987 ve 2008 krizlerinden farklı. Devletler şu an şokta. Bu şok bittiğinde dönüp tek tek bu kolpacılardan hesap sorulursa şaşırmayın. Dünya genelinde küresel şirketlerin varlıklarına el koyulması gündeme gelecek.

3) Dünyada finans devlerinin kasasında 900 trilyon dolar para var. Önemli bir kısmı nakit. Bu krizden tek çıkış yolu ABD başta olmak üzere dünya genelinde devletlerin bu paraya el koyması.

4) İnsanlık tarihinde bu çok yaşanmış bir olay. Avrupalı krallar ve prensler tefecilere borçlanmışlar. Borcu ödeyemeyeceklerini anladıklarında ise tefecileri öldürmüşler.

5) Böylelikle hem borçtan kurtulmuşlar. Hem de kasalarını doldurmuşlar. Bunun bir benzerini de gelecek yıllarda yaşarsak kimse için sürpriz olmasın. Sadece gelişmeleri takip edin.

6) Dünya milletlerinin toplam hasılası 82 trilyon dolardı. Bu yıl 70 trilyon dolara düşecek. Borç 260 trilyon dolar. Bu borcun bu hasıla ile ödenme ihtimali var mı? Yok. Çareyi gaddar ABD'liler ve Avrupalılar borçlu oldukları patronlara ve şirketlere çökmekte bulacak.

7) Bu borç çalışarak ödenmez. Alacaklı olanlar da borca çizgi çekmez:) Bu kavga büyür. Siz elinizdekilere sahip çıkın. Mal boğazlamayın. Bu günler de geçecek.

8) Bu kolpacıların Türkiye uzantısı kimler? Ekonomistler, eski ekonomi yöneticileri ve ekonomi profesörleri. Beyni olmayanlar kalıp Türkiye ile Norveç'i kıyaslıyor. Sık sık Venezüela'yı hatırlatıyor. Kendi aklından bilinçaltı yapıyor. Bunlara bugünler için o diplomalar verildi.

9) Bu beyinsiz profesörün patronları fırıldak çevirmeye kalktı. Devlet yakaladı. Ağır ceza kesti. Bu işgüzar da durumu fırsat bildi. Çocuk bakmaya gitmişti. Sahalara döndü. Diğerleri de bundan farksız. Bunların hesabı başka.

10) Devlet aklıyla alay edilmez. Bu sadece Türkiye'de değil dünya genelinde tüm devletler çok sert tepkiler ortaya koyacak. Yapanın yaptığı yanına kazanç kalmayacak. Bunların hepsinden hesap sorulacak. Biraz sabırlı olun.

11) İlk raundu ya da bir kaç raundu Goldman Sachs'ın patronları kazanmış olabilir. Hiç önemli değil. Bu maç burada bitmeyecek. İki taraftan biri devrilecek.

12) Bu savaşı Goldman Sachs'ın patronları kazanırsa tüm insanlığa çip takacaklar. İnsanları köle haline getirecekler. Devletleri yıkacaklar. Kontrolü ele alacaklar. İnsanlığın sonunu getirecekler.

13) Bu savaşı devletler kazanırsa Goldman Sachs ve benzeri kuruluşların ve patronlarının köküne kibrit suyu dökecekler. Merkez bankalarına el koyacaklar. Merkez bankaları devletlerin ve milletlerin olacak. Yeni bir düzen kuracaklar.

14) Bu savaşta tek yapmanız gereken Goldman Sachs ve benzeri kuruluşların dediğini yapmanız:) Bunu yaparsanız kolay kolay kaybetmezsiniz:) Kısa vadede varlık fiyatları düşse de uzun vadede fazlasıyla yükselir. Telafi eder.

15) Tarih bir kez daha tekerrür edecek. Goldman Sachs'ın patronlarının kasasındaki 900 trilyon dolar onları kurtaramayacak. Bu insanlığın savaşı. İnsanlık kazanacak. Başka yolu yok.

Arkadaşlar lütfen retweet desteğinizi eksik etmeyin. Sosyal medyanın algoritması "milli" olan hesapları pek desteklemiyor. Bunun tek çözüm yolu retweet. Sadece okumakla kalmayın.

Tebernüş Kireçci'yi Twitter'den takip etmek için Buraya tıklayınız

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X