rahmi ketenci adını görünce koptumm:))kesin fatmagülün suç

Soru

rahmi ketenci adını görünce koptumm))kesin fatmagülün suçu ne adlı diziyi izliyordu) kendi ismini yazmamak için ne yazsam derken fatmagülün abisi aklına gelmiş olmalı)deme öyle,deme öylee))biraz da gülelim))

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Mart 2011 | 23:05 Gamze Yücel 357 Kişi okudu

Tebernüş bey merhaba, eroğlunun lounge 2 projesini gezdim, ör

Soru

Tebernüş bey merhaba, eroğlunun lounge 2 projesini gezdim, örnek daireyi çok güzel yapmışlar. evin içinde her alanı çok güzel kullanmışlar. Elite city de fitaylar 2.600 tl civarında olduğunu düşünürsek bu fiyatlardan çok rahat satış yaparlar diye düşünüyorum. satış ofisinden ayın 6 sında fiyat artışı olacak duyumu aldık. artacakmı hep beraber görücez. Bu arada bende Laleşehirde oturuyorum. sitemizi gezip beğenen ancak kafasında tereddütler olan internet sitenizin takipçilerine, emlak sektörünün sıkı takipçisi olan biri olarak kesşnlikle tavsiye ediyorum. rahat, huzurlu ve kaliteli bir ortam bulacaklarına emin olabilirler. tereddütü olan arkadaşlar bu platformda kafalarına takılan soruları sorabilirler bende bu platformu çok sıkı takip ettiğimden elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. umarım herkes aradığı ev ve site ortamını bulur.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Mart 2011 | 00:09 Mustafa Mermer 357 Kişi okudu

Tebernus Bey, Maltepe Kiptas ve Nish adalar yanındaki otel arsas

Soru

Tebernus Bey, Maltepe Kiptas ve Nish adalar yanındaki otel arsası diye gecen alanı sormustum. Saglikli yaslanma merkezi olacak demisssiniz. Bu meragimi daha cok artirdi. "Saglikli yaslanma merkezi" nedir? Huzurevi gibi biseyden mi bahsediyoruz? yoksa saglikli yasam merkezi dedikleri spor merkezi mi olacak. Aciklamanızdan tam olarak anlayamadım, kusura bakmayın lütfen.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Mart 2011 | 10:18 dursun cigri 358 Kişi okudu

Sn Kireççi Çiğdem hanıma yazdığınız cevapta anlıyamadı

Soru

Sn Kireççi Çiğdem hanıma yazdığınız cevapta anlıyamadığım Akasya Acıbademin iade yediği sürecin bu proje ile başladığı yönünde.Akasya projesinin 2 etabının çok kısa sürede satıldığını 2.elde primli fiyatlardan talep gördüğünü biliyoruz. Yanlışmı? Saygılarımla.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Mart 2011 | 10:24 mehmet karakaya 357 Kişi okudu

Merhaba, Ben 7 yıl üsküdar merkez de oturdum çokkk seviyorum.

Soru

Merhaba, Ben 7 yıl üsküdar merkez de oturdum çokkk seviyorum. 2,5 yıldır da bakırköyde güzel 1 sokakta oturuyorum. Yaklaşık 200-250 bin arasında bir ev bakıyoruz eşimle. İşyerlerimiz Avrupa yakasında.Yenibosna ve Levent te. Düşündüğümüz yerler Bakırköy, Sarıyer, Sizce Sarıyer mi Üsküdar mı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Mart 2011 | 17:18 aslı atik 357 Kişi okudu

tokiden aldıgım dükkanın borcunu ödeyemiyorum nasıl en az z

Soru

tokiden aldıgım dükkanın borcunu ödeyemiyorum nasıl en az zararla iade edebilirim toki iade şartları nelerdir 40000 tl para ödedim bunun içinden neleri keserler lütfen yardıcı olun iyiakşamlar sayın kireççi

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Mart 2011 | 20:47 sevgi güven 357 Kişi okudu

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Yatırımda risk iyid

Soru

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Yatırımda risk iyidir, risk ne kadar azsa getirisi de o kadar az olur, hem belki yaptığımız işten ötürü riskle yaşamaya alışmışta olabilirim, hatta belki bağımlısı. )Sözüne ettiğim kentsel dönüşüm projelerinin olduğu bölgelerde hangi büyük firmaların, önemli şahsiyetlerin alımlar yaptığını söylesem inanamazsınız. Gerçi siz çok daha iyi biliyorsunuzdur. ) Klavuz olarak bu kişi ve firmaları takip etmek bizim gibi orta ölçekli yatırımcılar için imkansız zira, onlar finansal güçleri sayesinde geniş bir portföy sepetine sahip olabilirken, A bölgesinde yatırım olmazsa, B bölgesinden kazanacaklarıyla her daim dengede durabiliyorlar. Biz de ise bu kadar geniş ve zengin bir portföye sahip olmak imkansız. İşte kimi firmamızşahıslarımız için "muamma olarak tanımladığınız belirsizlikler" çoktan ortadan kalkmıştır diye düşünüyorum ki yapılan alımlar da bana göre bunu gösteriyor. Zaten önemli olan nerelere öncelik verileceğini öğrenebilmek belki ama o da bu aşama da zor gözüküyor. Yoksa şehirlerin dışarı doğru gelişme gösterdiği yerlerde yatırım yapmak artık benim kazanç anlayışıma göre değil diye düşünüyorum. Herkesin bildiği değil, az kişinin bildiği iyi bir yatırımdır. ) (Bu arada çemberle sınırla kalmayın, Karadenize doğru, kuzeye çıkarak, bir zone oluşturabilirsiniz)

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Mart 2011 | 17:16 Tunali Hilmi 357 Kişi okudu

Merhaba sayın Tebernüş bey, Çalışmalarınız be www.emlakku

Soru

Merhaba sayın Tebernüş bey, Çalışmalarınız be www.emlakkulisi.com ve www.havadanemlak.com siteleriniz vasıtası ile sunduğunuz yararlı ve kesin bilgiler için yeniden çok sağolunuz. Büyük merak ve ilgi ile daima takip ediyorum. Dünyaca ünlü (Londra merkezli) "Sir Norman Foster Architects" tarafından Türkiye'de tasarlanan ilk bina olan Levent'teki (eski Renault Mais arsasında konumlanan) "The Skymark Istanbul" projesininbinasının inşaatının ne zaman başlanacagı hakkında bilgileriniz varmı? Projenin hafriyatı başladımıNe zaman başlayacak? Projenin satış ofisinin takriben 2010 Nisan ayında kuruldugu bilinmektedir. Bilgileriniz için çok sağolunuz! Saygılarımla,Erol.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Mart 2011 | 03:03 Erol Karamancı 358 Kişi okudu

Merhaba Tebernus Bey, Sisli-Eyup-Kagithane bolgesinde hala prim y

Soru

Merhaba Tebernus Bey, Sisli-Eyup-Kagithane bolgesinde hala prim yapabilecek, insaati baslamamis hangi projeler var acaba? Mevcut projelerde kalitesine ve imkanlarina gore, m2 maliyetleri zaten 4500-5500 araligina dayanmis durumda. Yada baslayacak projeler varmi?Tesekkurler, iyi calismalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Mart 2011 | 15:02 Mustafa Cavli 357 Kişi okudu