Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
tebernuskirecci yazıyor

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 7 maddelik analizi...


1)
"Kripto paralardan çok insan mağdur olacak" dediğimde "Hocam sen eski kafalısın. Bu işlerden anlamıyorsun" diyenler vardı. Neredeler şimdi?

2) Bir kez daha tekrarlıyorum. Bu birinci dalga. Bu dalgaların devamı var. Filmin sonunda 100 binlerce insan kripto para mağduru olacak.

3) Yatırım bilgi ve sabır işidir. Binlerce yıldır yatırımın temel prensibi budur. Kısa sürede çok para kazanmak isteyenlere yardımcı olmaya gönüllü çok insan çıkar:)

4) Kripto paraların yükseliş eğiliminde olduğu süreçte gelen bir düzeltmede Thodex gibi Türkiye'nin en büyük kripto para organizasyonlarından biri çöktü. Düzeltme biraz daha derinleşirse çöküşlerin devamı gelir.

5) Genel olarak 2021'de kripto paralar kazandırmaya devam edecek. Ama düzeltmeleri de olacak. Bu düzeltmelere hazır olun. Ayrıca bu oyunu düzgün oynayın. Yüksek gerilim hattı gibi. Şakası yok.

6) Sektörde çok düzgün ve kurumsal şirketler olduğu gibi kolpacılar ve üç kağıtçılar da çok. Çok dikkatli yatırım yapılması gereken bir alan.

7) Thodex, kripto para piyasasındaki ilk büyük vurgun. Ama son vurgun olmayacak. Devamı gelecek. Halkın finansal okur yazarlığının düşük olduğu toplumlarda "Tosuncuklar" eksik olmaz. Tosuncuklar, kısa sürede zengin olmak isteyenlerden yardımını esirgemez:)


Kayserililerin ticaret başarılarının sırları için Buraya tıklayınız

Ticaret açısından Yahudilerle Türklerin farkları için Buraya tıklayınız

Tebernüş Kireçci'yi Twitter'den takip etmek için Buraya tıklayınız

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X