Can ve mal güvenliği açısından. Akşamları dışarda rahat

Soru

Can ve mal güvenliği açısından. Akşamları dışarda rahat gezemeyeceğimizi söylüyorlar, kapkaç olayları fazlaymış, kavga gürültü fazlaymış. Böyle sözlere pek aldırış etmem ama yinede size sorayım dedim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mayıs 2010 | 08:42 Sedat AKKOYUNLU 131 Kişi okudu

Tebernüş Bey merhaba, Ağaoğlu nun Ayazma da yapacağı projen

Soru

Tebernüş Bey merhaba, Ağaoğlu nun Ayazma da yapacağı projenin konumunun nerde olduğu konusunda sizden yardım alabilirmiyiz, en azında Atatürk Olimpiyat stadının doğu, batı, kuzeydoğusu şeklinde ifade ederseniz sevinirim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mayıs 2010 | 00:57 mustafa kaya 183 Kişi okudu

Merhabalar efendim. Bu gün N Towers projesinden ev almak için e

Soru

Merhabalar efendim. Bu gün N Towers projesinden ev almak için emlek ofislerine gittim. Bir daire için kapora bıraktım. Peşinatı banka hesaplarına ödeyip ondan sonra sözleşme yapmamı söylediler. Kalabalık olduğ için yeterince bilgi sahibi olamadım. Yarısını peşin ödemek istiyorum. Sözleşme yapmadan peşinat ödemenin ne kadar güvenilir olduğu konusunda şüpheye düştüm doğrusu. Bu işler böyle mi yapılıyor acaba? Bir de noterden yapılmayan sözleşme ne kadar güvenilirdir, bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar sunuyor, iyi geceler diliyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mayıs 2010 | 00:03 İlhan Mıstaçoğlu 409 Kişi okudu

iyi akşamlar Tebernüş Bey, ben ailemle ntowerstan ev almayı d

Soru

iyi akşamlar Tebernüş Bey, ben ailemle ntowerstan ev almayı düşünüyorum gezdik baktık gayet iyi fakat bir arkadaşım firdevs evlerinden daire almış bana da tavsiye etti fiyatları daha uygun.internetten araştırdım pek bir bilgi yok hiç reklamada rastlamadım.Sizin bu evler hakkında bilginiz fikriniz nedir.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim sağolun

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Mayıs 2010 | 23:17 kevser mısırlı 337 Kişi okudu

Tebernüş Bey tekrar merhaba yine Akkoza projesiyle ilgili bir s

Soru

Tebernüş Bey tekrar merhaba yine Akkoza projesiyle ilgili bir sorunu siz ve bu platformu takip eden kişilerle paylaşmak istiyorum. Benim bu projeden 2. etap 3 1 dairem var iki yıl önce almıştım. Brüt 155 m bize alırken iç daire planı net 112m di. Bu iç plan net m yi belirten antetli kagıda basılmış Garanti koza evragındaydı ama imza mühürlü ve onaylı degildi ama biz bu iç plana göre daireyi aldık. Bu dairenin özelliği salon ve mutfak beraber net 49m di. Biz bu özelliğnden dolayı bu dairei tercih ettik. Birde balkon 6.5 m di. 4 ay önce bize planlarda mecburi bir degişiklik oldugunu dairemin net 101 m ye düştüğünü bu küçülmenin özellikle balkon ve salon'dan yapıldığını Salon ve mutfagın 40 m'ye Balkon'un4.5m'ye toplamda net daremin 11m küçüldüğnü ögrendim. Yeni planı önümüze bıraktılar. Mecburi bir plan değişikliği oldugunu ama burası komik brüt 155 m de bir değişiklik olmadıgı için herhangi bir ödeme yapmayacaklarını çünkü sözleşmede Brüt metrakare yazdıgını söylediler. Ama biz daire iç plana bakarak salon odalar vs. kaç metrekare oldugunu görüp ona göre tercih ettik. benim dairem Temmuz 2010 teslim 3 T tabir edilen bloktadır. Benim gibi birçok magdur var ama hepsinin eminim daha haberi yok. Biz bu konuda 4 ay'dır Garanti koza ile ugraşmaktayız. En sonunda Benim eski dairemin büyüklügünde eşdeger bir daireyle takas etmeyi kabul ettiler. Bu daire ise 2 C fazında olup Teslim tarihi ARALIK 2010 iken Bana degişecek dairenin yeni sözleşmesini ARALIK 2011 OLARAK DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR. Bu durumda geç teslim için aylık 500 Dolar tazminatım ortadan kalkıyor ve 18 ay evimi geç teslim alacam daha yeni sözleşmeyi imzaladım. Bu durumda AKKOZA'dan aldıgım bir evi 3 yıl 8 ay'da teslim almış olacagım. Sizce ne yapmalıyım. Bu konuda yorum ve görüşlerinizi rica ediyorum. Sevgiler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Mayıs 2010 | 22:16 murat nasir 273 Kişi okudu

iyi akşamlar.Ben ataşehirden daire bakıyorum ancak oradakı m

Soru

iyi akşamlar.Ben ataşehirden daire bakıyorum ancak oradakı mımoza manolya evleri 3 1 daireler 300 bin civarinda vede 15 senelik binalar.bu fiyata değer mi?benim aradıgım 260 bin tl cıvarı guvenlı bır site ulaşim sorunu olmayan acaba bostancı ve ataşehir cıvarında o fiyata onere bıldıgınız yer varmı sıfır olmasada teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Mayıs 2010 | 21:04 Gul Karabay 230 Kişi okudu

Albayrak İnşaat tarafından Kurtköy'de başlatılacak olan Par

Soru

Albayrak İnşaat tarafından Kurtköy'de başlatılacak olan Park Suites projesi ile ilgileniyorum.Proje ile ilgili katalog,fiyat listesi v.b. e-mail adresime göndermenizi rica ederim.İyi çalışmalar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Mayıs 2010 | 20:17 Mehmet Cinar 253 Kişi okudu

Tebernus bey,haneplus'u ilk kez yurtdisinda yasayan vatandaslar

Soru

Tebernus bey,haneplus'u ilk kez yurtdisinda yasayan vatandaslarimiza tanittiginiz icin size tesekkurlerimi sunarim.Biz bu projeniz hakkinda daha detayli bir bilgi rica ediyoruz. Yapi kalitesi, teknik ozellikleri, daire icerikleri 1 1,2 1 ve 3 1 lerin banyo/tuvalet sayisi, balkon, ankastre esyalar ve bunlarin kalitesi ve modelleri ( kendimizin bunlari secme hakki varmi/yokmu ),isitma sistemi nasil olacak. Programda Atilla beyin verdigi fiyatlar'dan mi baslayacak, bu fiyatlar neye gore degisecek, dairelerin gol/deniz ve ada manzarali olacaklari belirtildi bu ozellik tum daireler icin'mi gecerli yoksa cephe degisikligi'mi olacak ve en guzel konumu olan blok ve daire hangileri olacak ve biz bu projeden bir daire almak istesek bize hangi bloktan ve kattan oneride bulunurdunuz.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Mayıs 2010 | 20:16 Mehmet Cinar 264 Kişi okudu