üstad, bazi arkadaslar MYW AYAZMA projesi icin baglanti yollarin

Soru

üstad, bazi arkadaslar MYW AYAZMA projesi icin baglanti yollarini sorun ediyorlar. Projenin bitmesine daha 2 yil var, bu 2 yil zarfinda Ali bey eger yeteri kadar tanidiysam bu proje icin baglanti yollarida yaptirir yapar, tüy de diktirir ... neden bizim insanlarimiz cok süpheci, inanilir gibi degil ? Yani trilyonluk proje baglanti yollari olmadan bitecek öyle mi ? AKBATI projeside baglanti yollarini yaptiriverdi, sorun nerede ? Arkadaslar herhalde düsünemiyorlar, AYAZMA gibi projeler ARGE guruplarinin aylarca, yillarca kafa patlattigi projelerdir, böyle büyük projeler yarin yapmaya basliyoruz denilerek yapilmazlar, ki yapan gurup AGAOGLU gurubu... bence gözünüz kapali bütcenizin yettigi kadar, bahce kati bile olsa satin alin ... pisman olmazsiniz inanin... kolay gelsin üstad ...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Ekim 2010 | 21:03 Hasan Yayci 384 Kişi okudu

Tebernüş Bey, merhaba. Haziran 2010\'da Nish adalar\'dan 466 bi

Soru

Tebernüş Bey, merhaba. Haziran 2010'da Nish adalar'dan 466 bin TL'ye 195 m2 3 artı 1 daire aldım. Bu söyleyeceklerim belki Tanzer Bey'in sorusuna da cevap olur. Ben Nish'e ilk baktığımda Şubat 2010 idi ve o zaman 470 bin liraya teraslı 3artı1 alabiliyordum. O an almadım. Haziran ayında gittiğimde teraslı büyük 3artı1'ler 538 bin TL olmuştu. Daireyi alalı şu an tam 6 ay oldu. Benim aldığım daire ada manzaralı. Geçen hafta satış müdüründen aldığımız bilgilere göre benim aldığım dairenin yan tarafı yani sadece bir penceresi ada gören daire 505 bin TL olmuş. Yani bence gayet iyi prim yapıyor. Ayrıca uunutulmaması gereken önemli bir noktayı gözden kaçırıyoruz, daha projenin yarısı satışa çıktı kalanm yarısı daha satışa çıkmadı. Haksız mıyım Tebernüş Bey?. Ben İstanbul'daki hemen tüm projeleri inceledim. Nish hem en uygunu hem en güzeli bence. Buradan herkese şunu söylemek istiyorum ki Anadolu yakasından ev almayı düşünenler Nish Adalar'ı görmeden kesinlikle karar vermesinler. Geçen hafta izin verildiği kadarıyla inşaatı gezdeik. Camlar örnek dairede göründüğünden daha büyük, cam boyutlarını büyütne kararı almışlar. O kadar güzel olmuş ki... Ayrıca inşaaat tam gaz devam ediyor. Satış ofisindeki herkes bana ve aileme çok güleryüzlü davranıyor. Özellikle Tahir Bey'e buradan teşekkür ediyorum. Sözü biraz uzattım ama artık soruma geçeyim Tebernüş Bey biz Anadolu yakasının en güzel projesinden ev aldık) şimdi de Avrupa yakasının en güzel projesinden yatırım için almak istiyoruz, sizce en doğru karar hangisi. Ayrıca Bosphorus City hakkında ne düşünüyorsunuz?. Selam ve sevgiler. Bizleri aydınlattığınız için çoook çoook teşekkür ederiz.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
06 Aralık 2010 | 00:22 Haşim Deniz 384 Kişi okudu

merhabalar. kiptaş başakşehir 5.etap 2.kısım da 2+1 (90 metr

Soru

merhabalar. kiptaş başakşehir 5.etap 2.kısım da 2+1 (90 metrekare) daire 145000 tl kira getirisi ise 600 tl. ikinci seçeneğim aynı özelliklerde toki kayabaşında daire 85000 tl. yatırım amaçlı alıcam , acaba hangisi daha mantıklı sizce. birde kiptaş başakşehir için sosyal yapı olarak bazı yorumlar yapılmış. başakşehir fatih gibi ,halkalı harbiye gibi diye. bu gerçekten doğrumu? teşekkürler görüşmek üzere.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Aralık 2010 | 14:43 sezgin yilmaz 383 Kişi okudu

merhaba tebernüs bey 2009da silivri degirmen köy baglar mevkin

Soru

merhaba tebernüs bey 2009da silivri degirmen köy baglar mevkinden 1038 metrekare tarla aldim fiyati 35000 tlfiyat nasil cevaplarsaniz sayin tebesür bey 2009da 10038 metre kare imarziz tarla aldim pahalimi cevaplarsaniz sevinirim tesekürler saygilarseviniteseurler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Aralık 2010 | 22:06 ????? !!!!!!!!!! 383 Kişi okudu

