Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
CNR Emlak 2015 Fuarı 4-8 Kasım'da gerçekleştirilecek!

CNR Emlak 2015 Fuarı 4-8 Kasım'da gerçekleştirilecek!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri, inşaatı tamamlanmış ya da devam eden konut ve iş merkezi projelerini en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergileyecekler...




CNR EMLAK FUARI KAYIT VE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3. üncüsü düzenlenecek olan Emlak 2015 Konut,  İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı, Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir açılım getiriyor. Fuar; Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini, konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturacak.

Türkiyenin en büyük gayrimenkul vitrini
Ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ve Türkiye'nin en büyük gayrimenkul vitrini olan fuar, 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de salonda 30 bin metrekare alanda düzenlenecek. Fuarda katılımcı firmalar; konfor ve tasarımın öne çıktığı projelerini cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile görücüye çıkaracaklar.

Hedef pazarlarda sonuç odaklı tanıtım çalışmaları
Emlak 2015, Türkiye'nin ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri ve alışveriş merkezi yatırımcıları ile yüklenici, yatırımcı, aracı ve yan sektörlerin diyalogunu sağlayacak. AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün ve Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçinin beklendiği Emlak 2015, pazarlama  ve tanıtım çalışmalarına hız kesmeden yurt içinde ve yurt dışında sektörün büyüklüğüne yakışır bir platform hedefiyle devam ediyor. 

Sektöre 2 milyarlık katkı
Geçmiş senelerde Suudi Arabistan Prensi Ahmad Bandar Al-Sider'in yaptığı ziyaret ile Arapların ilgisini çeken CNR Emlak Fuarı ayrıca gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından biri olan MIPIM 2015'te de tanıtıldı. 2014 yılında sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağladığı, Orta Doğu'nun konut, işyeri satınalma, kiralama ve finansman merkezi olan CNR Emlak Fuarı,2015 yılında da sektöre büyük katkı sağlayacak.

CNR Emlak Web Sitesi: Buraya tıklayınız

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X