merhaba Tebernüş bey, Atakent 3 'ün inşaatının havadan gör
merhaba Tebernüş bey, Atakent 3 'ün inşaatının havadan görüntüsünü ne zaman yayınlacaksınız..teşekkürler,saygılarımla,
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhaba Tebernüş bey, Atakent 3 'ün inşaatının havadan görüntüsünü ne zaman yayınlacaksınız..teşekkürler,saygılarımla,
Bu Kentsel dönüşüm açıklamalarını okuyorum sayın bayraktarın.altı doldurulmamış bir sürü soru işareti mevcut.Diyelim belediye tüm evleri taradı binaların yüzde 80 ini riskli çıktı.3 ay içindede süre var yıkmak için.yıkamazsan devlet yıkıp yapacak.Sorulmuyor paran var mı yok mu ? Ucuz kredi yada 0 faizli kredi çıkarıp destek oluruz diyen devlet ortada yok.Tüm evler yıkılsa kim nerde oturacak ? Bayraktara para sorulunca Babacanın sorunu diyor para onun işi.Bu işin altından kalkacak para devlettede yok.Kısaca hiçbir organizasyon yok ama hergün milletin kafasını karıştıran bence mantıkdan yoksun açıklamalar var.Sizin bu 3 aylık süre için ve bu konuyla ilgili genel düşünceleriniz nedir ? Teşekkür ederim.
Emlakkulisi.tv.com daki videolarınıza ulaşamıyorum. En azından şimdilik röportajların metin haline (Bir ara videoların altında yazılı çözümlemeleri de oluyordu) ulaşabilme şansım var mı ?
Mrb. Tebernüş Bey. Az önce Avrupa Konutları Ispartakule 3'ün ne zaman satışa başlayacağı için çağrı merkezini aradım. Dün emlakkulisi'ndeki haberde m2 aralıkları ve başlangıç fiyatları vardı, en üst fiyatları sordum. Çağrı merkezinden fiyatların belli olmadığını, ancak brüt m2 fiyatlarının 2.200-2.400 TL civarında olmasının beklendiğini ilettiler. Yani m2 1.400 TL gibi bir fiyat söz konusu değilmiş. Peki o zaman emlakkulisi'nde 1+1'ler 100.400 TL gibi küsüratına kadar detay verilen fiyatlar nereden çıkıyor merak ettim. Selamlar
bende bu eminevime katılmak istiyorum güvenlimi acaba..
Avrupa konutları ıspartakule 3 fiyatlarını açıklamışsınız,bizleri çok güldürdünüz allahta sizi güldürsün 4+1 daire 213,000 tl projenin yerimi değişti..çorluda falan mı yapılacak..-))))
nevzat celen tebernus bey selamlar!avrupa konutlari ispartakule 3 den oturmak icin 3+1 almak istiyorum ,yurt disinda oturdugum icin ozel izin alip gelecem istanbula,yil sonu diye yaziyo,ne zaman belli olur, kesin bu sene olursa bu hafta gelmek istiyorum , tesekkurler
Selamlar TUZLA EMLAK KONUTLARI 2 DEKİ DAİRELERİ Erken teslim edilecek diye bir söylenti var bu dogrumu birde örnek daireleri gösterecekleri tarih belli oldumu tesekkürler.
tebernüş bey ayışığı vadi evlerinden 315.000 tl lik bir daire almak için firma ile sözleşme imzaladım lakin satış vaadi sözleşmesini ancak isteyen alıcılar yapıyormuş.firma bazında imzaladığım bu sözleşme bir sorun çıktığı zaman bana hukuki korunma sağlar mı,hukuken geçersiz midir?ödediğim bedeli almama yardımcı olur mu?firmaya güvenerek,satış vaadi sözleşmesi yapmadan ev almak ne kadar doğru olur ?
Merhaba tebernüş bey,Avrupa konutlarında oturan biri olarak avrupakonutları3 fiyat listesi bakınca fiyat listesi harika m2 fiyatları nerdeyse bırakın maliyeti maliyet altı fiyatlarda m2 1.400 gibi bir fiyat oluyor önceki etaplarda 1800-2200 arasındaydı.Bence bu fiyat aralığında satışa çıkarsa süleymen bir rekor kırarak bütün evleri birgünde bitirir bundan hiç süphem yok.Avrupa Tem'in satışındaki gibi kuyruk bile olur yatırımcıyada iyi para kazandırır