Sayın Tebernüş bey Özyurtlar\'ın Esenyurdun merkezezinde Ak&

Soru

Sayın Tebernüş bey Özyurtlar'ın Esenyurdun merkezezinde Ak&N Merkez adlı bir bir projesi yapılmakta.136 mkarelik 2+1 daireyi 109.000 tl'ye veriyorlar. Almayı tavsiye edermisiniz. Saygılarımla. Kolay gelsin.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ekim 2010 | 15:06 Mehmet doğan 332 Kişi okudu

Iyi günler sayin Kirecci Silivri Cantaköy ve Gümüsyakada Konu

Soru

Iyi günler sayin Kirecci Silivri Cantaköy ve Gümüsyakada Konut Imarli Arsalara bakiyorum illeride burayi kat karsiligi vermek icin 5-6 Kat izinli Arsalarin fiyatlari pahali Villa Imarlilarinki daha ucuz sizce Villa Imarli daha fazla metrekareli bir Arsa alsam Istanbulda her tarafa Gökdelen imari verdikleri icin dahami dogru yaparim yoksa daha düsük metrekareli simdiden 4 kat imarliyayimi?Tesekürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Ekim 2010 | 17:26 Vural Özer 332 Kişi okudu

Tebernüş Bey selam My World Europe\'tan oturmak üzere 30.katta

Soru

Tebernüş Bey selam My World Europe'tan oturmak üzere 30.kattan daire aldık bu tür yüksek binalarda yangın güvenliği nasıl sağlanıyor malumünuz itfaiye araçlarının o katlara kadar ulaşacak merdiveni yok

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
29 Ekim 2010 | 18:16 Ahmet Baykan 331 Kişi okudu

Tebernüş bey ,sizi çok seviyoruz ama bazı şeyler siteye gelm

Soru

Tebernüş bey ,sizi çok seviyoruz ama bazı şeyler siteye gelmeden anlaşılmıyor .Avrupa konutlarında 2 nizamiye var ,resepsiyon mesela bizde yok 2+1 daire . 1+1 lerde resepsiyon var sadece . ortak alanlar avrupa konutlarının 10 da biri ) .

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Ekim 2010 | 22:58 sadık cidal 331 Kişi okudu

Tebernüş bey, Emlak GYO hisslerini tavsiye ederken TOKI başkan

Soru

Tebernüş bey, Emlak GYO hisslerini tavsiye ederken TOKI başkanı Erdoğan bey'in temmetü dağıtmayacağını söylemişssiniz. Açıkçası bende temettü için almayı düşünüyordum. Zira bildiğim kadarıyla Emlak GYO, TOKI'nin bir iştiraki. Eğer temettü dağıtılmazsa, TOKI'de keniden düşen kar payını alamayacak demektir. TOKI sürekli kaynak ihtiyacında olan bir kurum. Emlak GYO'nun hasılat paylaşımı lüks projelerinden gelen paralar ile sosyal konutları finanse ediyorlar. Bu nedenle temettü ödememe gibi bir durum isteseler de olmaz diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Kasım 2010 | 09:45 Tahir Günelli 331 Kişi okudu

Merhaba.Öncelikle bizlere yardımcı olduğunuz için teşekkür

Soru

Merhaba.Öncelikle bizlere yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.3 yıl önce Yalova'dan 90.000 TL'ye dükkan almıştım.Birkaç ay sonra 550 TL'ye kiraya vermiştim.Kiracıyla ödeme konusunda sorunlar yaşadığım için yüklü miktarda borç bırakarak ve içindeki demirbaşların bir kısmını çalarak kaçtı.Sonra satmak istedim.2 kişi emlakçı aracılığıyla 110.000 TL teklif etti.Satmadım.500 TL'ye kiralamak istediler,ucuz geldiği için vermedim.Şimdi 500 TL'ye razıyım ama şimdi de kiracı bulamıyorum.Boşuna aidat ödüyorum.Yönetici su giderini kapattırmış. Açtırmaya çalıştım,su gideri yok dedi. Tuvalet yaptırmak istrdim,kanalizasyon çekmez dedi.Satılması için ayrı tarihlerde 5 emlakçıya verdim,onlar da satamadı. Dükkan cadde üstünde ama biraz içeride kaldığından ve önünde bir ağaç olduğundan prk dikkat çekmiyor.Ne satabiliyorum,ne kiraya verebiliyorum.Şimdi 110.000 TL veren de çıkmıyor bu krizde.Üzerine biraz para vererek evle takas etsem ne dersiniz'Çünkü Yalova'da evler hemen kiracı buluyor.Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
09 Kasım 2010 | 03:25 Murat Ertekin 332 Kişi okudu

Sayın Kireçci. Alman İnşaat, Şekerpınar Gök Deniz Konutla

Soru

Sayın Kireçci. Alman İnşaat, Şekerpınar Gök Deniz Konutlarından yatırım olarak bir 2+1 daire düşünüyorum. dairenin 10 yıllık kira getirisi 158 bin TL. Daire fiyatıysa 147 bin TL. Bna çok cazip geldi. Burası 128 daireli çok şirin, sıcak sosyaltesisleri olan beyaz yakalılara hitap eden bir site. Tavsiye edermisiniz?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Kasım 2010 | 12:58 nihat samast 331 Kişi okudu

tebernus bey merhabalar.sizinle daha onceden deiletisime gecmis v

Soru

tebernus bey merhabalar.sizinle daha onceden deiletisime gecmis ve sorularima cwp almistim,tesekkurler.onceden de belirttigim uzere bahcesehir uphill 1+1 daire almak uzereydim,tam ewi son bir kez gormek icin emlak danismani arkadasla bulusmusken bana ispartakuleden bahsetti,ve birlikte bi kac alternatif gezdik,acikcasi kafam bayagi karisti.sizden ricam uphill projesi ile ispartakule bolgesindeki projeleri benim icin prim,getiri bazinda degerlendirebilirmisiniz?hangi bolge ileriye donuk olarak daha fazla avantaj saglayacaktir?gelisim acisindan neler yasanabilecegi konusunda da aydinlatabilirseniz sewinirim.cok cok cok tesekkurler!

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Kasım 2010 | 00:28 ali erdogan 332 Kişi okudu

slm Tebernüş Bey,beylikdüzü metrobüs hattının geçeceği g

Soru

slm Tebernüş Bey,beylikdüzü metrobüs hattının geçeceği güzergah belli oldu mu ve metrobüsün geçecek olmsı nedeniyle Solarkent fiyatları tahminen % olarak ne kadar artış gösterebilir.Ayrıca Solarkent hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim.son olarak ise Solarkent'e it yeni fotoğraf çekimleri ne zaman yapacaksınız?şimdiden tşk.ederim.iyi çalışmalar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Kasım 2010 | 17:13 emre can 332 Kişi okudu