marmaracikta tarla
Marmaracikta Tarla almayi düsünüyorum ve sorum su olacak, sit alani veya su havzasi olup olmadini, borcu olup olmadini nerden ve nasil ögrenebilirim. Yurtdisinda yasadigim icin, fazla bilgiye sahip degilim.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Marmaracikta Tarla almayi düsünüyorum ve sorum su olacak, sit alani veya su havzasi olup olmadini, borcu olup olmadini nerden ve nasil ögrenebilirim. Yurtdisinda yasadigim icin, fazla bilgiye sahip degilim.
İyi Günler, Taksim'e çok yakın Tarlabaşı'nın 1 arka sokağında 70 m2 yüksek girişli köşe dükkanımız var. Biraz bakımsız ve mobilya atölyesi olarak kullanılıyor. 345.000 TL fiyat istedik. Birçok siteye ilan vermeme ve 200 kişi bakmasına, favorilerine eklemesine rağmen bir tek kişi aramadı. 1-2 sokak üstümüzde fiyatlar milyonlardan başlarken neden alıcı çıkmadığına anlam veremedim. Bu civarlarda insanlar bina olarak satın alma eğilimindeler. Fakat değerlenecek bir mülk için yanlış bir zaman yada yanlış bir fiyat stratejisimi izledik düşüncelerinizi belirtirseniz memnun olurum. Teşekkürler...
Tekrar rahatsız ettiğim için üzgünüm biz oturduğumuz evi sattık ve ilk ve tek ev satışımız dı. Bunun ticaretini yapmıyoruz.Ayrıca daha önce fikir aldığımız sizin gibi avukatlarda cezanın bu işi ticaret haline getirenler için olduğunu söylemişlerdi.Bu durumda ne yapmalıyız?
2012 yılında peşin fiyatla bir ev aldık. Ve bu evi 2013 yılında mecburiyetten satmak zorunda kaldık tapumda 52.000 lira yazıyordu alan kişi krediyle aldığı için çektiği fiyatı gösterdi. 97.500 olarak tapuya yazıldı.Bunun sonucunda benim başımı ağrıtıcak bir sorun ortaya çıkarmı ? Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı akşamlar Tebernüş bey. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Beykoz Riva da hem yatırım hem yaşamak için villa imarlı arsa almak istiyorum. İnternette, metrekaresi 250 280 dolar arası fiyattan 100/25 villa imarlı olduğu belirtilen parseller var. Mesela 2461 2209 1631 1499 nolu parseller. Ama belediyenin imar sorgulama sayfasında ''aranan parsele ait plan onama süreci tamamlanmamıştır'' deniyor. Bu ne anlama geliyor. Bu onama sürecinde imarda bir değişiklik olabilir mi? İnşaat yapılamaz mı? Bu fiyatlardan denize yakın 600 m2 böyle bir yer almak mantıklı olur mu?İnşaat yapabilirsem oraya yerleşmeyi düşünüyorum. Eğer bundan vazgeçersem sadece yatırım için çerkezköy de geniş arazi araştıracağım. Cevabınız için şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
merhabalar tebernüş bey! batışehir projesiyle ilgili iki sorum olucaktı! 1-) D blok iki cephesi de peyzajı gören iyi konumda KAT BAHÇELİ BRÜT: 164.76 m2/ BRÜT:143,85m2/ kat bahçesi:20,91m2 yani m2si 4.066 TL bana maliyeti gelmiş olacak! bu m2 fiyatı an itibariyle uygun ve makul mudur?(164,76 üzerinden m2 hesapladım) 2-) batışehir ile marmaray projesi entegrasyonu sağlanacak mı? şuan 600 metre uzaklıkta olan metro istasyonunun kullanım olanakları ve ağı yeterli değil bu da düşündürücü bu konuda bildiklerininizi merak ediyorum diğer konu ise;Emlak Konut'un Hoşdere Mevkiinde yapacağı Bahçekent Emlak konutları hakkındaki düşünceleriniz? genel olarak bu projeden beklentileriniz? şimdiden çok teşekkürler verecek olduğunuz cevaplarla ilgli esen kalın
2012 yılında peşin fiyatla bir ev aldık. Ve bu evi 2013 yılında mecburiyetten satmak zorunda kaldık tapumda 52.000 lira yazıyordu alan kişi krediyle aldığı için çektiği fiyatı gösterdi. 97.500 olarak tapuya yazıldı.Bunun sonucunda benim başımı ağrıtıcak bir sorun ortaya çıkarmı ? Şimdiden teşekkürler.
tebernus bey merhabalar umarım ıyısınızdır ... kadır topbasın teleferık projesı ıcın acıkladı durak olarak mecıdıyekoy alısamıyen stadı bunun torun center projesıne etkısı nasıl olur ve projedekı yatay ofılser 5500 dolar artı kdv yatırım ıcın uzun vadede hala cazıpmı gozukuyor tsk ederım
İyi akşamlar Tebernüş bey, Ben Kozyatağında kozzy avm ve cuma pazarının kurulduğu sokakta oturuyorum. Sitemiz 25 yıllık. Şerifali tarafına geçmeyi düşünüyorum. Kozyatağı daha prim yapar mı? Satarsam pişman olur muyum? Şerifali sizce gelecek vaat ediyor mu? Kozyatağını satıp Şerifali tarafına gidersem zarar mı ederim? Şimiden ilginize çok teşekkürler
Merhaba Tebernüş Bey , Size bir akıl danışacağım yakın zaman da bir menkul yatırımı yapmayı planlıyordum ama kira çarpanına uygun bir yer ne yazıki bulamadım , Malum döviz artışı ve faiz artış eğilimi morgate faizlerinede mutlaka yansıyacak kredi pahalanınca emlak talebi eskiye nazaran düşecek buda prim emlakta prim yapma olasılığını düşüreceğine inanıyorum zaten son aylarda da sitemde bir soğuma olduğu bariz belli oluyordu .Bu konuda sizin görüşlerinizi almak istiyorum .Emlak yatırımına deva mı bekleyeyim mi ? Teşekkürler