nasıl ve nerelerden ev alabilirim?
Soru
Merhaba,
100.000 TL. peşin vererek, kalanını 5 yıllık kredi çekerek ödeyebileceğim yatırım ve ilerde oturabileceğimi düşündüğüm bir evi anadolu yakasında nerelerden alabilirim? Bu şartlarda 2.el mi almak uygundur? 2,1 brüt 95-100 mt.kare arası. Teşekkürler..
Yanıt : Merhaba. Rica ederim. Anadolu Yakası'nda metrekaresi 1.000 TL civarına ev bulmanız zor. Ancak Kovaeli ve Adapazarı'nda bulabilirsiniz. Buraya tıklayınız adresindeki yazımı okuyun. Buraya tıklayınız adresinde arama yapın.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Rica ederim. Anadolu Yakası'nda metrekaresi 1.000 TL civarına ev bulmanız zor. Ancak Kovaeli ve Adapazarı'nda bulabilirsiniz. Buraya tıklayınız adresindeki yazımı okuyun. Buraya tıklayınız adresinde arama yapın.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın