Merhaba, Cevabınız için teşekkürler umarım iyi bir proje ol

Soru

Merhaba, Cevabınız için teşekkürler umarım iyi bir proje olur ve bölgeye değer katar gerçi Süleyman Bey işinde çok iyi. Merve isimli bayan bizim evler 3 te 4 1 evin fiyatı için 283.000 Tl yazmış ben projeye ilk çıktığında gitmiştim ve fiyatların bütün 4 1 lerde 310 bin tl olduğunu belirtmişlerdi ( son kat hariç 279.000) panoyada böyle asılmıştı hatta niye kat ve cephe farkı yok dedim kapmanya nedeni ile olduğunu belirtiler. Şimdi fiyat değiştirmişlerse ortaya büyük bir sorun çıkmıyormu.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Nisan 2010 | 19:29 hilal bayram 398 Kişi okudu

Tekrar Merhaba, Alemdağ'da ilgilendiğimiz projede doğalgaz var

Soru

Tekrar Merhaba, Alemdağ'da ilgilendiğimiz projede doğalgaz var mı diye sormuştunuz; doğalgaz var. Aidat 200 lira.(Binalar betonerme-ahşap sistem yapılmış.Bu nasıl bir sistem hiç bilmiyoruz.Acaba kışın bu evler ısınır mı diye biraz çekindik doğrusu) Bu arada bir okurunuzun sorusuna verdiğiniz cevaptan Toki'nin de bu bölgede bir proje yapacağını ve ihalesinin sürdüğünü öğrendim.Bu mutlaka bölgeye değer katar değil mi? Bir de şunu sormak istiyorum tapu var ama iskan yokmuş. Tüm evler satıldıktan sonra iskan alınacakmış. Bu büyük bir sorun mu, yani böyle evlerden uzak durmak gerekir mi? Çünkü Beykoz civarında da bulduğumuz evlerin hepsinde bu sorun vardı. Saygılarımla..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Nisan 2010 | 09:06 A. Kuşcu 397 Kişi okudu

merhabalar ben mersinde oturuyorum, yatırım amaçlı arsa almak

Soru

merhabalar ben mersinde oturuyorum, yatırım amaçlı arsa almak istiyorum.Ama bu konuda pek bilgim yok nelere dikkat etmem gerekiyor bu konuda bilgilendirirseniz ve bulmama yardımcı oluranız çok sevinirim saygıyla kalın...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Mayıs 2010 | 17:14 Kerem Bal 398 Kişi okudu

Tebernüş Bey Merhaba,yatırım amaçlı düşündüğüm 2 pro

Soru

Tebernüş Bey Merhaba,yatırım amaçlı düşündüğüm 2 proje arasında karar veremedim. Dumankaya Modern ile Kiptaş Sahil Park evleri arasında net bir fikrim yok yatırım amaçlı olarak ahngisini önerirsiniz? saygılarımla,iyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Mayıs 2010 | 11:43 Bülent Kalfa 398 Kişi okudu

Kusura bakmayın eksik yazmışım. Ev brüt 98.40 metrekare. Net

Soru

Kusura bakmayın eksik yazmışım. Ev brüt 98.40 metrekare. Net 88-90 metrekareye tekabül ettiğini söylediler. Proje uygunluğunu yorumlamanız mümkün mü? Saygılarımla.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Haziran 2010 | 10:15 Berk Altay 398 Kişi okudu

Merhaba, Ispaptakule Bizim Elerde oturan biri olarak Burak Beye t

Soru

Merhaba, Ispaptakule Bizim Elerde oturan biri olarak Burak Beye tavsiyem Avrupa Konutlarını tercih etmesi yönünde olacak. Bir kere otobandan uzak bu nedenle gürültü daha az olacak,ikincisi sağında solunda gecekondu yok, üçüncüsü otobüs durağı hemen evin önünde. Belki Burak Beye kararında yardımcı olur, teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Temmuz 2010 | 14:07 Canan Atik 398 Kişi okudu

