Tebernüş bey 12 bin ytl nakiti olan ve borca girecek olsam ayl

Soru

Tebernüş bey 12 bin ytl nakiti olan ve borca girecek olsam aylık 1000 ytl ödeyebilecek birisi olarak bana nasıl bir yatırım önerirdiniz ..tabi borca girmemde şart değil elimdeki nakiti değerlendirmem adınada yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Eylül 2008 | 17:43 ahmet şimşek 139 Kişi okudu

Projede AVM, Hastane gibi birimler ve sosyal alanlar olacağını

Soru

Projede AVM, Hastane gibi birimler ve sosyal alanlar olacağını biliyorduk. Projede değişiklik sözkonusu mu. Ayrıca önümüzdeki yıl bir kampanya olacak mı.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Eylül 2008 | 17:21 SERDAR KABİL 75 Kişi okudu

Mrb Tebernüş bey. Ben size mortage erken ödeme ile ilgili bir

Soru

Mrb Tebernüş bey. Ben size mortage erken ödeme ile ilgili bir soru sromuştum. Yönlendirdğiniz Denizbank taki arkadaş cevap yazmadı. Acaba siz de mail atabilirmisiniz?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Eylül 2008 | 17:16 ÖZKAN DAĞLI 131 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş bey. Yazılarınızla bizleri aydınlattığı

Soru

Merhaba Tebernüş bey. Yazılarınızla bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederiz. beylikdüzü yakuplu da eston reşitpaşa projesinden 150 m2 daireyi 1 yıl önce 180 bin ytl ye almıştım ve teslimler başladı.sizce bölgenin ve projenin geleceği nasıl olur. teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Eylül 2008 | 16:24 ahmet şahin 355 Kişi okudu

tebernüş bey, silivri`yi arsa-arazi konusunda tavsiye ediyorsun

Soru

tebernüş bey, silivri`yi arsa-arazi konusunda tavsiye ediyorsunuz peki hangi köy ve beldelerini öncelikli olarak öneriyorsunuz silivri için favori semtiniz neresi?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Eylül 2008 | 15:58 emre simav 269 Kişi okudu

Öncelikle iyi çalışmalar dilerim.İnternet sitesinde söyle b

Soru

Öncelikle iyi çalışmalar dilerim.İnternet sitesinde söyle bir ilan var.Sizce nasıl bir yatırım olur.66.000 ytl.AĞVA Çelebi Köyünde, Otobana yakın, Kadıköy ve Çelebiköye 300 er metre mesafede Büyükşehir 1/100000 planda üniversite ve teknopark alanı Parselasyona, koperatife uygundur. 6630 m² arsa Arsa aciliyetten bu fiyata satılmaktadır. KOMİSYON YOK. Tek tapu. Bu fiyata ağvada böyle arsa almanız zor. Kaçmayacak bir fırsattır.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Eylül 2008 | 15:56 faruk atalay 931 Kişi okudu

selam öncelikle degerli görüslerinizi bizlerle paylastiginiz i

Soru

selam öncelikle degerli görüslerinizi bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim.ben mart 2008 de silivri akören de15400m2 tarla aldim [m2 birim 7 ytl]simdi 9 ytl teklif ediyorlar satip baska bir yermi almaliyim yoksa beklememmi daha iyi olur .tesekkur ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Eylül 2008 | 15:48 mehmet genc 587 Kişi okudu

Tebernüş Bey, Kiptaş Tuzla 2.etapta 75 m2 hak sahibiyim. Aral

Soru

Tebernüş Bey, Kiptaş Tuzla 2.etapta 75 m2 hak sahibiyim. Aralık`ta teslim edilecek evlerimizde bize hiç bilgi verilmeden büyük bir mimari değişikliğe gidildi. Tüm broşür ve planlarda yer alan fransız balkonlar iptal edilmiş. Zaten küçük olan evlerin dışarıyla bağlantısı iyice kesildi. Hastane gibi oldu. Ve bu değişikliği bize hiç haber vermediler. Haberimiz olduğunda heryere başvurduk, Kadir Topbaş`a bile bildirdik ama bize verilen cevap ''Diğer evlerde fransız balkonlar yüzünden sızdırmazlık problemleri yaşandı, sözleşmede bizim mimari projede değişiklik yapma hakkımız da var'' şeklinde oldu. Kiptaş`ın yaptığı diğer tüm projelerde fransız balkon bulunuyor. Hatta aynı projedeki 95 ve 115 m2 `lerde de var. Böyle bir problem varsa inşaat firması bunu düzeltir. Tamamen iptal etmek ne demektir? Zorla taksitlerini ödeyip hasretle beklediğimiz evlerde yapılan değişiklikle yaşam kalitemizi de düşürdüler, evlerin değerini de. Bu durumda ne yapılabilir?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Eylül 2008 | 15:36 Ali Bayraktar 325 Kişi okudu