Merhaba Tebernüş Sn. izin verirseniz Sn. Murad Dursun sorusunu

Soru

Merhaba Tebernüş Sn. izin verirseniz Sn. Murad Dursun sorusunu ilave katki olarak www.eskidji.com' dan lot 179 olarak ayrintili bilgi var. Ayrica 11.Ekim 2010 pazartesi gunluk gazetelerde de 26 Ekim 2010' da Sizin dediginiz gibi ֖zel Eğitim Tesis alani olarak satisi var.Bu alan 2006 yili Temmuz ayinda Rekreasyon alani olarak biz TOKI Halkalı konut alicilarina tanitilmisti. Kendisinde olan olaganustu yetkilerini kullanarak bu araziyi yesil alan ve sosyal donatilarin bulundugu alandan Ozel egitim tesise donusturerek satisa sunuluyor.Hafizamiz yaniltmiyorsa bu arazi daha onceleri 46.864.120 YTL olarak satisa cikarilmisti.Ayrica, 58.580 m2 hala www.toki.gov.tr' de istanbul satislar 1. bolge 455 - 456 - 457 nolu adalarda hala rekreasyon alani olarak gorulmektedir.644 ada 2 parsel. Son derece basarili olan bu sitenize emegi gecen herkese tesekkur eder iyi calismalar dileriz.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ekim 2010 | 12:44 ozcan irgin 502 Kişi okudu

selamun aleykum tebernüşbey çok teşekür edirim sorular

Soru

selamun aleykum tebernüşbey çok teşekür edirim sorularımızı en güzel bir şekilde cevapladığın için küçük inşaatlar yapmaktansa arsa alım satım yaparsanız ileriye yönelik çok kunutlu inşaat yaparsını dediniz gayet mantıklı geldi bana şimdi sana yine sorum şu alım satım için hangi bölgeler yada netür bir yol izlememi tavsiye edersin teşekürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ekim 2010 | 12:42 Şerafettin delibaş 181 Kişi okudu

Tebernüş Bey, hazır fi-life konusu açılmışken,fiyapıdan r

Soru

Tebernüş Bey, hazır fi-life konusu açılmışken,fiyapıdan resimlerini göremiyoruz biliyorsunuz havadanemlak'ta 1 ay öncesindeki resimlerinde ufak bir temel görünüyor. Son durum hakkında kısa bir bilgi verebilirmisiniz, 10 ay kaldı teslimata?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ekim 2010 | 11:56 Özlem 141 Kişi okudu

Tebernüş abi merhaba ukra grubun yeni projesi autopianın hemen

Soru

Tebernüş abi merhaba ukra grubun yeni projesi autopianın hemen arkasındaki arsa 55 dönümmüş sence buranın konumu nasıl ben E 5e yakınlığını ve konumunu beğendim fakat seninde fikrini almak istiyorum autopianın yakınında olması avantaj mıdır projeyi nsl etkiler?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ekim 2010 | 11:52 ELİFÇINAR 369 Kişi okudu

Mrb tebernüş bey kayabaşı bayramtepe lisenin karsısında ars

Soru

Mrb tebernüş bey kayabaşı bayramtepe lisenin karsısında arsam var 2009 da almıstım 250.000 tl ye ıstımlaktan falan bahsedılıyor karlı mı cıkarız zararlı cıkarız tesekkur ederım.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ekim 2010 | 11:13 Mesut AYDIN 244 Kişi okudu

Vermiş olduğunuz Oyak konutları cevabı için çok teşekkür

Soru

Vermiş olduğunuz Oyak konutları cevabı için çok teşekkür ederim.2+1 daireler 92-98 metrekare arası.2012 kasım ayı teslimi.fiyatı 180.000 tl.1.kat olan konutları yatırım amaçlı düşünüyorum.Oyak konutlarınımı tercih edeyim,yoksa başka projelermi araştırayım?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ekim 2010 | 10:51 Murat Esen 169 Kişi okudu

İstanbul\'dan ev almak istiyoruz fakat semt konusund çok karars

Soru

İstanbul'dan ev almak istiyoruz fakat semt konusund çok kararsızız , alacağımızın evin ileride de prim yapacağından emin olmak istiyoruz.Sizce hangi semtten ev almak en akıllıcası olur. İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası için hangi semtleri önerirsiniz. Cevabınız ve vereceğiniz bilgile için şimdiden teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ekim 2010 | 10:51 FUND PAKER 261 Kişi okudu