2013 de arsa ve arazı yatırımı
en uygun zamanı ögrenebilirmiyim 2013 de ne zaman yatırım yapılır
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
en uygun zamanı ögrenebilirmiyim 2013 de ne zaman yatırım yapılır
Izmır soyak sıesta 1.etaptan abloktan 3kat 1+1 daıre sıfır 49 metrekare kuzey cehpe ıcın anahtar teslım fıyatı 138.000e anlaşmak uzereyım ve sadece 1 gunum var ..ısmınızı cok duydum karar vermeden sıze danısmak ıstedm.kıra getırısı ne olur fıyata degermı yatırım ıcın fıkrınıze cok acıl ıhtıyacım var.lutfen dusuncelerınıze onem verıyrm bana yardımcı olun.
Tebernüş Bey , Zincirlikuyu da zorlu nun ve türkerler in yaptıgı inşaatların emsalleri hakkında bilginiz var mı?
istanbul zincirlikuyu semti kentsel dönüşüm alanına giriyormu?
emlakcı vasıtasıyla almak istediğim ev icralıkmış. acık arttırmaya gidecekmiş. ne yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden tesekkürler. iyi çalışmalar.
Maslak 1453 projesindeki 1+1 lerin bir kısmında salon ve oda arasında bulunmayan ve plan olarak 1+0 dan farksız olan bu daireler için önerim; sözleşme yapılacağı dönemde bu dairelerden alan herkezin bir dilekçe ile inşaat şirketine buranın tamamlanması için talepte bulunmasıdır. Ağaoğlu gibi müşteri memnuniyetine önem veren ve daimi takipçi bir müşteri kitlesi olan bu denli büyük bir firmanın bu talebi dikkate alacağını düşünüyorum. Tebernüş Bey bu konuda neye göre 1+1 veya 1+0 diyeceğiz?
Merhaba, 180 bin lira civarı param var, Kiptaş Başakşehir 5.etapdan bir daire almak istiyordum. Bir yakınım Kağıthane'de dubleks bir daire var 200 bin lira,175 metrekare onu al daha iyi dedi. Başakşehire metro gelme durumu da var, yatırım için almayı düşünüyorum, siz ne düşünürsünüz?
İyi çalışmalar dilerim. Gayrimenkul pazarlama konusunda faaliyet gösteren bir firmayız. Yeni dönemde yabancı ülke vatandaşlarına yönelik pazarlama çalışmaları yürütmekteyiz. Bize sorulan bir soruyu ben size yöneltmek istiyorum. Ülkemizden gayrimenkul satınalan bir yabancı ülke vatandaşına Türkiye'de oturma izni veriliyor mu? Herhangi bir ülke grubu ve süre kısıtlaması var mıdır? Bu soruyu bir Kuveyt vatandaşı bize yöneltti. Durumu gözönünde bulundurarark cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla. Bülent Gündüz
Merhaba Belgin Hanım, Ağaoğlu my towerlandda sukent etabında bir dairem var, kooperatif dairesi. Kuralar çekildi ve bana kuzey cephe 3.kat çıktı. 21.500 TL şerefiye alacağım. Yüksek kat güney cephe çekenler ise 15-25 bin TL arası şerefiye ödeyecek. Üst katlardan net olmasa da uzaktan deniz görünüyor. (denize 5-6 km uzakta) Yani benim dairemle iyi şerefiyeli daireler arasında 40 bin TL civarı fark var. Ben kiraya vereceğim ancak yine de size sormak istiyorum, bu farkı verip üst kat güney cephe bir daire ile değiştirmek mantıklı mı? Ataşehirde ileride bu fark kapanır diyorlar doğru mudur? Size göre aradaki bu fark az mıdır normal midir? Teşekkürler.
tekrar merhaba,uğraşlarınız için teşekkürler,fakat aldığınız cevaplar kısmen doğru,kesinlikle teslim ofisiyle karşılıklı bir irtibat yok sürekli ben arıyorum geri dönüş yapılmıyor,armada city satış ofisine daire almak için gittiğimizde istediğim konumda bir daire ellerinde olmadığını fakat iş karşılığı alt taşeron firmalara daireler verdiklerini onlardan bulabileceğimi söylediler.ş... bey bizi bir emlakçıya gönderdi.dairemizi o şekilde aldık.unka armada citynin izolasyon işlerini yapmış onlar da karşılığnda 30 tane daire vermişler.tapumda armada city plus 2.etap yazıyor.buna rağmen teslim ofisinden siz bizim muhattabımız değilsiniz gidin daireyi kimden aldıysanız ondan isteyin şeklinde bir cevap aldım.her yoldan baskı yapmaya gelince ben konuyla ilgili size ve bimere yazı yazdım yardım talep ettim.bizde bıçak kemiğe dayandı,oturup bekleyecek hal kalmadı bişeyler yapmaya çalıştım.en son çare coşkun beyin kapısında yatıp kalkmak sa onu da yapacağım.ve ya sadık beyin...size verdiğiniz tüm uğraşlar için çok teşekkür eder başarılı bir hayat dilerim.Allah hiçkimseyi bizim durumuza düşürmesin.!