ümraniyede çalışıyorum eltes güneşinden 2 1 daire almak is
ümraniyede çalışıyorum eltes güneşinden 2 1 daire almak istiyorum 250 bin civarı önerirmisiniz karar veremedim siteyi beğendim güzel bölge daha da gelişecek gibi görünüyor ne dersiniz
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
ümraniyede çalışıyorum eltes güneşinden 2 1 daire almak istiyorum 250 bin civarı önerirmisiniz karar veremedim siteyi beğendim güzel bölge daha da gelişecek gibi görünüyor ne dersiniz
slm tebernüş bey.eyüp te oturmaktayım.bıze en yakın bıraz luks yapılan sıte olarak avrupa konutları gorunuyor.ufak bır arastırma yaptım daıre fıyatlarında 250.000 tl den baslıyor sızce bu fıyatlara avrupa konutları tem den daıre alınırmı.hem oturmak hemde de yatırım amaclı.ne dersınız ?
Üstat merhabalar...Hadımköy depolama bölgesi Barsan Lojistiğin alt kısmında 14 dönüm yerim var 2006 yılında aldım, ve bekliyorum ne yapmam gerektiği konusunda önerilerinizi rica ediyorum,Saygıyla,Şenol GÜL
Merhaba.Ben de kc sarıköy den konut satın almıştım.Yazılanlar gibi projede belirli bir noktadan sonra ilerleme olmadı.İnşaatı İBB mühürlemiş bazı izinler iptal olduğu için.Geçtiğimiz haftalarda sancaktepe belediyesi ile yeni bir anlaşmaya vardıkları için bir hafta önce çalışmalar yeniden başlamış.Ben aralık 2007 den beri her ay düzenli oalrak 2.090 TL yi ödedim ve devam da ediyorum.Çıksam ne ödediklerimi gei alabieceğim ne de elimde bir ev oalcak ve dahası 20.000 TL kesinti yapıyorlar.Sizce ne yapmalıyız??
Merhaba Tebernüş BeyEşimin üzerine bir evimiz var. Eşim ev hanımı ve evimiz 200 m2 den küçük. Ben bir işyerinde çalışıyorum. Ancak Adana'da bulunan Çukurova Belediyesi Bizden Emlak vergisi konusunda muafiyet hakkımızın olmadığını söylüyor. Neden olarakda benim çalışıyor almamı gösteriyor. Ben İnternetten toparladığım Haber yazılarını kendilere gösterdim, ve Vergi muafiyeti hakkından faydalanmak istediğimizi bildirdim. Ancak Bana o yazıların kanunu yanlış yorumlayanlar tarafından yazıldığını ve o yasanın Eş dahil hiç bir Aile geliri olmayanlar için geçerli olduğunu söyledi. Bu konu hakkında yasal bir mevzuat var ise bana göndermenizi önemle rica ediyorum. Yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ederim.
Selamlar,Halkalı GüneşPark projesinden 3 1 konut almayı düşünüyorum.Fiat 295 bin.Bitmiş daire. iyi bir yatırım olabilir mi?
tebernüs bey dünkü haberleri okudumda esenler cifte havuzlarda toki sehir parki kuracakmis benim cocuklugum oralarda gecti cifte havuzlarin yani basinda namik kemal mahallesinde ev almayi düsünüyorum size sorum sehir parki ne demek ve bu sehir parki sadece o 40 dönümlük bos arazidemi yapilacak yoksa yukaridaki cifte havuzlar mahallesinede kazma vurulacakmi yani namik kemal mah. yararmi ev alsam yeni bina 125 metre kare 135bin lira otogara metroya cok yakin oranin gelecegi hakkinda neler düsünüyorsunuz aciklamalariniz icin simdiden tesekkürler.
Sade ve net cevaplarınız için teşekkürler. Ayışığı evlerini gördüm. beğendim ancak E-5 e ulaşımı için yürüme mesafesi en az 800m ve yürüme yolu çok güvenli gelmedi.Bu nedenle vazgeçtim. Avrupa konutları ıspartakule projesi atakent 2 ve tem projeleri oranında prim yapar mı? Yani teslim edildiğinde m2 si 2500-3000 bine gelir tahminlerini okuyorum. Sizce Halkalı ve Tem gibi merkez olan yerler kadar ıspartakule aynı primi yaparmı? Üstelik bölgede daha ucuzları varken? İkinci olarak yatırım amaçlı şu anda ıspartakule mi kurtköy mü cazip? ya da daha açıkça ıapartakule avrupa konutları mı dumankaya adres lobi mi? teslimlerinde başlangıca göre fiyat artışları nasıl olur? ve hangisi daha kolay satılır. Saygılar.
ilerde prim yapacak 120 bin TL dolayında bir değerde arsa arıyorum.Avrupa yakası tercihimdir.Nereyi tercih etmeliyim?
eşim 15.05 2010 tarihinde akdere semtinde bir daire satın almak için baş vurdu sözleşme yapıldı ve kapora alındı araştırdığımızda dairenin ipotekli olduğu ortaya çıktı şimdi vaz geçmek istediğimizde 5 milyar vermek zorunda kalırmıyız yada evin sorunlarını nereden öğrene biliriz söyler misiniz