Merhaba Tebernüş Bey,Sorum edinilen gayrimenkullerde hak sahipl

Soru

Merhaba Tebernüş Bey,Sorum edinilen gayrimenkullerde hak sahipliğinin kanunen başlangıç süresine ilişkin. Örneğin maketten yani proje başlamadan bir daire satın alıyorsunuz. Proje tamamlandığında daireyi teslim alıyor ve hatta kiraya verebiliyorsunuz. Ancak tapu tescil işlemi dairenizi kiraya vermenizden sonraya kalabiliyor. Bu şartlar altında sözkonusu gayrimenkulü sahiplenme süreniz hangi tarihten itibaren başlıyor? Zira bu süreler bildiğim kadarı ile değer artış kazancı vergisine konu olan 5 yıllık süre hesabında önem taşıyor. Bu konuda bilgilendeirmenizi rica eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.Bir de Ağaoğlu'nun Maslak'taki My Home projesi hakkındaki düşüncenizi öğrenebilir miyim lütfen?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Ağustos 2011 | 22:27 ASLI TUNÇ 154 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş Bey,Geçen hafta Nmerkez projesi için haftaso

Soru

Merhaba Tebernüş Bey,Geçen hafta Nmerkez projesi için haftasonuna özel indirim mesajı geldi telefonuma. Hiç anlayıp dinlemeden ve de araştırmadan 2+1 daire aldım 149000 liraya. hatta sizi de yeni tanıdım internette Nmerkez ile ilgili araştırma yaparken.bu işler gerçi konut almadan önce yapılır fakat ben maalesef aldıktan sonra yaptım. zaten bu soru da aslında gönlümü ferahlatmak veya iyice karamsarlığa bürünmek adına sorulan bir soru; ben ne yaptım efendim iyi mi kötü mü orta mı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Ağustos 2011 | 21:30 serkanmutlu 147 Kişi okudu

Iyı aksamlar...agaoglu mytowerland atasehır projesı 3+1 kuzey

Soru

Iyı aksamlar...agaoglu mytowerland atasehır projesı 3+1 kuzey cephe gırıs kat 143m2 .m2 fıyatı 4000 tl.oturuM ıcın uygunmudur?proje cok prımlendımı cıktıgı gunden berı?dahada prımlenırmı?satıs ofosı m2 fıyatı bıtınce 7500 tl cıvarı beklentısı var atasehırın dedı.sızce uygunmudur projeyı beyendık.sızde ok verırsenız ıcımız rahat alabılırız.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Ağustos 2011 | 20:34 gochan gunduz 349 Kişi okudu

merhaba tebernüş bey akbatı alışveriş merkezinin hemen kar

Soru

merhaba tebernüş bey akbatı alışveriş merkezinin hemen karşısındaki akkoza 1.etaptan 2+1 130 metrekare daire almayı planlıyoruz. sizce kredi için dairenin ekspertiz bedeli ne seviyede çıkar? ayrıca metrekare fiyatları ile ilgili bilginiz var mı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Ağustos 2011 | 19:36 onur tuter 270 Kişi okudu

merhabalar tebernüş bey.takipçilerinizdenim...innovia 2 den da

Soru

merhabalar tebernüş bey.takipçilerinizdenim...innovia 2 den daire sahibiyim,teslim aldık,gayet de memnun kaldık.sormak istediğim ,metrobüs ve sitenin peyzajının bitmesini bekleyip 600- 650 gibi kiraya vermek mi ,veya içini yapıp guzelce 700-750 ( 3 ay bekleyip )yoksa 500 tl gibi bir rakama hemen vermek mi (1+1 ,58 m) ..ne dersiniz ,saygılar..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Ağustos 2011 | 18:39 ERSAN TAŞOĞLU 251 Kişi okudu

Tebernüş Bey Merhaba,Evidea nın tam karşısında yer alan Ağ

Soru

Tebernüş Bey Merhaba,Evidea nın tam karşısında yer alan Ağaoğlunun arazisinde son dönemde bir hareketlilik var. Yeniden Ağaoğlu tabelası koydular ve arazide düzleştirme yapıyorlar. Düşünülen bir proje var mı? Var ise de ne zaman içinde satışa sunulması planlanıyor? Ayrıca dah aönce bu arazi için medical park hastanesi yapıalcağı söylentisi vardı? bu gerçek mi?Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Ağustos 2011 | 17:54 Ezgi Aydın 459 Kişi okudu