Avrupa konutları atakent 2 projesinde 93 m2 1 1 daireler 240.000

Soru

Avrupa konutları atakent 2 projesinde 93 m2 1 1 daireler 240.000 tl civarında fiyatlarla daha teslim edilmeden satış ilanları var, sizce bu fiyatlar real mi? iyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Temmuz 2010 | 12:01 Serdar TÜRK 397 Kişi okudu

sayın kireçci size daha öncede sormuştum ümraniye çakmak ma

Soru

sayın kireçci size daha öncede sormuştum ümraniye çakmak mah. yüksek gerilim hattı altında yeşil alana ayrılmış ve yol olması planlanan yerde 750 ve 750 toplam 1500m2 arsam var bitanesi boş bitanesinin üstünde mobilya atölyesi var şimdi sorum buranın akibeti ne olur şu an 500.000 tl teklif edenler var sizce ne yapmalıyım tel kalkma ihtimali yol olmama ihtimali varmı yada yol geçerkenkamulaştırma bedeli ne civardaalırız .çok teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
17 Ağustos 2010 | 12:01 eren murat 397 Kişi okudu

merhaba Tebernüş bey,yatırım amaçlı solarkent\'ten 1+1 dair

Soru

merhaba Tebernüş bey,yatırım amaçlı solarkent'ten 1+1 daire almayı düşünüyorum. 1+1 havuz cephe için (76 m2 brüt 46 m2 net) peşin 121.000 TL fiyat verdiler en son olarak. fiyat olarak uygun mudur? m2 fiyatını nasıl hesaplayabilirim. Çünkü 76 m2 'ye otopark da dahil imiş. otoparksız brüt 56 m2. 12100056 yı mı baz alacağız? Bir de ileride prim yapar mı proje? yatırım için uygun mudur? yardımlarınızı bekliyorum. tşk

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Eylül 2010 | 20:52 mehmet özkara 398 Kişi okudu

Tebernüş Bey Merhaba,Kiptaşın Maltepe Seyrantep prj.deki baş

Soru

Tebernüş Bey Merhaba,Kiptaşın Maltepe Seyrantep prj.deki başarısızlığının mağdurlarındanız.Sizinde hep söylediğiniz gibi bu kadar mükemmel bir lokasyonda bulunan,bu kadar iyi bir projeyi zamanında teslim edemeyerek ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Oradaki siyasi durumu herkes zaten biliyor.Maalesef bunlar Türkiyenin acı gerçekleri.Neticede bizi oradaki müteahhit ilgilendirmez. Bizim muhattabımız Kiptaş'tır. Aramızda Çocuğunu yeni okuluna yazdıramayanlar, evliliğini erteleyen,oturduğu evi müteahhide verilmiş insanlar var.Onca insan kışın ortasında çamurun içine taşınmaya mecbur bırakılıyor.(tabi bu kış teslim alabilirsek)"18-24 ayda teslim ederiz"diye lansman yaptıkları projenin 29.ayda olmasına rağmen sosyal tesisinin(havuz vs.) "s" si bile ortada yok. Şimdi zamanında teslim ettik diye eksik gedik teslim etmeye çalışacaklar. 2 yıl önce dairesinin parasını (160 bin-260 bin)peşin olarak ödemiş olan haksahipleri dava işlemleri için ihtar çekip başvuru yapmaya hazırlanıyor. Doğrusu ֖zyazıcının aynı bölgede inşaa ettiği Nishadalar gibi projelere gıpta ile bakıyoruz. Şimdi siz Kiptaşın yeni projesinden bahsetmişsiniz. Bu proje, Maltepede yapılması beklenen etapmıdır? Tepede yapılacak otel arazisi ihalesi gerçekleştimi? Bilgilerinizi ve katılacağınız yeni proje lansmanında hepimizin sözcuüsü olarak Sn.Başkan ile görüşmenizi önemle rica ediyoruz. Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Ekim 2010 | 14:02 Kerim Özer 397 Kişi okudu