Merhaba Tebernüş bey, ben tuzladaki toki 3+1 evlerinde kura çe

Soru

Merhaba Tebernüş bey, ben tuzladaki toki 3+1 evlerinde kura çekiminde yedek olarak çıktım. Ancak işyerindeki arkadaşım yine 3+1'e asil üye olarak çıktı. Arkadaşım evi almaktan vazgeçti ve ban istersen sana devredeyim dedi ben ona kurada çıkan evine talip olmak istiyorum arkadaşıma çıkan evin kura devir mümkün mü?Kısa sürede cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
06 Şubat 2011 | 20:04 Serkan TURAN 363 Kişi okudu

merhaba ben oyak üyesiyim bu sıralar erdemir şirketinin iş ba

Soru

merhaba ben oyak üyesiyim bu sıralar erdemir şirketinin iş bankası aracılığıyla satıldığı söylentisi basına bile yansıdı(09.02.2011 tarihli star gazetesi ekonomi sayfası)fakat orada da söylenti diyor satılması durumunda üyelere nakit olarak ödeme yapılacağından bu soruyu yöneltiyorum acaba gerçekten bir satış ve ödeme olacak mı ilginize teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Şubat 2011 | 18:58 ugur ıldız 364 Kişi okudu

Merhaba Halkalı civarında 3+1 daire almak istiyorum. Sinpaş Bo

Soru

Merhaba Halkalı civarında 3+1 daire almak istiyorum. Sinpaş Bosphorus City ile İstanbul Lounge arasında kararsız kaldım. Hangi proje daha fazla prim acaba. siz ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Şubat 2011 | 00:09 Sultan Karabulut 364 Kişi okudu

merhaba tebernüş bey, tem avrupa konutları 1+1 de oturuyoruz.

Soru

merhaba tebernüş bey, tem avrupa konutları 1+1 de oturuyoruz. cocugumuz oldugu icin bize kücük geliyor. bunu satıp aynı yerden 2+1 alip (360-370bin tl civarı) hemen tasinmakmi daha avantajlı olur yoksa avrupa konutları atakent 3 de 2+1 ( buyuk metrekareli ev) 410 bin tl li eve girmekmi. tabi 18 ay beklememiz gerekicek oranin bitmesi icin. yada nef2 halic projesınde 2+1 loft 410bin tl civari ordan alip 26 ay beklemekmi. hangisi ilerisi icin hem oturmak hemde yatirim icin daha avantajlı olur sizce. ilerideki gelisimleri kestiremiyorum 3 bölge icinde.karayolları mahallesi,halic ve halkali... simdiden tesekkür ederim.iyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
21 Şubat 2011 | 14:38 müge ürüşan 364 Kişi okudu

Merhaba, 10 yıllık mortgage kredisi ile yeni bir aldık, ancak

Soru

Merhaba, 10 yıllık mortgage kredisi ile yeni bir aldık, ancak evden memnun değiliz. Bu evi satıp yeni bir ev almak istiyoruz, kredi kapatma cezası ve masrafları ödemeden mevcut krediyi yeni eve transfer etmenin bir yolu varmıdır? Yeni ev için tekrar aynı masrafları ve prosedürleri yaşamak istemiyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Şubat 2011 | 12:18 Ertuğrul kocata 363 Kişi okudu

Merhaba,Fi-side projesi ile ilgili ruhsat ve iskan problemleri ol

Soru

Merhaba,Fi-side projesi ile ilgili ruhsat ve iskan problemleri olduğu konusunda bir duyum aldım. Bu konuda bir bilginiz var mı? Projenin ruhsatı ve iskanı var mıdır?Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Mart 2011 | 13:21 Emine Ayvacı 364 Kişi okudu

2009 da sıfır bir ev aldım kredi ile. Şu an 30 ay vade ve 65.

Soru

2009 da sıfır bir ev aldım kredi ile. Şu an 30 ay vade ve 65.000 tl anapara borcum var. Evimi satıp yeni ev almak istiyorum. Mevcut krediyi yeni eve aktarabilirmiyim yada kredi almadan yeni evi nasıl alabilirim ? Ayrıca evime müşteri olan kişi kredi kullanabilir mi?Teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mart 2011 | 11:39 yiğit er 363 Kişi okudu

Merhaba...Kübra Hanımın Parkcity ile ilgili yaptığı değerl

Soru

Merhaba...Kübra Hanımın Parkcity ile ilgili yaptığı değerlendirme üzerine yazma gereği duydum...Ben de site sakiniyim ve eleştirisini fazlasıyla insafsız bulduğumu belirtmeliyim...Giriş duvarlarında şaft dolayısıyla su kaçağı oldu fakat hemen hallettiler...İşçilik bazı materyaller ve bölümler açısından çok iyi...Bazı konularda ise gerçekten kötü...Örneğin pencereler ve laminant parkelerin kalitesi çok iyi fakat banyo ve wc ler iyi malzemeye rağmen kötü işçilikle yapılmış...Tüm bunlara rağmen 8 aydır sorunsuz oturuyorum...Bahçe katı olduğu için dairemizin bir miktar ısınma sorunu da var fakat yine de objektif olmak gerek...Metrekaresi 1200-1300 TL ye esenkentin 15 yıllık kooperatif evleri satılırken Parkcity çok doğru bir yatırım ve gerçekten son derece avantajlı bir lokasyonda...Teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
29 Mart 2011 | 16:24 deniz ufuk yılmaz 363 Kişi okudu