Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
Uğur Atalay inşaat sektörüne girdi

Uğur Atalay inşaat sektörüne girdi

İnşaatın çekim alanına giren en son isimlerden biri de Atalay Mutfak'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Atalay oldu

Kriz döneminde de inşaat cazibesini korumayı bildi. İnşaatın çekim alanına giren en son isimlerden biri de Atalay Mutfak'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Atalay oldu. Aynı zamanda Endüstriyel Mutfak ve Çamaşırhane Üreticileri Derneği'nin (TUSID) de Başkanı olan Atalay'ın gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek üzere kurduğu şirketin adı ise Buz İnşaat.

2.5 milyonluk sermaye
Şirketin ortakları arasında ise  Halit Emre Atalay, Yusuf Uzunlar, Mehmet Ali Uzunlar ve Zeynep Özlem Kopuz bulunuyor. 2 milyon 500 bin TL gibi yüksek bir sermayeyle kurulan şirkette tüm kurucular eşit hisseye sahip olacak.  Şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini TUSİD Başkanı Uğur Atalay üstlenirken, yönetim kurulu üyeliklerini ise Mehmet Ali Uzunlar ve Yusuf Uzunlar yürütecek.
Yapılan açıklamaya göre Buz İnşaat, konut, işyeri ve ticarethane inşaatının yanı sıra yöntem olarak kendi arazilerinin yanı sıra başkasına arazi ve arsaları üzerinde kat karşılığı inşaat yapabilecek.
Tebernüş Kireçci

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X