3 soru 3 öneri :)

Soru

Merhaba tebernüş bey. Her ev alacak insan gibi bizde sitenizin bagımlısı olduk tabiri caizse: ).benim sorum dumankaya miks hakkında. 1+1 dairelerin metrekare net fiyatları 5.250-5.750 arasında 2+1 daireler ise 4.250-4500 arasında. Daireler gole bakıyor ve 19-25 katlar arasında. Fiyatlat nasıl boyle bir proje icin sizce bana pahalı gibi geldi net metrekare olarak bakarsam. Ve bittiginde kira carpanı hangisi daha mantıklıdır ve satacagım vakit hangisi daha fazla getiri saglar. (1+1 net 34mt 2+1 75 mt)

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Nisan 2013 | 21:17 mehmet asiltürk 244 Kişi okudu

Haftasonlarını da geçirebileceğimiz Avrupa Yakasında arazi öneris

Soru

Merhaba Tebernüş Bey, Öncelikle bu kadar aydınlatıcı bilgi verdiğiniz için teşekkür etmek isterim. Malum herkes küçük birikimlerini büyük yatırımlara dönüştürmek istiyor ve bunu da en kısa zamanda yapmak istiyor. Maalesef günümüz koşullarında büyükler hep küçükleri yiyor ve küçük yatırımcının kısa zamanda büyük getiriler elde etmesi çok kolay değil. Benim elimde birikmiş 50.000TL civarında bir param var ve aslında öncelikli isteğim üzerine küçük bir ev kondurabileceğim ve içerisinde de meyve ve sebze yetiştirebileceğim, nispeten çocuklarıma doğal gıdalar sağlayabileceğim İstanbul'a yakın bir yer alabilmek. Gönül tabii ki buradan uzun vadede iyi bir çarpanla birikimi arttırmak istiyor ama sizin de belirttiğiniz gibi birincisi alırken doğru fiyata alabilmek ikincisi de biraz şans galiba. Bu tarz İstanbul Avrupa Yakasında önerebileceğiniz neresi olabilir. Sit alanı, su havzası ve müşterek tapu dışında neler önemlidir. Malum bu tarz bir yerde yol da sorun olmamalı ki en azından yoğun kar olmadığı zamanlarda ulaşabilelim. Ben açıkçası 1 dönüm küçük olsun ama yola cephesi olsun taraftarıyım. Bu konuda görüş ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Nisan 2013 | 15:37 Selçuk Can 244 Kişi okudu

yeterlimi?

Soru

sayın tebernüş bey,2011 ocağında Avrupa konutları Atakent 3 den peşin 172 bin tl almış olduğum 2 adet 1+1(84m2) dairelerimi(şuan herikiside boş ama kiraya vermeyi düşünmüyorum kira geliride 950-1000tl) ,sitenin tamamen dolduğunu bilerekten size şöyle bir sorum olacak: şu an dairemin 250 şer bin tl satılabileceğini,bir alıcınında(banka kredisiyle.. bir hostes hanımın ) da olduğunu dairemin komşuları aracılığıyla bana iletildi.2 yıl içerisinde elde ettiğim bu kazancı yani 156 bin tl i yeni projelerde değerlendirmek için sizce heriki dairemi satma vakti gelmişmidir?buarada şubat ayında 225 000 tl alıcısı da yoktu.Allah gönlünüze göre versin.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Nisan 2013 | 11:14 zeynep idil 243 Kişi okudu

Bizimevler 5

Soru

Öncelikle konut alımlarında bizleri bilgilendirdiğiniz için tesekkürler. Bizimevler 5'ten 114m brüt batı cepheli 220 bin tl olan bir daire üzerine yoğunlastım.Bio istanbul, 3. köprü yolu ve Kanal İstanbul projesi nin ıspartakule üzerinden gececegi söylenmekte. Sizce bu projelerin yapılması yada yapılmaması durumunda ilerideki getirisi ne durumda olur. Zaman ayırdığınız için teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Nisan 2013 | 17:56 Filiz Serap 244 Kişi okudu

axis avm

Soru

merhaba tebernüş bey size sormak istedığim kagıthanede acılacak olan axis avm gelecekte avm içi gıda sektöründe yer acmak istiyorum iş yapabılecek lokasyondamı ne dersiniz tşk ederim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Nisan 2013 | 18:33 murat demir 244 Kişi okudu

soyak park aparts

Soru

soyak park aparts da 1+1 44 m2 4. kat peyzaj manzaralı bir dairem var 170-175 bın arasında satmayı planlıyoruz Sizce teslimatı bekleyelimmi artış olur mu yoksa şimdi satalımmı

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
02 Mayıs 2013 | 14:35 evren yıldırım 243 Kişi okudu

ESENYURT

Soru

MERHABA. kıptaşın 6.etap yapacagı yeri özyurtlar inşaat almış yeni projeleri varmış onun hakkında bilgilendirirmisiniz ?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Mayıs 2013 | 10:43 berkan şen 243 Kişi okudu

Ev almakistiuorum

Soru

Banka kredisi kullanarak Ev almak istiyorum.yardımcı olabılırmısınız

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Mayıs 2013 | 16:14 Ayhan şimşek 243 Kişi okudu

dükkan

Soru

Sancaktepede içinde aylık 2.000 kiracı bulunan dükkanı 230.000 e yatırım amaçlı almak mantıklı mı

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
06 Mayıs 2013 | 14:18 Zehra Baysal 243 Kişi okudu

kusura bakmayın...

Soru

Tebernüş bey;bu platform tartışmaya açık bir platform değilmidir?ki "o zaman burayı neden takip ediyorsunuz" gibi bir söz söyleme gayreti içerisindesiniz?ne demek istediğinizi anlayamadım.yok eğer herşey tozpembe diyorsanız o zaman hiçbirşeyi yazıp çizmeyelim,konuşmayalım.ve bir kanalın-akımın-tarafın silahşörlüğünü yapalım.OLMAZ değilmi.burası madem biz emlak ile ilgili konuları konuşup tartıştığımız bir yer o zamanda herşeyi enine boyuna DEĞİL dikinede tartışıp konuşmamız gerekir.burda benim yazdığım konular vatandaşı aydınlatmaya yöneliktir.hata yapmalarının önüne bir nebze olsun geçmektir.eminim sizinde böyle bir hedefiniz vardır.ve uyguluyorsunuz da.benim ve benim gibi düşünen vatandaşların burdan tek isteği var;herşeyi detaylıda olsa belirtmek,kimseyi isim vererek rencide ve hukuki boyuta getirmeden konuşmak,tartışmak.DOĞRUYU BULMAK.GERÇEĞİ BULMAK.bulalım ki burayı takip edenler HATA YAPMASINLAR.yıllardır dişinden tırnağından artırdığını kalpazanlara,sahtekarlara kaptırmasınlar,kazıklanmasınlar.İnsanları her konuda olduğu gibi emlak konusundada aydınlatalım ki ,gittiğimiz yolda birgün huzura çıktığımızda yüzümüz kızarmasın,utanmayalım,yerin dibine girmeyelim.kendi özbenliğimize dürüst olalım.bENCE tek amaç bu olmalı,DEĞİLMİ?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Mayıs 2013 | 14:41 Ahmet BULUT 244 Kişi okudu