Beylikdüzü Ayışığı projesi için ne düşünüyorsunuz?1+1
Beylikdüzü Ayışığı projesi için ne düşünüyorsunuz?1+1 mi 2+1 mi yatırım ve kiralık için daha uygun olur. Başka önereceğiniz projeler var mı? Teşekkürler,
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Beylikdüzü Ayışığı projesi için ne düşünüyorsunuz?1+1 mi 2+1 mi yatırım ve kiralık için daha uygun olur. Başka önereceğiniz projeler var mı? Teşekkürler,
merabalar tebernüş bey..bezirganbahçedeki evimizi 95.000 tl ye sattık. şimdi bu parayla ve kredi kullanarak atakent 4.etap manolya sitesinden 132 m2 brüt 3+1 daire veya 3. etap 110 m2 net almak istiyoruz ama kararsız kaldık sizce hangisini tercih etmek mantıklı olur aylık 2.000 ödeme gücümüz var halkalıda başka önereceğiniz proje varmı şimdiden teşekkürler
Fikirtepe özel proje bölgesinde yaklaşık 14 dönümlük yükseklik serbes ve 4.14 emsalli bir arsamız vardır.Arsamız lokasyon olarak Merdivenköy mahallesine bağlı ve 10 kat sonrası panaromik olarak adalardan birinci boğaz köprüsü arasını görülecek manzaraya sahiptir.Ayrıca eski Çocuk Esirgeme arsası olarak bilinen arsayada komşuyuz.Bildiniz gibi bu arazide yabancı yatırımcılara satılmış ve büyük bir AVM yapılacakdır.Size sorum mevcut arazimize yüksek katlı bir gökdelen mi veya az katlı bir kaç bloklu sitemi yaptırmak daha avantajlıdır ? Arsamız ayrıca çok ortaklı ve mütahit firmalara teklif usulü ihale yoluyla verilecekdir.Değerli görüşlerinizi bekliyoruz!
ünal topuz beyin yorumunu görünce dayanamadım nereden anlamış acaba metrobüsün bizimkentin önünde sonlanacağını çok merak ettim şöyle durakları bi okuyupta araştırsaydı bari onu araştırmamış bizimkentten ileriye doğru gidip tüyapa kadar yapılan kazı çalışmalarını görseydi herhalde bunuda görmemiş!!! saygılar işinizde başarılar..
Merhaba Tebernus bey, su anda bir ev(2+1) almak uzereyim. Yatırım amaclı alacagim evi. Su anda satışta olan Varyap Meridian mi yoksa Agaoglu ayazaga projesini beklemek mi yada Varyap-Çalık'ın dogu atasehirdeki projesini beklemek mi? Hep soyluyorsunuz Secenekleri 3'e indirin diye. İste yaptım )
Sn.Kireçci izninizle; ÖZLEM YÜCE hanım emlak konutun tulip ile ilgili duyurusunda adınız var 8960,92TL nizi gelin alın diyor emlak konut teşekkürler,saygılar sn.Kireçci
tebernüş bey hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim.zeytinburnu sahilpark için ne düşünüyorsunuz?proje sanki çok içiçe ileride prim yapar mı,fiatları uygun mu?teşekkürler.
Recep soydan beyin sıkıntısını yaşayan yüzlerce kişiden aslında mağdurdan biriyim.Sermaye piyasında halka arzla para kazanıp bizim arsamızla bizim üzerimizden para kazanıp bizi hiçe saymalarını hiç kabullenemiyorum artık.Ümraniye belediyesine gittiğimde kimse hiç birşey bilmiyor sanki kör sağır dilsiz olmuşlar.Ne sinpaşın ne belediyenin biz mağdurlar için birşey yapacağı yok gibi tapulu arsamızla bizi rezil ettiler.Avni beyin vermiş olduğu tarihlere bakıyorumda yedi yıldır aynı oyalama. Sinpaşa sorduğumda hiç birşey yok şimdi isterseniz arsanızı bize satın deniyor ne güzel değilmi? Bizim hakkımızı kim koruyacak acaba elimiz kolumuz bağlı.Başbakanımıza ulaşabilsem keşke eminim o haksızlığı sevenlerden değil.Tebernüş bey size sayğılarımı sunuyorum.Bu yazımın tamamını avni beye ulaştıma imkanınız vamı acaba?
Tebernus Bey, Cevabiniz icin cok tesekurler. Durum su ki, £4,000 emlak knoutun hesabina kapora olarak yatrirdim. Emlak Konut bu projenin fesh oldugu yuzden parami Iade etti. £3,000 Reservatyon parasi Londra'da bana bu daireyi satan ajenta'nin hesabina yatirdim. Bu ajenta diyorlarki biz paraya Tulip gayirmenkula gonderdik. Emlak Konut diyorki, biz hic birzaman Resrvation Parasi istemedik, Tulipde istediyze bizden habersiz. Yani kimse sorumluluk almiyor. Tulip Gairmenkuluda bulabildigim her numarada aradim, email gonderdim. emailer olmuyor, telefonlarida kimse almiyor. Ben Ingilterede Ogrenciyim ve bu Parayi ne zorla biriktirdim. Kimse yardimci olmak istemiyor. Kac yildir Turkiyeye yerlsmek hayalimdi, Tulip Turkuaz Projesine guvenip Parayi yatirdim ve simdi hic kimse sorumluluk almiyor. ne yapacagimi sasirdim. (kusura bakmayin Turkcem cok iyi degil)
Sayın Tebernüş Kireççi, size gelen maillerde çoğu kişi öncelikle alacakları konutun prim yapıp yapmayacağını soruyor. Dün bir okurunuza verdiğiniz cevapta bir proje için '... Keyifli bir yaşam sürmek için ideal...' diyorsunuz.Ocak ayında İstanbul Lounge'dan 3+1 daire aldım ve bu konutu sözünü ettiğiniz gibi keyifli bir yaşam sürmek için aldım.Eğer proje belirtilen tarihten önce -Haziranda filan- biterse, bu keyifli yaşama daha erken başlayabileceğim. Allah izin verirse, o zaman keyfime de diyecek olmayacak... Bence konut öncelikle yaşam; çok sonra da primi için düşünülmeli...Saygılarımla,Bilgin Hasdemir