tekirdag buyuk yoncali
tebernus bey iyi gunler, buyuk yoncalida merkez'de, 45 000 bn tl ye 290 m2 arsa imarli 3 kat - 150 m2 taban veriliyor, sizve fiyat uygun mu ? ve 5 sene sonra satacagimizi dusunsek, iyi bir yatirimmi acaba ?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
tebernus bey iyi gunler, buyuk yoncalida merkez'de, 45 000 bn tl ye 290 m2 arsa imarli 3 kat - 150 m2 taban veriliyor, sizve fiyat uygun mu ? ve 5 sene sonra satacagimizi dusunsek, iyi bir yatirimmi acaba ?
Merhaba admin. Haritadan baktığımızda Habibler'in avrupa yakası İstanbul'un ortası olduğunu görürsünüz. Kuzeyinde göktürk, güneyinde başakşehir ikitelli mevcuttur. Hemen batı kapısında kayaşehir TOKİ, doğu kapısında mescidi selam sultançifliği mevcuttur. Peronlar'da haritalarda Habibler tramway istasyonu mevcut olarak görünüyor, fakat Habiblerde tramway yok ! Habibler'de tramway ulaşımı sağlanacakmı? Nezaman? Ve tramway ulaşımı sağlanacaksa şayet, Habiblerin neresinekadar gelecektir ve tramway istasyonu sadece Habibler'de mi son bulacak? Habibler'de çevre düzeni neden sağlanmıyor? Habibler Eski Edirne asfaltı yolu çok kötü ve korkunç derecede dağınık pis ve kaldırımlar, yaya geçiti üst geçit çalışması neden yapılmıyor ..? Sosyal ortamlar, spor salonları ve yüzme havuzu istiyoruz.. Habibler için belli projeler varmıdır acaba? Habibler'de yaşamak çok zor! Hergün zehirleniyoruz habibler isfalt temiz hava alanımızı işgal ediyor.. O yoldan geçen herkez isfalt'ın lanet kokusundan rahatsız oluyor. Hepimiz kanser olacağız! Bunun bedelini kim ödeyecek? Çalışıpta sigortaya ödenen paramızmı? Ve etrafta duyarsız insanlar var gece sabahlarakadar sonses açık müzik dinliyorlar. Etrafta hayvan besleyen insanlar var, etrafta pis kokan gübreler :( Yazık yazık .. Hiçbir sosyal güvencemiz yok! Sağlığımız risk altında..
merhabalar istanbul esenyurt sağlıkkent sitesinden ev aldım.yüklenici firma ittifak inş.sitenin akibetyi hakkında yani ne zaman teslim edileceği imar durumu sıkıntıları hakkında si,zden bilgi alabilirmiyim.firmadan yeterli bilgi alamıyoruz? ittifak inş.
Tebernüş Bey merhaba , Halkalı Atakent küçükcemece belediyesi yeni binanın tam karşısında bir yatırım düşünüyorum satışlar nasıl olur hem dükkan hem daire home office tarzı bir proje olucak satış metrekarelerimiz kaçtan olur daireler ve dukkanlar için. Fikirlerinizi merak etmekteyim. Saygılar
izmir bornova belediye bloklarında 114 m2 bir evimiz var apartmanca kat mülkiyetine geçilmedi.4.kat doğal gazlı kapıları mobilya,pencereleri alimium doğrama ve çiftcam.ergene mahallesi 550 sokakta.kentsel dönüşüm bizim evlerimizede olacakmı?rayiç bedeli ne kadar.?şayet kentsel dönüşüm olursa kıraya çıkınca devlet kiranın nekadarını öder.?
tebernüş bey mrb.ben sizi sürekli takip ederim.kendim çok fazla yeni projeleri takip ederim.giderim projeye tedaylı bakarım,projenin çevresini çok iyi takip ederim.tebernüş bey tek sıkıntım iyi bir yönlendirme.650 bin tl param var.işyeri almak istiyorum.yatırım amaçlı.800-850 bin tl ye kadar bakıyorum.sizede hak veriyorum tam net bir yer sölemiyosunuz.ama yanlış bir yere yatırım yapmak istiyorum.tavan yapmış olan bölgelerde fiyatlar uçtu zaten.nereye bakmamı tavsiye edersiniz.saygılarımla.
Cenderede yapilacak vadi istanbul projesinde mustakil ev ya dadibleks ev olma İhtimali var mi? 250bin nakti olan birine kisa vadede Kar getirmesi yonunden ne yapmasini tavsiye Edersiniz ?
kentsel dönüşüm yapılacak olan fuat edıp baksı mahallesinde bir dükkan aldım.aldığım dükkan karşısı komple kentsel dönüşüme giriyor.ileride bu dükkanın değeri artarmı sizce.artarsa daha çok yatırım yapayım o ksımlardan.tşkl.
iyi günler tebernüş bey başakşehir atrium avmde 2.kat 50metrekare dükkan fiyatı 220bin tl kirası ise 1000tl dediler sizce parasına göre kira getirisi uygunmudur yatırım amaçlı alınırmı
1. ev bizimevler bahçehir ıspartakulede 2. ev büyükçekmece airtus hiil konaklarında bir daire hangisini almak daha akıllıca ...karar veremedim ne dersiniz?