toki kayaşehir konut talebi
sayın tebernüş bey sizin toki kaya şehir konutlarında memurlara yardımcı olduğunuzu duydum . ben de memur temsilcisiyim bende 300 kişilik listem var bizlerde bu konuda sizinle irtibata geçmek isteriz.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
sayın tebernüş bey sizin toki kaya şehir konutlarında memurlara yardımcı olduğunuzu duydum . ben de memur temsilcisiyim bende 300 kişilik listem var bizlerde bu konuda sizinle irtibata geçmek isteriz.
Merhaba, bugün Esenyurtan geçerken, Nmerkez de çalışıldını gördüm, büroya gidip son durumu sordum, çalışmaya başlamışlar, Kasımdan itibarende hızlandırılıcakmış, Hayırlısı artık, umarız bundan sonra problem çıkmaz .
Tebernüş Bey Merhaba. Biliyorsunuz Maslak 1453 projesi ön satışta ve 2+1 satış fiyatı 402.000 TL den başlıyor. Diğer taraftan BAtı Şehir 2+1 106,2 m2 362.000 TL'den başlıyor. Fiyatın yanında, konum ve diğer krtiterleri de düşünür isek hangisini önerirsiniz.
Merhaba Tebernüş Bey, İdealistkent 1nci etaptan havuz cepheli 2+1, 118m2 daire almayı planlıyorum. Maliyeti 318.000TL olacak. Bu durumda m2 fiyatı 1500$ gibi çıkıyor. Sizce bu rakam, yukarıda bahsedilen özelliklerdeki daire için uygunmudur? Metro geldikten ve hemen yanıbaşındaki Metrogarden projesi hayata geçtikten sonra değerlenme olasılığı nedir? İyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla. C.SUNER
annemizden miras kalan arsaya üç kardeş inşaat yapmak istiyoruz. Yapacağımız inşaataki bağımsız konutların satışından vergi doğarmı? veya başkaca bir vergi doğarmı? Saygılarımla
Suleyman Cetinsaya ile yaptiginiz programi seyrettim.Suleyman bey maslak projesinde m2 fiyati 6500 tl olacak diyor...O zaman Maslak1453 te m2 fiyati yaklasik 4500 tl civari.Yani agaoglu fiyatlari uygun mu.fikriniz nedir.
: merhaba tebernüş abi, bahçetepede 4+1 kuzey batı cephe 1. kat peyzaja bakan bir daire 385.000 opsiyonlattım... başakşehirde 5.etapta yüksek giriş kuzey-doğu 135 m2 3+1 metro ve vadiye yakın satıp bu projeye girmem uygun mudur. selamlar bahçetepede aldığım 4+1 brüt 177 m2... başakşehir 5.etaptaki evin aylık getirisi 900 TL, yaklaşık satış fiyatı 240.000- 260.000 arasında (emlakçı beyanına göre)
İYİ ÇALIŞMALAR, Merhaba tebernüş Bey, Hafta sonu Kelebekia projesini gezdik.Gerçekten başarılı bir proje beğendik.Sorum 400-420 bin tl bir ev almak istiyorsanız (oturum+yatırım için) 116m2 bahçe kullanımlı kelebekiadan bir dairemi, Yoksa Ağaoğlu My City(Ümraniye-çakmak )168m2 3+1 normal dairemi ...Ağaoğlu My City lokasyan iyi, binalar 12 yıllık ,kelebekia da keyifli bir proje lokasyan uzak ,ikisinin fiyatlarının artması ileride ne kadar olur? hangisinin önü açık?sancaktepe zaman la olur da 3yıl 5yıl mı 10 yıl mı,My City son bir yılda 100 bin tl bir artış yaptı...daha yaparmı????teşşekkür ederim..
merhaba benim sorunum esenler namıkkemal mah. oturuyorum bizim bu semt yıkım olucagı söyleniyor benim evim daha yeni bina ama 5yıl oldu yapılı yani yıkım olabilirmi yeni binalarda yıkılcakmı?
merhaba ben esenlerde oturuyorum burda ev almak imkansız bir hale geldi fiyatlar çok yüksek o yüzden kayaşehir cebecide kiptaş ve tokinin birleşmiş olarak yeni çekilişsiz konutlar yapılacağını duydum doğruluk payı varmı acaba teşekkür ederim