Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
Vadişehir Başakşehir'de 24 ay 0 faizle! Metrekaresi 2.850 TL'ye!

Vadişehir Başakşehir'de 24 ay 0 faizle! Metrekaresi 2.850 TL'ye!

Daire fiyatlarının metrekare birim bazında 2 bin 850 TL'den başladığı Vadişehir projesinde 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından yükselen Vadişehir projesi Başakşehir'de 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında inşa ediliyor. 

Toplamda 650 konuttan meydana gelen Vadişehir Başakşehir Evleri'nde konutların yanı sıra 60 ticari ünite de yer alıyor. 

Mimarisinde Özgüven Mimarlık imzasının bulunduğu Vadişehir Başakşehir Evleri'nde yüzde 75'lik kısım peyzaj alanı olarak ayrılmış durumda. 

Toplam arsa alanı 50 bin metrekare olan Vadişehir Başakşehir Evleri projesinde dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. 

Vadişehir Başakşehir Evleri'nde yer alan konut seçeneklerinin alanları 127 metrekareden başlıyor ve 216 metrekareye kadar yükseliyor. 

550 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip Vadişehir Başakşehir Evleri projesinde dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması hedefleniyor. 

Vadişehir Başakşehir Evleri ödeme koşulları kapsamında 4'te 1'lik kısmı peşinat olarak ödendikten sonra 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. 

Vadişehir Başakşehir Evleri'nin sosyal alanlarında koşu alanları, kreş, çocuk oyun alanları, hobi odası, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna ve fitness center yer alıyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri iletişim
Telefon: 0212 415 41 41
Web: Buraya tıklayınız

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X