Tebernüş Bey selamlar,Fiyapı gebze projesinden konut almayı d

Soru

Tebernüş Bey selamlar,Fiyapı gebze projesinden konut almayı düşünüyorum,son gazete ilanlarında derhal tapu eylül teslim diyorlar..yeterli peşinatım hazır kalan kısmını konut kredisi ile tamamlamak istiyorum,firma temsilcisi bana konut kredisini 1 ay sonra kullanabileceğimi belirtiyorlar,projeyi gezdim kaba inşaat durumunda,hummalı bir çalışma devam ediyor... Fakat benim bildiğim kadarıyla konut kredisi için %75 inin tamamlanmış olması lazım diye biliyorum... size sorum fiyapının bankalar nezdinde özel bir konumu var mı?Projeyi incelediyseniz krediye hazır konumda mı? Ya da bir banka ile konut kredisi için anlaşma hazırlığı var mı? bilgilendirirseniz sevinirim....İyi çalışmalar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Aralık 2010 | 20:52 sonnur öztürk 384 Kişi okudu

MerhabaBen yaklaşık 6 ay önce oturma maksatlı Atakent ten ev

Soru

MerhabaBen yaklaşık 6 ay önce oturma maksatlı Atakent ten ev satın aldım. 3+1 net 105 m2 brüt 130 ..güney cephe içi çok iyi mimari tasarımlı bir daireyi 200 bin e satın aldım..Migros un ve Çetinsaya caminin karşısındaki 3.etap adası..Aynı m2 daireler soyak ve avrupa konutlarında 300 binden aşağı değil ve konum ce cepheleri de bence o kadar iyi değil sizce ?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Ocak 2011 | 13:51 Yavuz Akgül 383 Kişi okudu

iyi aksamlar...almondhillde gezdiğiniz 4+1 fiyatları ne kadard

Soru

iyi aksamlar...almondhillde gezdiğiniz 4+1 fiyatları ne kadardı? bir de pekiii...akasya sarısın makyajlı bir kadınsa makyajını sildiğimizde ortaya çıkan kadın temel-doğal güzelliğine baktığımızda almondhill ile boy ölçüşebilir mi?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 19:25 sema ardalı 384 Kişi okudu

Elbette her meyvenin ayni fiyat olmasi gerekmez:) Ama kimisi basl

Soru

Elbette her meyvenin ayni fiyat olmasi gerekmez) Ama kimisi baslangicta sisirilmis fiyatlari dolma gibi yiyebilir,kimisi ile sisecek fiyatlari tum doneleri biraraya getirerek onceden karar verebilir) oyle degil mi? Buarada hemen heryerde C30 beton kullaniliyorken adamlar C35 beton kullaniyor ve 1 ayda 3 kat ciktilar.Islerini gercekten ciddiye alirlarsa mantigim beni budur demeye itiyor.Sizin mantik da diyor mu bunu? Buarada esas yatirim ve degerin 2-3 yil sonra bolgede hic insaat sesi yukselmediginde tamamen doldugunda cevredeki tum evler icin edecegini dusunuyorum.Bu fikrim icin ne diyorsunuz?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Ocak 2011 | 23:18 Aykut Anil 383 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş Bey, bu atakenti yapan firmaya fiyapıdan dair

Soru

Merhaba Tebernüş Bey, bu atakenti yapan firmaya fiyapıdan daire alan bir birey olarak teşekkür etmek istiyorum, sayelerinde sitenin gündemi değişti de artık fiyapı ile ilgili sürekli olumsuz yorumları yazmaktan vazgeçti insanlar ) sizden ricam fiyaka gebze projesinin fotoğraflarını havadanemlak sitesinde yayınlar mısınız? ya da böyle bir düşünceniz var mı diye sorayım. teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Ocak 2011 | 19:21 selahattin furkan 383 Kişi okudu